ima tu i Mimo, Đaković, al' ne znam koliko se njihov glas daleko čuje, Hadžifejzov bi se sigurno čuo

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Povratak otpisanih treca epizodaemirzlaTu je napisao/la:Veceras je sastanak,kao sto napisah danas.Radi se na ovom uveliko.
Prvi zahtjev za vlast ce biti najvjerojatnije smijena komplet uposlenika JU Stadion Tusanj.
Evo sad pred svima tebi kunem se,da cu vjecno bodrit crno crvene.....
.....LEVATI su nam ipak puno uzeli,ali tebe nikad nece uspjeti,nananaaaaananaaa
Jal mi ili oni,neko ce bit otpisansolinas je napisao/la:Povratak otpisanih treca epizodaemirzlaTu je napisao/la:Veceras je sastanak,kao sto napisah danas.Radi se na ovom uveliko.
Prvi zahtjev za vlast ce biti najvjerojatnije smijena komplet uposlenika JU Stadion Tusanj.
Evo sad pred svima tebi kunem se,da cu vjecno bodrit crno crvene.....
.....LEVATI su nam ipak puno uzeli,ali tebe nikad nece uspjeti,nananaaaaananaaa
TAČNO TAKO... ŠTA ĆEŠ TI OČEKIVATI OD P I C K E T I N E...GRAD MU GORI A P I C K E T I N A SE ISFURALA ZA SARAJEVO....SRSlavinovici je napisao/la:Nakon vise razgovora, ubijedjen sam da nam nema spasa. Uzalud je apelovati na gradonacelnika koji je napustio Tuzlu kada je cijeli grad gorio i pobjegao u Sarajevo, a bas ce se zauzeti za Slobodu. Licemjeri ce se izvuci. A treba prihvatiti sta god se desi i podrzavati Slobodu kao i do sada.
Kad bi nam Saban to iz harmoniku odpjevo, kako bi samo rezali vene ehhhSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Za Azmira jedna:
LEVATII SU NAM IPAK PUNOO UZELII ALI TEBE NIKAD NECEE USPJETI
Nemoj te o tome ovako javno, bice svasta ako Bog da al tisu i onako su se svi nesto uzy.bali po gradi... i policija sa kalasima po gradu hoda pa bolje je nesto i presutitsolinas je napisao/la:Cujem svasta se prica.secer bi mogao pripaziti imovinu
s cim ba hoda ?hulehule je napisao/la:Nemoj te o tome ovako javno, bice svasta ako Bog da al tisu i onako su se svi nesto uzy.bali po gradi... i policija sa kalasima po gradu hoda pa bolje je nesto i presutitsolinas je napisao/la:Cujem svasta se prica.secer bi mogao pripaziti imovinu
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak, Sarun i 8 gostiju.