FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Željovac
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Željovac » 20 maj 2010, 23:55

Schlager je napisao/la:
juveboy je napisao/la:Schlager jarane, ti si odje ko najpametniji i mislim da si 100% uvjeren da je ono sinoc bilo izrezirano, tj. da se mnogo prije dogovorila podjela trofeja, posto je Zeljo u zadnje vrijeme mnogo bolje igrao, Borac se zadovoljio i Kupom. . .
Da nije bilo one bombe Bucana ili Beslije,ne sjecam se,10-tak minuta prije kraja koja je prohujala milimetar iznad precke,mozda bi ovi koji sumnjaju i imali nekih elemenata,ali mislim da taj detalj razuvjerava i one najsumnjicavije.
Da, da, da. Taj šut sa 30 metara briše sumnju kako ŽELJO nije stvorio ni šanse nakon 2-2, kao i način na koji ste dali golove. Ne zamijeram vam, ne želite da vidite očito. Samo mi je smiješno kako se furate... :lol:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 20 maj 2010, 23:56

Schlager je napisao/la:
juveboy je napisao/la:Schlager jarane, ti si odje ko najpametniji i mislim da si 100% uvjeren da je ono sinoc bilo izrezirano, tj. da se mnogo prije dogovorila podjela trofeja, posto je Zeljo u zadnje vrijeme mnogo bolje igrao, Borac se zadovoljio i Kupom. . .
Da nije bilo one bombe Bucana ili Beslije,ne sjecam se,10-tak minuta prije kraja koja je prohujala milimetar iznad precke,mozda bi ovi koji sumnjaju i imali nekih elemenata,ali mislim da taj detalj razuvjerava i one najsumnjicavije.
Dobro si rekao, desetak minuta prije kraja . . . 10 minuta u fudbalu sve moguce, eto za tih 10 min Zeljo je zabio dva gola, zar ne bi mogao i Borac jedan ?

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 21 maj 2010, 00:05

Željovac je napisao/la:
Schlager je napisao/la:
Da, da, da. Taj šut sa 30 metara briše sumnju kako ŽELJO nije stvorio ni šanse nakon 2-2, kao i način na koji ste dali golove. Ne zamijeram vam, ne želite da vidite očito. Samo mi je smiješno kako se furate... :lol:
ti zeljovac bas navro da je dogovorena li prodana :)
i sad bi neko trbao dokazivat kao da nije, a tvoji argumenti vezane greske odbrane iz aviona ocito greske nisu namjerne.
Onaj ko nesto tvrdi treba to i da dokaze.

Ocko ti lupis, pouvuces neke linije na slici, kaze odbrana napravila 7 gresaka pa dvije greske, a to se eto odbrsni mancestera ovaj ups zelje ne moze desiti i izvuces epohalan zakljucak da se radi o reziji .
Ma nikad ti nisi gledyo reziranu utakmicu, ti si to cuo negdje da se utakmice reziraju, ali gledao nisi jer da jesi ovako nesto ne i mogao reci za jucerasnju.
Ko to namjesta nekom go tako sto pravi 7 vezanih gresaka odbrane :) to se pravi jedna iz koje pada go ili se pravi namjeran penal ili se ekipa oslabi da igajuci posteno mora da izgubi i tako svakako eakko ali ovako kao juce NIKAKO :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 21 maj 2010, 00:05

Ne vjerujem da je bilo dogovora,jer znam jednog naseg politicara koji bi,da je znao da ce Borac osvojiti Kup, sigurno ne bi propustio priliku da sinoc dodje na Grbavicu i napravi sebi najbolji moguci PR,poslije cega mu ne bi ni trebala predizborna kampanja :D
zamisli.u "strasnom sarajevu",tj teheranu, on likuje u svecanoj lozi i raduje se :D

Mislim da biste se trebali pomiriti sa neuspjehom i cestitati nasim momcima na hrabroj i odvaznoj igri.

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 21 maj 2010, 00:07

% 100%, / не ' " " $ ", " је %. :roll:

$ се ? $:

slika

:D
Zadnja izmjena: EastStand, dana/u 21 maj 2010, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
"" ПУТ ""

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 21 maj 2010, 00:09

Ne govorim ja da je prodana, a stvarno je jadna misao da se ne puštaju golovi tako, nego ovako...
Đe si, Džarovski, što ne reče odmah da si ti?! Imam neko svoje mišljenje i samo me je povuklo za jezik rezonovanje da je šut sa 30 metara dokaz da nije prodana... Uživajte!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 21 maj 2010, 00:13

E jeste proslavili, neka ste vala, ko zna kad ce te opet, siguran sam da vas vise nema nigdje, naredne sezone zlatna sredina plafon. Nije namjesteno definitivno, uzeli ste sretno, jbg, al i to se desava, samo je tuga da trofej ide tamo gdje ga ne zele od srca, vec onako. Mi smo zeljeli u zelimo vise od vas sve trofeje, al et, vama to ne znaci, jer vi zaboga niste bosanci, sta ce vama trofej. Ipak smo samo pokazali kako se bodri klub i kada gubi i kako se cestita protivniku, sto sigurno nebi bio slucaj u BL.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 21 maj 2010, 00:14

$ су " $ " " па зар је % " пораз, " " & ?, % '
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 21 maj 2010, 00:15

Ko to namjesta nekom go tako sto pravi 7 vezanih gresaka odbrane :) to se pravi jedna iz koje pada go ili se pravi namjeran penal ili se ekipa oslabi da igajuci posteno mora da izgubi i tako svakako eakko ali ovako kao juce NIKAKO
>> Drug pobijas se svakom narednom recenicom, drugi gol je greska jednog igraca . . . Odakle ti to da striktno jedan igrac mora da pogrijesi, napravi penal da bi bilo nastimano ? Vidis to vrijeme je proslo, takvi potezi su procitani, to je zastarjelo drug moj ! Drugi gol je tako ofiran iako je masa igraca ucestvovala, tako da se pojedinac ne bi mogao okrivit, lakse ce se vise igraca pravdati navijacima negoli jedan. . . I nije mi jasno sta se to jucer nije moglo izrezirati ?

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 21 maj 2010, 00:16

Motiv da pustite?

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 21 maj 2010, 00:18

Па " овај пораз - ? 10 $, е $ " је % $ $
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 21 maj 2010, 00:20

$ $ ? је " $ $ су " ? & $... :D
"" ПУТ ""

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 21 maj 2010, 00:20

Čuj ovih namješteno ... a uvrijedili bi se kad bi rekli da je liga namjestena u korist Zeljeznicara ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 21 maj 2010, 00:21

Ako je ono sinoć namješteno onda je i liga namještena.I Željo šampion al u kurcu. Koji onda klinac pričamo onda ovdje ? Hajmo svi onda fino na međunarodni fudbal i završeno. Pa ja, nismo budale.
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 21 maj 2010, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 21 maj 2010, 00:22

? 2 - ? je napisao/la:Па " овај пораз - ? 10 $, е $ " је % $ $
ma vjeruj mi kume moj vec prebolio,titula je mnogo vaznija od kupa to svak zna,ali ja ne zelim umanjiti vrijednost ovog pehara,osvojili i cestitam...

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 21 maj 2010, 00:23

samo se vi salite na racun majica, zeljo je od ovih majica zaradio vise nego sarajevo na ulaznicama u toku citave polusezone. ;)
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

opustenoBL
Kontakt:

Post Postao/la opustenoBL » 21 maj 2010, 00:23

kakvi ste vi navijaci svog kluba kad tolerisete namjestanja,u Banjaluci kad bi se znalo da je borac prodao ili kupio utakmicu digla bi se kuka i motika na upravu ili bi pao neki protest nedolaska 5 godina na stadion...A sta je kod vas slucaj,sigurni ste u namjestanje,koliko sam uspio primjetiti na vasoj temi,evo cak su se neki genijalci odvazili i napisali slicno i na nasoj,a i dalje hvalite svoj tim,kao da je to normalno,prodali pa sta,,,pa da ste imalo sigurni u to sad bi skocili na Amara,igrace i sve ostale,a ne nas zasmijavali na forumu.
DUPLA MAJSTORE

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 21 maj 2010, 00:24

Schlager je napisao/la:Motiv da pustite?
Prvenstvo.

Visca el Višća!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 21 maj 2010, 00:24

Schlager je napisao/la:Motiv da pustite?
Drug niko ovdje ne govori o pustanju, govorim o podjeli trofeja, ako si pratio cijelo vrijeme. Ja ovim zelim ukazati na sramotu oba kluba, ne samo Borca, nego i Zeljeznicara ! Samo cekam sljedecu utakmicu protiv Laktasa, ukoliko se tu kockice posloze, slijedi detaljna analiza svega u, oko i za vrijeme same utakmice Zeljeznicar-Borac !

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 21 maj 2010, 00:25

Genghis je napisao/la:Čuj ovih namješteno ... a uvrijedili bi se kad bi rekli da je liga namjestena u korist Zeljeznicara ...
sta je tu cudno,i tu ima svasta ne bjezim od toga,ali jeli samo zeljo namjestao???borac,sarajevo(vjeruj da samo znas sta su sve namjestali,da ti bude muka,ne pobjede u svoju korist),zrinjski,itd samo mi reci jedan klub koji nije namjestio utakmicu bar jednu ;) i nemojte biti sad smijesni da neznate nista oko namjestanja utakmica u banjaluci,realan uvijek treba biti...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.