Takvih 8 imamSarmelino je napisao/la: Ja samo ove underage i 18 g brojim djecom

Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Takvih 8 imamSarmelino je napisao/la: Ja samo ove underage i 18 g brojim djecom
Sta ti to obdaniste drzis il si pedofil?Ramsey16 je napisao/la:Takvih 8 imamSarmelino je napisao/la: Ja samo ove underage i 18 g brojim djecom![]()
Furam se na WengeraSarmelino je napisao/la:Sta ti to obdaniste drzis il si pedofil?Ramsey16 je napisao/la:Takvih 8 imamSarmelino je napisao/la: Ja samo ove underage i 18 g brojim djecom![]()
Da opet djelimo zaceljeCaptain4 je napisao/la:Captain4 and His Meteors spremni za sezonu
Sad sam okupio iskusan tim , najbolji igrac vrijedi 6 miliona hahahahahaSarmelino je napisao/la:Da opet djelimo zaceljeCaptain4 je napisao/la:Captain4 and His Meteors spremni za sezonu
Da ima 3. liga u nju bi ti ispao, pa kako te nije stid tako malo vremena provest na ovako komplikovanoj igri, srami se!Forster je napisao/la:Forsterssba i Panthersi ne mogu da dočekaju pozivnicu, pa će tako večeras provesti samo sat vremena na OSM-u, skautirajuci potencijalne zvijezde.
Po kralju ElvisuRamsey16 je napisao/la:Captain4 & His Meteors kakav je ovo naziv, de ba mogao si neki normalan
poslanoForster je napisao/la:Forsterssba i Panthersi ne mogu da dočekaju pozivnicu, pa će tako večeras provesti samo sat vremena na OSM-u, skautirajuci potencijalne zvijezde.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.