Studiranje
Moderator/ica: insider
Re: Studiranje
Auuu jesam grohno
prvo pa 5. 
Kako mi se onaj pravopis činio laganim, a uradim tako loše, plače mi se.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Dje doni, je l' polozio ona tri? 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Kako ljudi vole je.bavati, kažu kolokvijum sljedeće sedmice u utorak, a evo sutra utorak.
Nema nikakvog rasporeda kad je koja grupa i u koliko vremena treba doći, pa ti nagađaj kad ćeš doći.
Al hajd šta se bunim, kad idem turistički (to sam i završio, najbolje znam
)
Nema nikakvog rasporeda kad je koja grupa i u koliko vremena treba doći, pa ti nagađaj kad ćeš doći.
Al hajd šta se bunim, kad idem turistički (to sam i završio, najbolje znam
isti smoBelminM23 je napisao/la:Auuu jesam grohnoprvo pa 5.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Polazem matematiku na dan drzavnosti (ETF Lukavica). Dodik djeluje protuustavno i narušava temelje ove države!

Životni saputnik! 1921
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zar ispiti ne počinju nekad u januaru ili februaru a ne sad? 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jesu finalni, ali neki predmeti imaju parcijale. 
LANET OLSUN!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da, sve iz prveuschtipak je napisao/la:Dje doni, je l' polozio ona tri?
Sad me muče novi premeti, + dva sa prve
Donnie Darko je napisao/la:Ako položim, više nikad neću hljeb opsovat![]()
LANET OLSUN!
- Donnie Darko
- Kontakt:
blaženi hljebuschtipak je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Ako položim, više nikad neću hljeb opsovat![]()
Kad su prvi ispiti za nekoga ko je ove godine krenuo na faks? Januar?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa trebao je valjda prodekan na fakultetu izbaciti do sada termine zavrsnih ispita 
A prije toga skupljas predispitne bodove na prisustvo, testice, kolokvije, parcijale, zadace, seminarske i td
A prije toga skupljas predispitne bodove na prisustvo, testice, kolokvije, parcijale, zadace, seminarske i td
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kod nas je zadnja sedmica januara i dobar dio februara prvi ispitni rok.ulinsky je napisao/la:Kad su prvi ispiti za nekoga ko je ove godine krenuo na faks? Januar?
Sad, prije toga postoje parcijale koje su nam otprilike u 7. i 8. sedmici, te u zadnjoj. I zadaće koje uglavnom ovise od profesora do profesora.
Ja nikad' ovu hemiju neću položit' svega mi. 
Re: Odg: RE: Re: Studiranje
Padamo ko kruskeNKMramor je napisao/la:Ja nikad' ovu hemiju neću položit' svega mi.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Centre forward
- Kontakt:
Koji je to fax pa vas muči hemija ? Da nije u pitanju RGGF, znam da tamo muku muče ?!
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Farmacija...Centre forward je napisao/la:Koji je to fax pa vas muči hemija ? Da nije u pitanju RGGF, znam da tamo muku muče ?!
- Centre forward
- Kontakt:
Ma hajde, ionako na farmaciji ima samo jedna hemija, eventualno druga k'o izborni.
Za farmaciju treba imat' konjske živce il' dobru bubicu. Doduše, ovom drugom polako staju u kraj nakon ekscesa prošle godine. Bez zezancije, vi ste (pretpostavljam) tek prva il' druga godina. Kako koja godina sve je teže, tako da sreĆno.
Za farmaciju treba imat' konjske živce il' dobru bubicu. Doduše, ovom drugom polako staju u kraj nakon ekscesa prošle godine. Bez zezancije, vi ste (pretpostavljam) tek prva il' druga godina. Kako koja godina sve je teže, tako da sreĆno.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Čega bolan jedna.Centre forward je napisao/la:Ma hajde, ionako na farmaciji ima samo jedna hemija, eventualno druga k'o izborni.![]()
Tačno te pojedini profesori mogu natjerat' da napustiš faks lagano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.