Željovac je napisao/la:Schlager je napisao/la:juveboy je napisao/la:Schlager jarane, ti si odje ko najpametniji i mislim da si 100% uvjeren da je ono sinoc bilo izrezirano, tj. da se mnogo prije dogovorila podjela trofeja, posto je Zeljo u zadnje vrijeme mnogo bolje igrao, Borac se zadovoljio i Kupom. . .
Da nije bilo one bombe Bucana ili Beslije,ne sjecam se,10-tak minuta prije kraja koja je prohujala milimetar iznad precke,mozda bi ovi koji sumnjaju i imali nekih elemenata,ali mislim da taj detalj razuvjerava i one najsumnjicavije.
Da, da, da. Taj šut sa 30 metara briše sumnju kako ŽELJO nije stvorio ni šanse nakon 2-2, kao i način na koji ste dali golove. Ne zamijeram vam, ne želite da vidite očito. Samo mi je smiješno kako se furate...

ti zeljovac bas navro da je dogovorena li prodana

i sad bi neko trbao dokazivat kao da nije, a tvoji argumenti vezane greske odbrane iz aviona ocito greske nisu namjerne.
Onaj ko nesto tvrdi treba to i da dokaze.
Ocko ti lupis, pouvuces neke linije na slici, kaze odbrana napravila 7 gresaka pa dvije greske, a to se eto odbrsni mancestera ovaj ups zelje ne moze desiti i izvuces epohalan zakljucak da se radi o reziji .
Ma nikad ti nisi gledyo reziranu utakmicu, ti si to cuo negdje da se utakmice reziraju, ali gledao nisi jer da jesi ovako nesto ne i mogao reci za jucerasnju.
Ko to namjesta nekom go tako sto pravi 7 vezanih gresaka odbrane

to se pravi jedna iz koje pada go ili se pravi namjeran penal ili se ekipa oslabi da igajuci posteno mora da izgubi i tako svakako eakko ali ovako kao juce NIKAKO