FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gdje su ih ovo poveli da cugaju? Ko je lik u sredini?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Puzi im sredio fanfe na BistrikuAdiFKS je napisao/la:Gdje su ih ovo poveli da cugaju? Ko je lik u sredini?

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Ja mislim da je onaj kondicioni,nezzz tacno kako se zove jbgBenkara21 je napisao/la:Puzi im sredio fanfe na BistrikuAdiFKS je napisao/la:Gdje su ih ovo poveli da cugaju? Ko je lik u sredini?![]()
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Seke mi moj male, ova dvojica Braziljerosa zesci alkoholicari,listam mu sad fb svaka druga sa pivom u ruci.
Stamenkovski?RedEvil je napisao/la:Ja mislim da je onaj kondicioni,nezzz tacno kako se zove jbgBenkara21 je napisao/la:Puzi im sredio fanfe na BistrikuAdiFKS je napisao/la:Gdje su ih ovo poveli da cugaju? Ko je lik u sredini?![]()
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- PitarBordo
- Kontakt:
Nermine, smiri se. Dosta mi tebe i tvog fesjbuka za dva života.BICA je napisao/la:Seke mi moj male, ova dvojica Braziljerosa zesci alkoholicari,listam mu sad fb svaka druga sa pivom u ruci.
Samo Saraj'vo.
Nije ovo kondicioni.RedEvil je napisao/la:Ja mislim da je onaj kondicioni,nezzz tacno kako se zove jbgBenkara21 je napisao/la:Puzi im sredio fanfe na BistrikuAdiFKS je napisao/la:Gdje su ih ovo poveli da cugaju? Ko je lik u sredini?![]()
-
- Kontakt:
jojj glupe price ovdje ,cuj cugaju brazilci hahahahah uslikani ljudi negdje na veceri , odma cugeri .tacno se vidi da ovdje ima dušmana kluba,pa cak i neki agenata igraca još kad nasi naivni navijaci nasjedaju na svaku mahalsku eto negtivnosti gdje je nema . dodjite na utakmicu podrzite klub manite se brojanja krvni zrnaca ,prave ste mahaluše
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Baš nas svakakvih ima. 'vako i mene neki dan proglasiše za dušmana 
I ova slika je postavljena kao zahebancija, ništa više. I kakav crni kondicioni trener, ni ne liči na njega, kondicioni trener je Bojan Stamatovski koji je njih dvojicu koliko sam vidio i dočekao na aerodromu.

I ova slika je postavljena kao zahebancija, ništa više. I kakav crni kondicioni trener, ni ne liči na njega, kondicioni trener je Bojan Stamatovski koji je njih dvojicu koliko sam vidio i dočekao na aerodromu.
-
- Kontakt:
On se nece vratiti. On je bivsi.bordobijeli je napisao/la:s ova dva brazilca dobro smo popunili tim još kad se vrate Stepanov i Alispahic bice Ješić na slatkim mukama,ono sto trebamo dovesti to je lijevi i desni bek imamo Bekica na jednoj strani i Kadusica na drugoj tu nam trebaju prava pojacanja i to bi bila top ekipa ,ja licno bi se zahvalio Hebibovicu i Kalasiju ,znaci bocne pozicije popuniti i dobre pripreme u sto ne sumnjam da ce Ješa odraditi ma ZLATNO PROLJECE![]()
-
- Kontakt:
ja ti kazem ovako pocne neko postavi sliku pa zahebancija pa kad se izgubi utakmica onda pocne ozbiljna prica cugaju nisi profesionalci itd onda se to prenese i na tribinu pa pocne prozivanje na utakmici alkosi ovo ono i eto ti negativne atmosfere,ne kazem da nema oni sto piju i cugaju ali ni je to bas u toj mjeri kako ovdje neki "navijaci" Sarajeva zele pokazati.MojGradMojKlub je napisao/la:Baš nas svakakvih ima. 'vako i mene neki dan proglasiše za dušmana
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Kome se treba javiti na kraju za onu grupu, nisam dan dva ulazio na forum vidim svašta nešta se izmjeni, mrsko mi baš sve stranice isčitavati? 

- PitarBordo
- Kontakt:
Sve to što si nabrojao se nikada nije desilo bez razloga tj. iz obične zajebancije. Tako da...bordobijeli je napisao/la:ja ti kazem ovako pocne neko postavi sliku pa zahebancija pa kad se izgubi utakmica onda pocne ozbiljna prica cugaju nisi profesionalci itd onda se to prenese i na tribinu pa pocne prozivanje na utakmici alkosi ovo ono i eto ti negativne atmosfere,ne kazem da nema oni sto piju i cugaju ali ni je to bas u toj mjeri kako ovdje neki "navijaci" Sarajeva zele pokazati.MojGradMojKlub je napisao/la:Baš nas svakakvih ima. 'vako i mene neki dan proglasiše za dušmana
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
pitar bordo ja ti kazem da nista dobro ne donosi to mahalanje ja vjerujem da je rijetko ko vidio da se opijaju igraci FKS ,opet kazem ima toga sigurno ali nije u toj mjeri sami sebi stvaramo negativnu atmosferu . ja sam od pocetkao govorio da to dobar trener s autoritetom lagano rijesi , on je s njima 6-7 h dnevno i najbolje zna ko sta radi i kako se ponaša ,ja vjerujem u Ješu pokazao je to da ima muda i autoriteta ,tako da ova prica da ovi brazilci cugaju ,da je ovaj jedan debeo je direktan udar na Ješica posto ih je on doveo .
Pošalji MCMXLVI -u u pp link svog FB profila.MojGradMojKlub je napisao/la:Kome se treba javiti na kraju za onu grupu, nisam dan dva ulazio na forum vidim svašta nešta se izmjeni, mrsko mi baš sve stranice isčitavati?
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
ja imam potpuno drugaciju informaciju po kojoj Alispahic ostaje sigurno(morao je proci detaljan pregled prije nego ga je Jesic vratio da trenira sa prvim timom), a Krste ne zeli vise da igra ovdje i zeli sto prije da ideultrasegamega je napisao/la:On se nece vratiti. On je bivsi.bordobijeli je napisao/la:s ova dva brazilca dobro smo popunili tim još kad se vrate Stepanov i Alispahic bice Ješić na slatkim mukama,ono sto trebamo dovesti to je lijevi i desni bek imamo Bekica na jednoj strani i Kadusica na drugoj tu nam trebaju prava pojacanja i to bi bila top ekipa ,ja licno bi se zahvalio Hebibovicu i Kalasiju ,znaci bocne pozicije popuniti i dobre pripreme u sto ne sumnjam da ce Ješa odraditi ma ZLATNO PROLJECE![]()

Pyro is not a crime !
Zna li se kada će i na koliki period biti potpisan ugovor sa brazilcima ?
Kakve su to bajate poluinformacije? Pa to se zna otkad-ikad.THEC je napisao/la:ja imam potpuno drugaciju informaciju po kojoj Alispahic ostaje sigurno, a Krste ne zeli vise da igra ovdje i zeli sto prije da ide

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
ovo su informacije od Mese(tacnije njegov rodjak mi je to prenio) pa iako svi znamo i vidimo na terenu da Krste ne zeli vise da igra ovo je sad i zvanicnouNbx je napisao/la:Kakve su to bajate poluinformacije? Pa to se zna otkad-ikad.THEC je napisao/la:ja imam potpuno drugaciju informaciju po kojoj Alispahic ostaje sigurno, a Krste ne zeli vise da igra ovdje i zeli sto prije da ide

Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
A pokacanja? Sutite mi nesto a buran prelazni rok pred nama 
Btw, mislim da cemo igrati 451, sa jakom sredinom, i perverzno brzim krilima.

Btw, mislim da cemo igrati 451, sa jakom sredinom, i perverzno brzim krilima.
Zadnja izmjena: belosevic28, dana/u 24 nov 2015, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, juka55, Sinfoc1986, ubipara i 39 gostiju.