FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

keno83
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la keno83 » 24 nov 2015, 00:18

vala legose mi ova dva Brazica bice strasni sto posto

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 24 nov 2015, 00:36

hordasDoboj je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:A sto mene ne vratise?
Poslao sam sve informacije...Zna li neko ko je ovaj Faik? Frajer mi poslao zahtjev, ali to nije onaj tip koji je napravio grupu..
I meni je enigma taj Faik, jel sa foruma momak ?
Taj Faik jeste enigma, vjeruj mi, ne bih nikome preporucio upoznati ga. Bio je je jedan frajer iz Cazina (rahmet mu dusi) koji je imao tu cast.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 nov 2015, 00:37

Brazilci ce biti pravo osvjezenje, vidjet cete. Jesa zna zasto ih je doveo, insistirao je na oba igraca jer se fantasticno poznaju i saradjuju na terenu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 nov 2015, 00:44

Bolanos je napisao/la:
hzkg je napisao/la:15 utakmica 4 gola i 3 asistencije za Travnik, ja bih ga ostavio tamo do kraja sezone neka igra i onda na ljeto da se prikljuci ekipi i prodze pripreme sa njima naravno ako Ješić zakljuci da mu je potreban ili ako do tada ne dovede nekog krilnog igraca.
Idealan igrac za kontre. Kad vodis, zadnjih dvadesetak minuta su njegove. Ova posudba mu je ekstra dosla, dokazao je da se na njega moze racunati.
Zamisljam kako bi izgledali u dijamantu sa novim brazilskim dvojcem. :hmmmmm: Gore Cezar i Amer, lijevo Dulja, desno Sevko npr, naprijed Emerson, nazad Rustem, i u zadnjoj liniji Al. Bekic, Kova, Step i Kadusic. Znam da bi suludo bilo igrat dijamant u nasoj ligi, a pogotovo s nasim igracima, al bih volio vidjet kako bi ovo ferceralo. :D
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 24 nov 2015, 00:47

obiteljskicovjek je napisao/la:
hordasDoboj je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:A sto mene ne vratise?
Poslao sam sve informacije...Zna li neko ko je ovaj Faik? Frajer mi poslao zahtjev, ali to nije onaj tip koji je napravio grupu..
I meni je enigma taj Faik, jel sa foruma momak ?
Taj Faik jeste enigma, vjeruj mi, ne bih nikome preporucio upoznati ga. Bio je je jedan frajer iz Cazina (rahmet mu dusi) koji je imao tu cast.
:urnebes: Jbg brate, halali :salut:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 24 nov 2015, 01:20

uNbx je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
hzkg je napisao/la:15 utakmica 4 gola i 3 asistencije za Travnik, ja bih ga ostavio tamo do kraja sezone neka igra i onda na ljeto da se prikljuci ekipi i prodze pripreme sa njima naravno ako Ješić zakljuci da mu je potreban ili ako do tada ne dovede nekog krilnog igraca.
Idealan igrac za kontre. Kad vodis, zadnjih dvadesetak minuta su njegove. Ova posudba mu je ekstra dosla, dokazao je da se na njega moze racunati.
Zamisljam kako bi izgledali u dijamantu sa novim brazilskim dvojcem. :hmmmmm: Gore Cezar i Amer, lijevo Dulja, desno Sevko npr, naprijed Emerson, nazad Rustem, i u zadnjoj liniji Al. Bekic, Kova, Step i Kadusic. Znam da bi suludo bilo igrat dijamant u nasoj ligi, a pogotovo s nasim igracima, al bih volio vidjet kako bi ovo ferceralo. :D
Pa ako imas trkacki sposobnu momcad mozes igrati formaciju koju pozelis. U globalu, kljucni igrac u tom sistemu bi bio Rustemovic.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 nov 2015, 01:35

@Sab
I sta mislis, da li bi se on tu bolje snasao od Samira?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 24 nov 2015, 01:38

Jesic ce probat sve na zimskim pripremnim tekmama 3-5-2 , 3 -6 -1 , 4 - 4 -2 romb , 4 - 3 - 3 , 4 - 3- 1-2
ma sve
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 nov 2015, 01:40

Samo da pozdravim raju :salut:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 nov 2015, 01:43

s ova dva brazilca dobro smo popunili tim još kad se vrate Stepanov i Alispahic bice Ješić na slatkim mukama,ono sto trebamo dovesti to je lijevi i desni bek imamo Bekica na jednoj strani i Kadusica na drugoj tu nam trebaju prava pojacanja i to bi bila top ekipa ,ja licno bi se zahvalio Hebibovicu i Kalasiju ,znaci bocne pozicije popuniti i dobre pripreme u sto ne sumnjam da ce Ješa odraditi ma ZLATNO PROLJECE :salut: :salut:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 nov 2015, 01:46

Haj rekohda i ja pogledam klip tog Cezara. Na pola sam odustao, dosadilo mi gledati kako zabija. :D

Skolovan igrac, ima brzinu, tehniku, igra sa obje noge.
Jesic zna zasto ga je doveo.
Nije klasicni sideras koji ceka loptu. Mislim da ce biti veliko pojacanje za nas.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 24 nov 2015, 02:05

Evander je napisao/la:Haj rekohda i ja pogledam klip tog Cezara. Na pola sam odustao, dosadilo mi gledati kako zabija. :D

Skolovan igrac, ima brzinu, tehniku, igra sa obje noge.
Jesic zna zasto ga je doveo.
Nije klasicni sideras koji ceka loptu. Mislim da ce biti veliko pojacanje za nas.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Mora biti kad je igrao u Atletico Mineiru to je jedan od najveci Brazilski klubova sad su 2 na tabeli :D :D :D

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 24 nov 2015, 02:20

uNbx je napisao/la:@Sab
Pa Samir fizicki ni na bilo koji drugi nacin ne moze sam nositi teret jedne takve formacije odnosno konkretno takve pozicije. U takvoj formaciji za njega nema mjesta, isto tako ni za Ikandea recimo. Rustemovic/Kovacevic/Berberovic su igraci za takvo nesto. ;)
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 nov 2015, 02:22

#zbratom #ClubBacchus #SandraAfrika #PuzigacaMentor

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 nov 2015, 03:09

Dolaskom Brazilaca Samir i krste su znaci prodati igraci.

Titula se nece uzet ako se ne dovede golman bar da je 50% ko DELAC. Netreba na Mateju se oslanjat puno posto nam ga Celzi nece dat free a i to da se desi mi nebi mogli njemu obezbjedit 1m € platu (sto ce on dobit posebno ako biga celzi dao free).

Plakalo,trifkovic,pavlovic to golmani nisu ni za pl bih a kamoli u uefa takmicenju. Svi znamo da je golman glavni kad se igra evropa.

Vratit kaudija na polusezoni da vidimo sta ce moci uradit u 12 utakmica ako se pokaze produzit ako ne dat covjeku papire i to je to.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 nov 2015, 06:59

Bolanos je napisao/la:
uNbx je napisao/la:@Sab
Pa Samir fizicki ni na bilo koji drugi nacin ne moze sam nositi teret jedne takve formacije odnosno konkretno takve pozicije. U takvoj formaciji za njega nema mjesta, isto tako ni za Ikandea recimo. Rustemovic/Kovacevic/Berberovic su igraci za takvo nesto. ;)
Igrac tipa Cimirot bi bio idealan po meni za takvu formaciju, da defanzivno radi odlican posao, a i da mu je prenos lopte na vrhunskom nivou. Odlaskom Cimirota, mi nemamo igraca koji bi pokrio i jedno i drugo na veoma kvalitetnom nivou. Zato mislim da ce se Jesa tesko odluciti za tu formaciju. Samim tim, dosta igraca ispada iz igre ako bi se odlucio za tu formaciju, tako da nista od toga, garant.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 24 nov 2015, 07:29

Taj Faik jeste enigma, vjeruj mi, ne bih nikome preporucio upoznati ga. Bio je je jedan frajer iz Cazina (rahmet mu dusi) koji je imao tu cast.[/quote]

Odoh sa grupe izbrisat nick sa foruma :silent: haha

Halali i od mene :salut:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 nov 2015, 07:52

Da malo prebacimo temu sa Brazilaca na stadion Otoka.Negdje sam na internetu citao da je opstinsko vijece NG objavilo, da je u stadion Otoka ulozeno blizu 3mil.km.
Ako bi se mogao kupiti od opstine,od prodaje Samira i Krste bi ga isplatili.Po meni bolja opcija nego cekati kad ce se neko smilovati da renovira Kosevo.Premijer ligu igrati na Otoci Evropu Kosevo.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 24 nov 2015, 09:32

Bordo jutro :opaopa:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 24 nov 2015, 09:52

Stadion 10 milja je nama dosta svaku utakmicu bi gootov imali pun stadion to bi super izgledalo.
Samo Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, benko21, bordobijeli, BordoSaga2, James1987, JavierBosnia, MokraKifla, Pablo11, Proximic, senad82 i 118 gostiju.