Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
,,,
Zadnja izmjena: moj uzor-S.G, dana/u 23 nov 2015, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
ZZ
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Tacno sto neko napisa maloprije "pa manje bi me treci svjetski rat pogodio."...
A bili ste se i digli. Nikao kao vi, srbi mala maca za vas
Uz svu njegovo dobru volju da pomgne i napravi nesto od nicega, izgleda da se ne moze protiv kriminalaca i ovih sto im odgovara da sve propada.esprit24 je napisao/la:Evo i ss.ba potvrdi Azmirov odlazak![]()
![]()
Cudno je da je to uradio danas a ne na kraju polusezone..
a ovim odlaskom se popisao na barem 5 miliona KM koje je do sad dao Slobodi
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
nebeskasila
- Kontakt:
Šteta da ovakav čovjek odlazi iz BiH sporta. Trebalo nam je više ovakvih ljudi, jer ovo je bilo nešto pozitivno u Bosni. Ali u ovoj državi ne uspije ništa dobro. Žalosno
Zar stvarno ide? Šta dalje?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa yebu ga ovi iz Saveza, yebe ga Grad Tuzla i sta ocekivati? Nije ni on glup toliko, jbg...
Konkretno, kako sta, nije on od jucer u Slobodi???NYKnicks Fan je napisao/la:Pa yebu ga ovi iz Saveza, yebe ga Grad Tuzla i sta ocekivati? Nije ni on glup toliko, jbg...
-
perodeformero
- Kontakt:
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Savez ga suspendovao na godinu dana... Imamovic mu obecava godinu dana reprogram duga, stadion...megaffon je napisao/la:Konkretno, kako sta, nije on od jucer u Slobodi???NYKnicks Fan je napisao/la:Pa yebu ga ovi iz Saveza, yebe ga Grad Tuzla i sta ocekivati? Nije ni on glup toliko, jbg...
Kad u svojoj avliji nemaš podrške, šta očekivat...Čovjek je iz svoje dobre volje 3 godine davao svoje pare i je.bavao sovje živce, za šta, ni za šta...Treba čuditi što je i ovoliko izdržao...
Ako smo imalo normalni izaći ćemo na protest i dat mu podršku, a za ove što se raduju njegovom odlasku, pa čovjek se borio za čitav bh. fudbal, i protiv saveza za dobro sutra i vaših klubova, shvatit ćete to valjda nekad.
Ako smo imalo normalni izaći ćemo na protest i dat mu podršku, a za ove što se raduju njegovom odlasku, pa čovjek se borio za čitav bh. fudbal, i protiv saveza za dobro sutra i vaših klubova, shvatit ćete to valjda nekad.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ne znam kako ovo moze nekom biti radosna vijest. Sa Azmirovim ulaganjem smo dobili jos jednu jaku ekipu u PLBIH + jacu konkurenciju za ove stalne timove u vrhu , i da bogdo ima jos takvih ljudi koji su voljni ulagati u nas sport , gledali bi mnogo kvalitetniju ligu sa puno kvalitetnih utakmica .Ne znam kuda ovo vodi sa Slobodom , ali ne bih volio da to ode u krivom pravcu . A za ove koji pricaju za Tana i nesto , mnogo puta su govorili jedni te isti da je to imaginaran lik , kako ce on tu biti jako malo , pa bas i ne vidim da je to tako 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Radujte se dusmani ! FUJ, jedva docekaju da pljuju tudju nesrecu. Takav je ovaj narod, **** i vas i drzavu ovu et. SMRADOVI !
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Kakva paranoja, haha, sta ti je drzava kriva covjece i ko se raduje 
Covjek je naucio posteno i svojim radom doci do zadanog cilja.Hijene nisu birala sredstva da ga udalje od toga.Nece da se spusta na njihov nivo,a imo bi s cim da uradi,al eto...dobar i budala,dva brata.megaffon je napisao/la:Konkretno, kako sta, nije on od jucer u Slobodi???NYKnicks Fan je napisao/la:Pa yebu ga ovi iz Saveza, yebe ga Grad Tuzla i sta ocekivati? Nije ni on glup toliko, jbg...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Radovali ste se i vi nesreći Veleža, ismijavali mog Želju dok je bio u rezultatskoj krizi (možda je i još, šta ja znam), tako da.....DoeTz je napisao/la:Radujte se dusmani ! FUJ, jedva docekaju da pljuju tudju nesrecu. Takav je ovaj narod, **** i vas i drzavu ovu et. SMRADOVI !
Niti se radujem niti mi je žao, jednostavno me boli ****
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
DoeTz je napisao/la:Radujte se dusmani ! FUJ, jedva docekaju da pljuju tudju nesrecu. Takav je ovaj narod, **** i vas i drzavu ovu et. SMRADOVI !
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
perodeformero
- Kontakt:
Ajzea je napisao/la:Radovali ste se i vi nesreći Veleža, ismijavali mog Želju dok je bio u rezultatskoj krizi (možda je i još, šta ja znam), tako da.....DoeTz je napisao/la:Radujte se dusmani ! FUJ, jedva docekaju da pljuju tudju nesrecu. Takav je ovaj narod, **** i vas i drzavu ovu et. SMRADOVI !
Naravno da smo se radovali, s razlogom ! Ja licno bih volio da budemo ekipa koja ce vas gurnut u drugu ligu i jedne i druge. Haj sad zdravo.Ajzea je napisao/la:Radovali ste se i vi nesreći Veleža, ismijavali mog Želju dok je bio u rezultatskoj krizi (možda je i još, šta ja znam), tako da.....DoeTz je napisao/la:Radujte se dusmani ! FUJ, jedva docekaju da pljuju tudju nesrecu. Takav je ovaj narod, **** i vas i drzavu ovu et. SMRADOVI !
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
E sad se radujemDoeTz je napisao/la:Naravno da smo se radovali, s razlogom ! Ja licno bih volio da budemo ekipa koja ce vas gurnut u drugu ligu i jedne i druge. Haj sad zdravo.Ajzea je napisao/la:Radovali ste se i vi nesreći Veleža, ismijavali mog Želju dok je bio u rezultatskoj krizi (možda je i još, šta ja znam), tako da.....DoeTz je napisao/la:Radujte se dusmani ! FUJ, jedva docekaju da pljuju tudju nesrecu. Takav je ovaj narod, **** i vas i drzavu ovu et. SMRADOVI !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.