Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Evander » 24 nov 2015, 01:18

solinas je napisao/la:Jojjj kako CE smrde pojest **** i poklopiti se usima.isplivali misevi,da pljuju.a pitari dobro znaju oko ovih stvari,isto sranje su prosli....

Sloboda sampion ove godine :bih:
Strumfici :shhh:
Ja ne zelim da vam Azmir ode. Zelim jaku Slobodu koja ce igrati Europu.
Sto jaca liga to bolje.
Realno, u narednim godinama samo nam vi sa Azmirom mozete biti bar neki konkurenti. Tjerat cete i nas da budemo sto bolji i da se ne uspavamo.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 nov 2015, 01:18

Steta ako ode, hajd mi cemo onda vjerovatno se raspasti za godinu dvije ali ce i drugi prestati dizati plafon. Ovako je mozda tjerao malo upravu Sarajeva i Sirokog da dignu plafon u narednim godinama ali ako nema konkurencije onda je i tesko da ekipa iz slabih utakmica u ligi napravi iskorak u Evropi..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 nov 2015, 01:22

meni je svejedno otišao Azmir ili ne, uvijek mogu počet' navijat' za Sarajevo, kao onda kad nam nije doveo pojačanja, pa sam počeo navijat' za Sarajevo iz protesta, pa se prepao i doveo nam pojačanja, jer je vidio da je vrag odnio šalu i da bih još navijača Slobode naveo da počnu navijat' za Sarajevo, tako da, nema labavo!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 nov 2015, 01:25

Ja cu kako god gledati Evropu narednih godina u Bijeljini tako da ...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 nov 2015, 01:28

Nisam ni rekao vama nista u tom smislu.
Rekao sam da znate kako se boriti sa vjetrenjacama,i uhljupima.i da su ove stvari nezaobilazne,prosli ste drvlje i kamenje da budete gdje ste danas.
Nasa borba traje i trajace,slobode je bilo,kako tako,prije,bice i nakon azmira,licno Imam stav,i razloga da vjerujem,da nece on nikuda.
A strumfici jedva docekali to im je haman jedina radost ove sezone.neka,polako.skupstina je u Januar,i mnoge stvari bice jasnije.ovo je prelomni trenutak,il nas ima,il nas nema.
Mislim rezultatski.
Bicemo Jos jaci,akobogda a strumfici nek se drze skupljanja cigle.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 nov 2015, 01:41

Ma strumfete samo pjene jer oni nemaju nikoga kao sto je Azmir. Toliko navijaca i simpatizera, a niko od njih ne zeli da ulozi u klub.
Pricali su da ih hoce kupiti rusi, arapi, sve dok Sarajevo nije dobilo Tana. Onda su promijenili plocu.
Ali neka im, zato i idu prema bankrotu.
Vasa raja treba izvrsiti pritisak na gradske vlasti i podrzati Azmira maksimalno. Ne smiju se oni bas toliko zamjeriti navijacima Slobode, bar radi izbora koji slijede. A i Azmir je sigurno namazan i zna sta radi.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 nov 2015, 01:42

Ma gdje će, on najviše gubi i vi građani i navijači Slobode, nemojte sjediti skrštenih ruku, kroz slično smo prošli i dok se nismo digli i otjerali **** ona nisu otišla. Napravite od Slobode fudbalski klub, ne politički ili bilo kakav drugi, samo fudbal i sport. Drugačije ne može, ako postoje dva ili više interesa automatski je to kilavo. Organizujte se, protestujte, dignite glas, pokažite i njemu i njima jasno šta mislite. Svaki normalan čovjek ne želi da se jedna lijepa priča završi, ja vam želim uvijek da završite ispod nas ali ne pod svaku cijenu. Lijepa je priča, ne treba je tek tako ugasiti. I kod nas u gradu nestadoše i košarkaški j rukometni klub, a bili su giganti pa niko ne mrdnu, kod nas je taj fudbal prvi sport. Vjerovatno bi se i mi ugasili da nije bilo poštenih ljudi pa danas imamo što imamo. Ja se nadam da ostaje i da ćete igrati Europu. Ni normalni navijači drugih klubova se također ne raduju tome, ni bilo ko drugi ko ima mozga.

Sretno i vidimo se u Tuzli pred kraj prvenstva.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 nov 2015, 01:43

Elegant je napisao/la:Plavo proljece. :cool:
U utorak :urnebes:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 nov 2015, 01:46

Politicari u ovim vecim gradovima uzimaju ljudima dostojanstvo. Razebali su Bosnu i Slobodu koji su imali potencijal da igraju Evropska natjecanja i ABA ligu pred punim tribinama, unistili RK Bosna, unistili Borac i u fudbalu i u kosarci, unistili Celik, Velez i td. Unistili more nekih klubova sa potencijalom i navijacima jer im se moze..

Znaci ako zivis u Tuzli nemas tu privilegiju da se obradujes trofeju. Prije ces se obradovati u Maglaju, Kaknju, Zavidovicima i takvim gradovima nekom trofeju u nekom sportu..

Jedinstvo prije rata bilo prvak Evrope, sada curice igraju onako rekreativno :lol:

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 24 nov 2015, 01:48

tuzlak1987 je napisao/la:Politicari u ovim vecim gradovima uzimaju ljudima dostojanstvo. Razebali su Bosnu i Slobodu koji su imali potencijal da igraju Evropska natjecanja i ABA ligu pred punim tribinama, unistili RK Bosna, unistili Borac i u fudbalu i u kosarci, unistili Celik, Velez i td. Unistili more nekih klubova sa potencijalom i navijacima jer im se moze..

Znaci ako zivis u Tuzli nemas tu privilegiju da se obradujes trofeju. Prije ces se obradovati u Maglaju, Kaknju, Zavidovicima i takvim gradovima nekom trofeju u nekom sportu..
Nije razjebala politika nego rukovodioci klubova svojim nemarom.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 nov 2015, 01:50

Shooter je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Politicari u ovim vecim gradovima uzimaju ljudima dostojanstvo. Razebali su Bosnu i Slobodu koji su imali potencijal da igraju Evropska natjecanja i ABA ligu pred punim tribinama, unistili RK Bosna, unistili Borac i u fudbalu i u kosarci, unistili Celik, Velez i td. Unistili more nekih klubova sa potencijalom i navijacima jer im se moze..

Nije razjebala politika nego rukovodioci klubova svojim nemarom.
Pa rukovodioci klubova koji su vecinom u strankama. Njima je i u cilju bilo da budu nemarni :mrgreen:
Sve je to bilo kao dio politicke raspodjele. Slobodu je unistio Sabovic, a on je politicar. Celik SDA, kao i Borac tamo SNSD..

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 24 nov 2015, 01:52

Rukobodioce je birala skupstina kluba. Dakle iskljucivo klubska politika je kriva. Ali u Bosni sta god nije po volji kriva je politika.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 nov 2015, 01:56

E ne znas ti kako se oni uvlace na te skupstine kao bubasvabe. Pojave se samo i hoce da se pitaju nesto. A u tim upravnim odborima i skupstinama si mogao biti bez da novcano sudjelujes. Pitao si se, a nista nisi ulagao..
Pojavi se npr na skupstini nekog KK covjek koji nema veze sa kosarkom i unisti citavu skupstinu, kontas da ces da ides korak naprijed, a on te svojim negativnim djelovanjem tih par sati vrati korak nazad i nista se ne promijeni u narednih pola godine-godinu.
Ili dodje izglasavanje, a pola ih se nije pojavilo...

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 24 nov 2015, 02:00

Shooter je napisao/la:Rukobodioce je birala skupstina kluba. Dakle iskljucivo klubska politika je kriva. Ali u Bosni sta god nije po volji kriva je politika.
Na kojoj ti planeti zivis? Kakva skupstina i i klupska politika? Eto ti samo primjer NK Celik i nacin donosenja odluka i postivanja pravila i statuta kluba. Sve moguce je prekrseno milion puta, ali koga briga kad to SDA radi. Sa ovakvim uredjenjem klubova sport pored politike nema sansu u BiH.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 24 nov 2015, 08:31

Ne mozes ih ni prcati odmah strumfovi pjene, strumfovi ce pojesti ****, strumfovi ovo, strumfovi ono. Ako ne znate podnjeti malo zajebancije onda budite malo i vi umjereniji.

Da se razumijemo, naravno da je za BH fudbal potrebno sto vise osoba kao Azmir pa i Dino Selimovic, ali nisu polarni medvjedi pa da su zasticeni i da ih ne smijes spominjati u saljivom kontekstu. :tralala:

Uredu se smijati Velezu kad ispada ali kada se malo zajebavas na racun Azmirovog odlaska onda si bolesnik. Ja bih rekao da ste najveci bolesnici ipak vi tuzlaci, a i ovi pitari dvolicni odmah priljecu nesto da ih brane, a i oni bi vas zajebavali da im niste u pakasu. Haj vozdra. Zeljo sampion :shh:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 24 nov 2015, 09:13

Steta ako Husic ode. Radilo se o jednom od uzbudljivijih projekata u nasem sportu uopste. Mada, ako se ovo i desi, ja mislim da je on previse zagrizao da bi tek tako odustao.
#divovi

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 24 nov 2015, 09:35

Sudac sa utakmice Široki Brijeg - Travnik kaznjen sa 10 utakmica nedelegiranja zbog teskih previda na utakmici.

Sve mu hebem po redu! SVE!
NK Široki Brijeg

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 24 nov 2015, 09:36

Evolve je napisao/la:Sudac sa utakmice Široki Brijeg - Travnik kaznjen sa 10 utakmica nedelegiranja zbog teskih previda na utakmici.

Sve mu hebem po redu! SVE!
ne brini se... ostajete kandidati broj 1 za titulu ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 nov 2015, 09:40

brile je napisao/la:Ne mozes ih ni prcati odmah strumfovi pjene, strumfovi ce pojesti ****, strumfovi ovo, strumfovi ono. Ako ne znate podnjeti malo zajebancije onda budite malo i vi umjereniji.

Da se razumijemo, naravno da je za BH fudbal potrebno sto vise osoba kao Azmir pa i Dino Selimovic, ali nisu polarni medvjedi pa da su zasticeni i da ih ne smijes spominjati u saljivom kontekstu. :tralala:

Uredu se smijati Velezu kad ispada ali kada se malo zajebavas na racun Azmirovog odlaska onda si bolesnik. Ja bih rekao da ste najveci bolesnici ipak vi tuzlaci, a i ovi pitari dvolicni odmah priljecu nesto da ih brane, a i oni bi vas zajebavali da im niste u pakasu. Haj vozdra. Zeljo sampion :shh:
Jedno su ovi degeni sto pisu kao navijaci Veleza na forumu, drugo je real life. Naredne sezone sam kontao da ako oni srede upravu i daju garant gdje idu pare uzeti sezonsku od Veleza samo onako da se uleti i pomogne tj da se odmah dignu u Federalnoj i vrate..ali za to se moraju oni angazovati, a ostali solidarisati
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 24 nov 2015, 09:41, ukupno mijenjano 1 put.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 nov 2015, 09:41

flash84 je napisao/la:
Shooter je napisao/la:Rukobodioce je birala skupstina kluba. Dakle iskljucivo klubska politika je kriva. Ali u Bosni sta god nije po volji kriva je politika.
Na kojoj ti planeti zivis? Kakva skupstina i i klupska politika? Eto ti samo primjer NK Celik i nacin donosenja odluka i postivanja pravila i statuta kluba. Sve moguce je prekrseno milion puta, ali koga briga kad to SDA radi. Sa ovakvim uredjenjem klubova sport pored politike nema sansu u BiH.
UEFA strogo zabranjuje mijesanje politike u sport. Pretpostavljam da to ne znaci da u klubovima ne smiju sjediti clanovi stranaka, ali bi svakako bilo odlicno da se uvede pravilo po kojem u klubu ne smje biti covjek koji je clan stranke i koji je obnasao politicku duznost unatrag pet godina. Politicari bi opet imali rjesenja, ali bi toga bilo dosta manje.

Steta Slobode, mogli su biti financijski stabilan klub, a s tim dolaze i rezultati. Covjek bi vjerojatno i stadion rijesio, al jbg, preko noci povratak u surovu stvarnost, a titula se sanjala.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []