Što je najgore ovaj nesretnik i dalje misli da su pobjedili? 2 - ? je napisao/la:Па " овај пораз - ? 10 $, е $ " је % $ $

Moderator/ica: vlakanje
Što je najgore ovaj nesretnik i dalje misli da su pobjedili? 2 - ? je napisao/la:Па " овај пораз - ? 10 $, е $ " је % $ $
Pa kako se onda mozes radovati takvoj tituli?Željovac je napisao/la:Prvenstvo.Schlager je napisao/la:Motiv da pustite?
koje ste prakticno vec osvojili?????? ne razumijem , pojasni molim teŽeljovac je napisao/la:Prvenstvo.Schlager je napisao/la:Motiv da pustite?
Sta bi se trebalo dogoditi da ti se sloze kockice,koji ishod?juveboy je napisao/la:Drug niko ovdje ne govori o pustanju, govorim o podjeli trofeja, ako si pratio cijelo vrijeme. Ja ovim zelim ukazati na sramotu oba kluba, ne samo Borca, nego i Zeljeznicara ! Samo cekam sljedecu utakmicu protiv Laktasa, ukoliko se tu kockice posloze, slijedi detaljna analiza svega u, oko i za vrijeme same utakmice Zeljeznicar-Borac !Schlager je napisao/la:Motiv da pustite?
Ne kazem da nije bilo namjestanja pojedinih utakmica, ali bez konkretnih dokaza za sinocnju utakmicu, stvarno nije fer da se prica da je namjestena po principu rekla-kazala. Kad iznese neko konkretne dokaze i argumente o tome, onda ta prica ima smisla , a ovako ...vjeran1987 je napisao/la:sta je tu cudno,i tu ima svasta ne bjezim od toga,ali jeli samo zeljo namjestao???borac,sarajevo(vjeruj da samo znas sta su sve namjestali,da ti bude muka,ne pobjede u svoju korist),zrinjski,itd samo mi reci jedan klub koji nije namjestio utakmicu bar jednuGenghis je napisao/la:Čuj ovih namješteno ... a uvrijedili bi se kad bi rekli da je liga namjestena u korist Zeljeznicara ...i nemojte biti sad smijesni da neznate nista oko namjestanja utakmica u banjaluci,realan uvijek treba biti...
Pa zar niste prije 3 kola vi bili lideri??? Nakon susreta na Grbavici.borcev_navijac je napisao/la:koje ste prakticno vec osvojili?????? ne razumijem , pojasni molim teŽeljovac je napisao/la:Prvenstvo.Schlager je napisao/la:Motiv da pustite?
hahahaha majke mi ti si neumorandrop je napisao/la:Što je najgore ovaj nesretnik i dalje misli da su pobjedili? 2 - ? je napisao/la:Па " овај пораз - ? 10 $, е $ " је % $ $![]()
pa dan prije utakmice bas sam sjedio na kafi sa ljudima koji su u fudbalu,i prica se tako,a na dan utakmice sam akter meca necu ga spominjati to isto tvrdi bez da mu ja nista ne govorim da znam,vjeruj mi ima tu mutnih radnji,ali sta je tu je,i pored vjerovatne titule ova sva liga je prodana vjeruj mi s tim da ova cetvroka sad na tabeli najmanje namjesta mozda utakmice,mada namjestanja ima itekako...Genghis je napisao/la:Ne kazem da nije bilo namjestanja pojedinih utakmica, ali bez konkretnih dokaza za sinocnju utakmicu, stvarno nije fer da se prica da je namjestena po principu rekla-kazala. Kad iznese neko konkretne dokaze i argumente o tome, onda ta prica ima smisla , a ovako ...vjeran1987 je napisao/la:sta je tu cudno,i tu ima svasta ne bjezim od toga,ali jeli samo zeljo namjestao???borac,sarajevo(vjeruj da samo znas sta su sve namjestali,da ti bude muka,ne pobjede u svoju korist),zrinjski,itd samo mi reci jedan klub koji nije namjestio utakmicu bar jednuGenghis je napisao/la:Čuj ovih namješteno ... a uvrijedili bi se kad bi rekli da je liga namjestena u korist Zeljeznicara ...i nemojte biti sad smijesni da neznate nista oko namjestanja utakmica u banjaluci,realan uvijek treba biti...
Nije frka, ubjedljiva pobjeda Zeljeznicara, recimo 3:0, 4:0 protiv ekipe kojoj su bodovi itekako neophodni i koja je u drugom dijelu sezone bolja od Borca. Isti taj Borac dodje na Grbavicu pred 15 000 gledalaca dobije Zeljeznicar i gle cuda s nevjerovatnim spletom okolnosti od spremnosti igraca , preko rezultata do golova itd. Sljedeca utakmica je protiv Laktasa, ambijent ce biti slican, protivnik : motivisan i kvalitetan . . . Zivi bili pa vidjeli !Schlager je napisao/la:Sta bi se trebalo dogoditi da ti se sloze kockice,koji ishod?juveboy je napisao/la:Drug niko ovdje ne govori o pustanju, govorim o podjeli trofeja, ako si pratio cijelo vrijeme. Ja ovim zelim ukazati na sramotu oba kluba, ne samo Borca, nego i Zeljeznicara ! Samo cekam sljedecu utakmicu protiv Laktasa, ukoliko se tu kockice posloze, slijedi detaljna analiza svega u, oko i za vrijeme same utakmice Zeljeznicar-Borac !Schlager je napisao/la:Motiv da pustite?
Reci sad unaprijed,a ne nakon utakmice.
nisam htio ali inat proradio,samo shvati sta si napisao ko nas pojede???samo cu se toplo nasmijati i na jedne i druge,pogotovo na drugecaire je napisao/la:Ako je ova utakmica namjestena, dao bog da se sve i jedna utakmica namjesti u nasoj ligi kao ona, em bi stadioni bili puni, em bi bili mnogo bolji uspjesi u evropi...ko god je gledao utakmicu preko tv-a jasno mu je da nema govora o namjestanju jer ono jednostavno se ne moze namjestiti na onakav nacin, a vi manijaci sa juga mozete, i nemate nekog drugog izbora, traziti utjehu u namjestanju...em vas mi pojedosmo,em vas pitari pojedose, nije vam nikako lako
ma nema smisla, iz puno puno razloga.Željovac je napisao/la: koje ste prakticno vec osvojili?????? ne razumijem , pojasni molim te
Pa zar niste prije 3 kola vi bili lideri??? Nakon susreta na Grbavici.
Malo ga i ti pretjera...utakmice Siroki-Zeljeznicar 0-2,Zrinjski-Zeljeznicar 1-1 (dva puta),Rudar-Zeljeznicar 0-2 (tu mi nije nista sumnjivo),Sarajevo-Zeljeznicar 0-0,pokazuju da oni uopste nisu losa ekipa,i ako postanu prvaci,ako nista,ja cu im bar zbog tih utakmica cestitati.? 2 - ? je napisao/la:& " ? &, " $ & - ". Ова $ се - $ у ? " $ оно отрежњење, " $ & $ у 5 $, $ се $ су ? ? -. За $ & " " $ " $ 10 $ ", % су " ОХР ? $ ? $. & не ' се & ", ? " " ? не " " ? ?, " ? & ¥. & је & & је " ?, 4 ? на " ? " су ? & $ ? " преносе, $ " ? ?. $ ТВ & " & $ " $ " " ", $ " $
evo ti javno,zadnje kolo sarajevo-borac,prvo poluvrijeme x drugo 1 od ljudi sa kafeGenghis je napisao/la:Sljedeci put kad tako budete sjedili, nazovi i mene da cujem ishod utakmice pa da uplatim imanje na tekmu, imas od mene 25% majkemi. Ovo nije sala.
Na koliko si ti Zeljinih utakmica bio pa tvrdis da nam je navuceno??Schlager je napisao/la:Malo ga i ti pretjera...utakmice Siroki-Zeljeznicar 0-2,Zrinjski-Zeljeznicar 1-1 (dva puta),Rudar-Zeljeznicar 0-2 (tu mi nije nista sumnjivo),Sarajevo-Zeljeznicar 0-0,pokazuju da oni uopste nisu losa ekipa,i ako postanu prvaci,ako nista,ja cu im bar zbog tih utakmica cestitati.? 2 - ? je napisao/la:& " ? &, " $ & - ". Ова $ се - $ у ? " $ оно отрежњење, " $ & $ у 5 $, $ се $ су ? ? -. За $ & " " $ " $ 10 $ ", % су " ОХР ? $ ? $. & не ' се & ", ? " " ? не " " ? ?, " ? & ¥. & је & & је " ?, 4 ? на " ? " су ? & $ ? " преносе, $ " ? ?. $ ТВ & " & $ " $ " " ", $ " $
Od njihovih utakmica meni su sumnjive samo obe protiv Olimpika,protiv Travnika i naravno u Vrapcicima,sto se tice dogovora,a kad je sudjenje u pitanju,tu vec imam mnogo vise utakmica gdje im je navuceno
% " " у овој ? $ је $ $ у " $ ? " - се $ & & на ?Schlager je napisao/la:Malo ga i ti pretjera...utakmice Siroki-Zeljeznicar 0-2,Zrinjski-Zeljeznicar 1-1 (dva puta),Rudar-Zeljeznicar 0-2 (tu mi nije nista sumnjivo),Sarajevo-Zeljeznicar 0-0,pokazuju da oni uopste nisu losa ekipa,i ako postanu prvaci,ako nista,ja cu im bar zbog tih utakmica cestitati.? 2 - ? je napisao/la:& " ? &, " $ & - ". Ова $ се - $ у ? " $ оно отрежњење, " $ & $ у 5 $, $ се $ су ? ? -. За $ & " " $ " $ 10 $ ", % су " ОХР ? $ ? $. & не ' се & ", ? " " ? не " " ? ?, " ? & ¥. & је & & је " ?, 4 ? на " ? " су ? & $ ? " преносе, $ " ? ?. $ ТВ & " & $ " $ " " ", $ " $
Od njihovih utakmica meni su sumnjive samo obe protiv Olimpika,protiv Travnika i naravno u Vrapcicima,sto se tice dogovora,a kad je sudjenje u pitanju,tu vec imam mnogo vise utakmica gdje im je navuceno
Nisam ni rekao da je prva utakmica finala namještena. Ali je definitivno mogla biti adut u pregovorima da se nama prepusti prvenstvo. Prije ovog zadnjeg kola ništa nije bilo ni blizu gotovo. Mrtva trka.borcev_navijac je napisao/la:ma nema smisla, iz puno puno razloga.Željovac je napisao/la: koje ste prakticno vec osvojili?????? ne razumijem , pojasni molim te
Pa zar niste prije 3 kola vi bili lideri??? Nakon susreta na Grbavici.
ali sve i da je tako kao sto ti kazes, onda se ne bi islo na rezultat 1-1 u pevoj utakmici, nit bi amar onoliko slavio izjednacujuci golsjeti se prve utakmice
s ovom pricom se blamirate brate , kao nemoguce je vas pobjediti ili vam dati golove, pa ako se to desi mora da je nesto drugo posrijedi a ne kvlaitean protivnik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.