Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Beduin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Beduin » 24 nov 2015, 11:52

dell21 je napisao/la:Ja sam samo cuo od djeteta 2-3 godine da tako kaze a od odraslog covjeka koji zna koristiti internet sto je ocigledno jer pise na temi nikad nisi cuo nit mozes cuti. Ocigledno imas potrebu da nekoga omalovazavas (ili nabijas postove) a nije ti to prvi put vidi se i na drugim temama , zbog te cinjenice imam potrebu da ti repliciram.
E vidis da i ti ne znas jer jedan broj ljudi kaze Hlopta, narocito onih starog kova i ruralnih sredina. Dakle, nije da nisam niti mogu cuti. :problem:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 24 nov 2015, 11:53

Ja sam isto cuo da neko govori i "hlopta". Sta me briga, svakom svacije. Neko kaze hlace, neko lace :-D ... neko lopta, neko hlopta.

Nakon 16.kola ... Celik na +5 od zone ispadanja.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 nov 2015, 11:58

Rudar ce pregazit Slobodu.
Imali smo seriju pobjeda,sramota ne ici i u drugom
smjeru :opaopa: :opaopa:

Jeftino bodovi,navalite davljenici :urnebes:
Vec dogovoreno Sloboda - Zeljo 0-5 :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 24 nov 2015, 12:13

Slusam maloprije na onom kalmanu emisiju tema dana.. Tema je bila pl bih.. Na svaku opasku slusalaca koji su se javljali u program i govorili kako savez i drzava treba da pomognu klubovima vrli novinar odgovara sa "nema vise toga, ta vremena su prosla".. Lik brani savez svjesno govoreci neistinu da je savez dao pare klubovima za obnovu terena iako je te novce, koji su nedovoljni za bilo kakvu kvalitetniju rekonstrukciju, dala uefa a savez samo proslijedio na racune izvodjaca radova.. Kaze lik, ne znam mu ime ali radi dosta prenosa nase lige na arena sportu, kako je 12 miliona koje je savez dobio nedovoljno i za jedan stadion a kamoli da se pomogne svim klubovima.. Cast izuzetcima ali sve dok svi novinari ne pocnu upirati prstom u glavne odgovorne za lakrdiju koju gledamo iz sedmice u sedmicu necemo se mi maci sa mrtve tacke jos dugo..
BUDI ŽELJO !!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 nov 2015, 12:22

Tek ce sada krenuti problemi sa Savezom jer se reprezentacija nije kvalfikovala na Euro. Oni su ocekivali pare od nagrade, pare od kojih bi se namirle neke potrebe reprezentacije a ostalo pokralo na zalost. Standardno za PL i pomoc klubovima ne bi nista ostavili.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 24 nov 2015, 12:22

Hadzijalagic je napisao/la:Slusam maloprije na onom kalmanu emisiju tema dana.. Tema je bila pl bih.. Na svaku opasku slusalaca koji su se javljali u program i govorili kako savez i drzava treba da pomognu klubovima vrli novinar odgovara sa "nema vise toga, ta vremena su prosla".. Lik brani savez svjesno govoreci neistinu da je savez dao pare klubovima za obnovu terena iako je te novce, koji su nedovoljni za bilo kakvu kvalitetniju rekonstrukciju, dala uefa a savez samo proslijedio na racune izvodjaca radova.. Kaze lik, ne znam mu ime ali radi dosta prenosa nase lige na arena sportu, kako je 12 miliona koje je savez dobio nedovoljno i za jedan stadion a kamoli da se pomogne svim klubovima.. Cast izuzetcima ali sve dok svi novinari ne pocnu upirati prstom u glavne odgovorne za lakrdiju koju gledamo iz sedmice u sedmicu necemo se mi maci sa mrtve tacke jos dugo..
Vaha Alihodzić, veliki pitar ...
Igrom slučaja površno ga poznajem ali sam ga često slušao kao voditelja sportskih emisija na mnogim medijima, mislim da je odličan momak.Puno je učinio na promociji BH sporta, na popularizaciji, često je kritikovao loše odluke itd.Možda ga nisi najbolje shvatio, mislim da on skreće pažnju na nerad u klubovima koji je više nego primjetan, 100 % on ne brani savez on je na strani sporta i sportaša

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 nov 2015, 12:26

Hadzijalagic je napisao/la:Slusam maloprije na onom kalmanu emisiju tema dana.. Tema je bila pl bih.. Na svaku opasku slusalaca koji su se javljali u program i govorili kako savez i drzava treba da pomognu klubovima vrli novinar odgovara sa "nema vise toga, ta vremena su prosla".. Lik brani savez svjesno govoreci neistinu da je savez dao pare klubovima za obnovu terena iako je te novce, koji su nedovoljni za bilo kakvu kvalitetniju rekonstrukciju, dala uefa a savez samo proslijedio na racune izvodjaca radova.. Kaze lik, ne znam mu ime ali radi dosta prenosa nase lige na arena sportu, kako je 12 miliona koje je savez dobio nedovoljno i za jedan stadion a kamoli da se pomogne svim klubovima.. Cast izuzetcima ali sve dok svi novinari ne pocnu upirati prstom u glavne odgovorne za lakrdiju koju gledamo iz sedmice u sedmicu necemo se mi maci sa mrtve tacke jos dugo..
Boli njih k* za novinare. Pogledaj Hrvatsku, HNS, novinare tamo, odnos javnosti prema Savezu, odnos novinara prema Savezu. Sve ono sto ti zelis, a onda se nadje netko i kaze ti, ti i ti nemate pristum konferencijama, utakmicama reprezentacije, gube se akreditacije, potpuni haos. Isto to bi bilo i ovdje. Takodjer, tamo celni ljudi imaju svoje novinare koji stalno pisu pozitivno o njima, sigurno ne tek onako, dobiju neku paru u dzep s obzirom da je poznato da se lizu po kavama i privatnim festama. Ne reci da taj novinar s Kalman radija nije u su*ku nekog od ljudi u Savezu. Moguce da je sam nekome predlozio da odrade to u temi dana nebil Savezu digao popularnost.

I da, 12 milijuna? To one pare od SP? Zar jos niste shvatili da s tim nije bilo moguce nista, jos smo prije prvenstva to tvrdili, kako ja tako i pojedini forumasi. Pola tih para je otislo igracima, dio je otisao na troskove, ostalo je nesto, ali treba prezivit. I ja prvi nebi zelio da Savez napravi tri moderna stadiona za tri odredjena kluba. Mislim da svi trebaju dobiti isto ili da se provede javni natjecaj u kojem ce pare dobiti najbolji projekti, ali da projekti budu ogranicene vrijednosti i da 50% troskova mora snijeti klub/lokalna zajednica/sponzori.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 nov 2015, 12:31

Evander je napisao/la:Ma strumfete samo pjene jer oni nemaju nikoga kao sto je Azmir. Toliko navijaca i simpatizera, a niko od njih ne zeli da ulozi u klub.
Pricali su da ih hoce kupiti rusi, arapi, sve dok Sarajevo nije dobilo Tana. Onda su promijenili plocu.
Ali neka im, zato i idu prema bankrotu.
Vasa raja treba izvrsiti pritisak na gradske vlasti i podrzati Azmira maksimalno. Ne smiju se oni bas toliko zamjeriti navijacima Slobode, bar radi izbora koji slijede. A i Azmir je sigurno namazan i zna sta radi.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk
:rol: :rol: kakva patetika

zabrinuo se pitarčić za svoje guzne havere iz Tuzle, po poceo iz cista mira rafalati po Želji :facepalm: jbt šta ljudi sebi dozvoljavaju da napišu :o

Izviri bolan ponekad iz rektuma tuzlaka, niko ne traži da se toliko uvlačiš, vidi malo svijetla, udahni vazduh, pozdravi se s rajom i slicno

dobro je ba
Zadnja izmjena: let3, dana/u 24 nov 2015, 13:04, ukupno mijenjano 2 puta.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 24 nov 2015, 12:31

narodniheroj je napisao/la:
Vaha Alihodzić, veliki pitar ...
Igrom slučaja površno ga poznajem ali sam ga često slušao kao voditelja sportskih emisija na mnogim medijima, mislim da je odličan momak.Puno je učinio na promociji BH sporta, na popularizaciji, često je kritikovao loše odluke itd.Možda ga nisi najbolje shvatio, mislim da on skreće pažnju na nerad u klubovima koji je više nego primjetan, 100 % on ne brani savez on je na strani sporta i sportaša
Ja ga brate ne pratim, znam da prenosi tekme ali danas je bio poprilicno tendenciozan i branio je savez a krivio klubove.. Jos govori podatke koliko se u regiji izdvaja novca od strane vlasti za odredjene sportske kolektive (sume kakve mi mozemo sanjati) a u isto vrijeme govori kako nasi klubovi nebi trebalo da traze takvu vrstu pomoci, te da bi klubovi trebali da prave stadione i terene sto nigdje u svijetu nije slucaj ako govorimo o ozbiljnijoj infrastrukturi.. Jos pohvali Konakovica kao "dok je on bio u KK Bosna u njoj su igrali Lens Vilijam i ostali", sto me natjeralo da automatski prestanem sa daljnjim slusanjem te emisije.. Ne znam kakav je lik inace ali danas sam se nakostrijesio slusajuci ga..

@signore dio tog novca se morao upotrijebiti bar za kvalitetniju rekonstrukciju terena.. Uefa dala dio, savez je trebao to malo pojacati, klubovi dodati jos koliko treba pa da tereni lice na nesto a ne da se igra po oranicama.. Ima savez i sponzore kakve klubovi mogu samo pozeliti.. Svrha saveza bi trebala biti i unapredjenje kvalitete lige a ne samo da finansiraju sebe i troskove reprezentacija koje su teski odron u zadnje vrijeme ako izuzmemo A selekciju a ni ona ne briljira i nije rezultat kvalitetnog rada saveza..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 24 nov 2015, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 24 nov 2015, 12:32

stvarno je zalosno, kad se kradu lopte?! pa zar nece niko za to odgovarati? ili ce se samo staviti pod tepih...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 24 nov 2015, 13:10

Nije tajna da Rudar nije u najboljoj financijskoj situaciji i nestanak lopti za klub predstavlja veliki gubitak. :lol: :lol: :lol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Još materijala za onaj klip o PLBiH. Ajde ljudi,stavljajte klipove,članke ili šta već. Malo da se nasmijemo :lol:
Nije valjda da se ne nitko ne sjeća nekih stvari koje su "za upišat se od smijeha".

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 24 nov 2015, 13:15

HZ1407 je napisao/la:kako je ba hlopta 250?
Ova lopta je u trenutku kada je savez donirao klubovima bila 286 KM. Sada je vrijednost te lopte naravno pala, kao što pada i za sve vremenom, pa se može naći i za nekih 200 KM. Naravno pričamo o orginalnim verzijama, ne onim polu orginalima koje poturaju u našim prodavnicama sportske opreme kao orginale.

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 24 nov 2015, 13:16

virtuoz je napisao/la:Nije tajna da Rudar nije u najboljoj financijskoj situaciji i nestanak lopti za klub predstavlja veliki gubitak. :lol: :lol: :lol:

Još materijala za onaj klip o PLBiH. Ajde ljudi,stavljajte klipove,članke ili šta već. Malo da se nasmijemo :lol:
Nije valjda da se ne nitko ne sjeća nekih stvari koje su "za upišat se od smijeha".
https://www.youtube.com/watch?v=zMGoAgffooc
:mrgreen:
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 24 nov 2015, 13:21

zrtva:"odoh snimati glavu mozak ne znam ni ja kako se to zove"
dzelat:"Sam pao sam se ubio brate" :urnebes:
BUDI ŽELJO !!!

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 24 nov 2015, 13:33

Brkoo je napisao/la:
virtuoz je napisao/la:Nije tajna da Rudar nije u najboljoj financijskoj situaciji i nestanak lopti za klub predstavlja veliki gubitak. :lol: :lol: :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=zMGoAgffooc
:mrgreen:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Daj šalji još. Ja slučajno naletio na ova 2 klipa:

Drugi nije PLBiH ali oplakah :urnebes: Odluka suca :bow: :bow: :bow:

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 24 nov 2015, 13:38

Šteta za Azmira. Možda je trenutno dobra vijest za nas, zbog pozicije na tabeli, ali dugoročno baš i nije. A i u svakom slučaju mi je draže gledati borbu za titulu sa Slobodom nego sa nekakvim brijegovima i proplancima, a ovo definitivno nije moralni podsticaj za ostale klubove i one koji bi eventualno nešto uložili u iste, samo se svi kolektikvno mogu razočarati kad vide kroz ovu priču šta ih može čekati...

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 24 nov 2015, 13:40

PitarBordo je napisao/la:
On topic:
Šta je to ukakio ovaj žgoljo Tičić pa ga suspendovaše na 10 kola? Utakmicu gledao na trenutke, pa nisam sve pohvataO?
NK Široki Brijeg

ERF
Kontakt:

Post Postao/la ERF » 24 nov 2015, 13:54

Finale kupa 2002

Još koliko se sjećam, Paddy Ashdown tek bio došo u BiH ko visoki predstavnik pa prisustvovo utakmici. Dedić prošo bez crvenog.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 nov 2015, 14:10

Mile Pehar :D

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 24 nov 2015, 14:19

Zip je napisao/la:

Mile Pehar :D
"Molim navijace da se vrate na tribine kako bi se NASTAVILA utakmica"
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, laszlo, Suki46 i 48 gostiju.