FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 24 nov 2015, 00:29

Mi koji ne pijemo alkohol cemo serijatski navijati, doviti i onako dobronamjerno voditi brigu o slabijem polu gradonacelnika.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 nov 2015, 00:29

Ovde se pise da je ok,cim otvorim ss.ba i vidim onaj naslov,shebem se totalno.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 nov 2015, 00:30

Pa covjek nama,navijacima salje poruku....a mi coravi pa coravi....ma svi ljudi masovno okopljanje,nedajmo slobodu bolan
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 nov 2015, 00:30

Beduin je napisao/la:Mi koji ne pijemo alkohol cemo serijatski navijati, doviti i onako dobronamjerno voditi brigu o slabijem polu gradonacelnika.
Vi pusite tamo nargilu.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 24 nov 2015, 00:30

SRSlavinovici je napisao/la:Sve je OK, hocete sad mirno spavati? :) A zapamtite prijatelje koji su se nasladjivali dramom. Laku noc, slobodasi :)
Brate o kakvim prijateljima pricas, nama su ovdje takvi rijetki :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 nov 2015, 00:34

Skver je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Mi koji ne pijemo alkohol cemo serijatski navijati, doviti i onako dobronamjerno voditi brigu o slabijem polu gradonacelnika.
Vi pusite tamo nargilu.
Moze, sisa (mislim, šiša) je zakon. Nek se zadimi, kad nema dimnih i bakljade.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 24 nov 2015, 00:38

staragarda je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:Husic sere i ovde samo zeli da vidi kako ce da navijaci reaguju,i ovo ce kao da mu inponuje jer ga navijaci vole i mole da ostane,pa ce on vec sutra drugu pricu pricati kako nemoze da napusti Slobodu iz ljubavi,nevolim ljude koji se koriste ovakvmim metodama da bi privukli jos neku vecu ljubav ali to je njegovo.
znas ti filozofe sve....ko i taj tvoj sa avatara...hajd,o d j e b i sa teme
nezz sta sam ti lose rekao da bi vrijedjao,ali ti moli boga da sam ja filozof koji istinu prica,a ja mislim d agovorim istinu i siguran sam da cu se za par dana citirati.
Samo Sarajevo

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 24 nov 2015, 00:39

Imamovic mafijas ugasio ditu hoce i slobodu e nece moci ove noci.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 24 nov 2015, 00:41

Skver je napisao/la:
jadna gđa. Žaneta, nije ni svjesna kako ćemo brinuti o njoj :D hahaha
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 24 nov 2015, 00:43

Mortus je napisao/la:
Skver je napisao/la:
jadna gđa. Žaneta, nije ni svjesna kako ćemo brinuti o njoj :D hahaha
Mora neko i njoj brinuti :mrgreen: od štucanja večeras nema spavanja u domu Imamovića,Lakića,Berbića,Vujevića...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 nov 2015, 00:45

Eto prijedloga, bolji prijedlog ne moze....sve fino, kulturno, legalno......obezbjediti sve sto treba u suradnji sa FK Sloboda Tuzla....ocekujem da UG i FK Sloboda organizuju ovaj skup.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 nov 2015, 00:49

Ako ima prijenos iz Prijedora ukljuciti na stadionu, naravno omoguciti svu opremu, ako ne onda radio prijenos. Skupilo bi se ljudi i vise nego sto ocekujete samo da neko pokrene
Nad tobom sunce najljepše sja

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 nov 2015, 00:51

pinoglavi je napisao/la:Ako ima prijenos iz Prijedora ukljuciti na stadionu, naravno omoguciti svu opremu, ako ne onda radio prijenos. Skupilo bi se ljudi i vise nego sto ocekujete samo da neko pokrene
Nije da neko pokrene....nego UG i FK Sloboda zajedno sa Fukarama koji su jedini legitimni to organizovati.....ne mozemo mi sa foruma organizovati....nismo nikakvo registrovano udruzenje.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 24 nov 2015, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 nov 2015, 00:51

Ma ne znamo mi pritisnut, samo se derbi utakmice ispostuju..

Ma ne treba im dati da izadju iz opstine znaci. Ebu nas u mozak godinama i nikom dlaka sa glave nije falila.. Secer unisti onaj teren i danas dosli niko ga nije spomeno, nikakve parole nista. Vec se psuje igracima i Husrefu sto igraju po onom..

Ja da se ponasam kao taj Lakic mene bi sutali po ulici :)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 nov 2015, 00:52

Skver je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Ako ima prijenos iz Prijedora ukljuciti na stadionu, naravno omoguciti svu opremu, ako ne onda radio prijenos. Skupilo bi se ljudi i vise nego sto ocekujete samo da neko pokrene
Nije da neko pokrene....nego UG i FK Sloboda zajedno sa Fukarama koji su jedini legitimni to organizovati.
Na njih sam i mislio :D mada vjerujem da ce UG uraditi pravi potez sada, cak i ako im to bude da se ne mijesaju u ovo vjerujem da ce imati razloge za to
Nad tobom sunce najljepše sja

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 24 nov 2015, 00:56

Ajmo biti pozitvni ko je prviii aaa
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 nov 2015, 01:04

Bravo pinoglavi.ako ima prenos obezbijediti ekran na stadionu.bravo majstore
Ispostujmo ovo ljudi,Azmir nas prati :urnebes:
A sad ozbiljno

Rece Jasmin pomoci nekim kontratuzbama,a mi pola miliona iskihasmo da uopste pocnemo ligu.
Drugo,puno im para,smanjise transu ponovo.
Hajde jbg,kaze Azmir ja cu nac sponzora,vi nemorate ni transu,samo uzmite reprogram,ja cu ostalo,sjebase ga opet.
Ja cu rjesiti Stadion,covjek nasao zainteresovane,i sve,
dobi odgovor,kakav dobi.
Stadion su sada namjerno je ovo odradjeno,fk sloboda EM je zakinuta za ulaznice i posjetu,em su troskovi dodatni bili u hiljadama...
Ma puko covjek....
Zar cemo im dopustiti ovo,pitam ja vas....

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 24 nov 2015, 02:11

Znate sta, dosta mi je vise vaseg pametovanja i ovih stresova, jbm sad svima sve i sebi samom, pa sto nismo izasli na izbore i glasali da on ne bude gradonacelnik, mogli smo hladno ispunjavati listice sa nekim nezavisnim kandidatima tako da ovaj ne bude vise gradonacelnik a ni seljacka SDA ili bilo koja velika stranka, al necete vi, VI ste omladina vas ne zanimaju izbori i politika, pa sutite sad onda jbm mu mater i ne kukajte, jeb vas Jasmin, pustite da vam Babe i Djedovi biraju Gradsku vlast, dosta mi je vise visokih ovih letova i niskih padanja, nemam vise zivaca,
Pa mijenjajte na izborima, nemojte kukat samo jbm mu majku u p..ku, pa jbt nije mi dobro nikako od ovih prica vasih

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 nov 2015, 02:36

marseille_unique je napisao/la:Znate sta, dosta mi je vise vaseg pametovanja i ovih stresova, jbm sad svima sve i sebi samom, pa sto nismo izasli na izbore i glasali da on ne bude gradonacelnik, mogli smo hladno ispunjavati listice sa nekim nezavisnim kandidatima tako da ovaj ne bude vise gradonacelnik a ni seljacka SDA ili bilo koja velika stranka, al necete vi, VI ste omladina vas ne zanimaju izbori i politika, pa sutite sad onda jbm mu mater i ne kukajte, jeb vas Jasmin, pustite da vam Babe i Djedovi biraju Gradsku vlast, dosta mi je vise visokih ovih letova i niskih padanja, nemam vise zivaca,
Pa mijenjajte na izborima, nemojte kukat samo jbm mu majku u p..ku, pa jbt nije mi dobro nikako od ovih prica vasih

Sve kuknjava a nemozemo okupljanje organizovat.
Daj boze da me UG demantuje.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 24 nov 2015, 02:43

solinas je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:Znate sta, dosta mi je vise vaseg pametovanja i ovih stresova, jbm sad svima sve i sebi samom, pa sto nismo izasli na izbore i glasali da on ne bude gradonacelnik, mogli smo hladno ispunjavati listice sa nekim nezavisnim kandidatima tako da ovaj ne bude vise gradonacelnik a ni seljacka SDA ili bilo koja velika stranka, al necete vi, VI ste omladina vas ne zanimaju izbori i politika, pa sutite sad onda jbm mu mater i ne kukajte, jeb vas Jasmin, pustite da vam Babe i Djedovi biraju Gradsku vlast, dosta mi je vise visokih ovih letova i niskih padanja, nemam vise zivaca,

Sve kuknjava a nemozemo okupljanje organizovat.
Daj boze da me UG demantuje.
Nije problem za okupljanje na mirne proteste, al to tesko da ce sta promnjenit, bez agresivnih protesta ne vjerujem da ce se ista promjenit..., sada trenutno...a mirno se samo moze promjenit ako navijaci pronadu osobu sposobnu i pametnu koja voli Slobodu, da je kandidiraju na izbore kao Nezavisnog kandidata, tebda se onda svi navijaci organizuju i glasaju za tu osobu kao Nezavisnog kandidata, tek tada bi imali osobu u Gradskoj vlasti na koju bi se mogli osloniti..., i osobu koja bi u Tandemu sa Husicem mogla da radi na projektu Velike Slobode, tako ce i biti Ako Bogda nadam se... Molim sve da razmisle o ovom prijedlogu Nezavisnog Kandidata ispred navijaca Slobode... Al Ozbiljno vas molim

Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.