Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

FaraonTM
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la FaraonTM » 23 nov 2015, 22:21

http://reprezentaci.a.ba/36775-video-mi ... a-svoj-tim

Evo još malo štiva za fudbalske neznalice.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 23 nov 2015, 22:45

FaraonTM je napisao/la:http://reprezentaci.a.ba/36775-video-mi ... a-svoj-tim

Evo još malo štiva za fudbalske neznalice.
Ma ja ba 7-8 godina mi pratimo repku preko tranzistora a ovaj je autor ima 4k tv od 2008 godine... :facepalm:
On ej bas vidio nesto sto mi nikako nismo mogli... :damn:

Jasno je meni kad ti CNN, BBC i ostale cerka-agencije prodaju magli o svjetskim desvanjima jer nemas pristupa da vidis te dogadjaje ali mi nije jasno kako ti neko pored ociju koje su gledale utakmice umjetnoscu pisanja proda maglu...

Sokiran sam imbecilnoscu sirih narodnih masa... :shock:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 nov 2015, 22:46

Neznalica ostaje neznalica bez obzira na bačene argumente.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 23 nov 2015, 22:51

FaraonTM je napisao/la:Neznalica ostaje neznalica bez obzira na bačene argumente.
Uredu, ti ako zelis vjerovati da smo se plasirali na EP vjeruj, zelim ti ugodne trenutke uz Pjaniceve majstorije na Evropskom... ;)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 nov 2015, 22:55

Husika je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Neznalica ostaje neznalica bez obzira na bačene argumente.
Uredu, ti ako zelis vjerovati da smo se plasirali na EP vjeruj, zelim ti ugodne trenutke uz Pjaniceve majstorije na Evropskom... ;)
Nažalost nismo brate, da smo imali još jednog Pjanića u sredini sad bi ti kontao koga ćeš opaliti u Francuskoj, neku Afrikanku, pravu Francuskinju ili će te možda ISIL dići u zrak. Ovako ćeš nažalost opet navijati za druge reprezentacije.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 23 nov 2015, 22:57

Blago nama ako nam je Pjanić najveći problem u reprezentaciji :D

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 24 nov 2015, 02:27

FaraonTM je napisao/la:
Husika je napisao/la:
Nažalost nismo brate, da smo imali još jednog Pjanića u sredini sad bi ti kontao koga ćeš opaliti u Francuskoj, neku Afrikanku, pravu Francuskinju ili će te možda ISIL dići u zrak. Ovako ćeš nažalost opet navijati za druge reprezentacije.
Da imamo jos jednog pjanica ne bi ni u baraz stigli...

Hari@ Ubjedljivo najveci problem nase repke...
Usporedbom cu ti objasniti zasto:
Vozis golfa dva a umislis da vozis golf 7 i sa tom mislju pokusas izvrsiti preticanje...Onda ti se desi sleper tamam kad si se usporedio sa vozilom koje pretices...Katastrofa....
A kada si svjestan da vozis golfa 2 onda smisljas neke druge taktike i trazis mjesta gdje sigurno mozezes preteci...Nesto slicno selektoru Irske koji je bio svijetsan cime raspolaze i prema tome je razvijajo taktiku...

Povjeriti najvazniju poziciju u timu nekome ko za 90 minuta uradi 99% alibi pasova je recept za neuspijeh koji mi dozivljavamo na svojoj koži unatoc nikada boljem fondu igraca...
Ja sam kao i u vijek do sada provalio dosta prije svih u kojem grmu lezi zec, a ko nije neka trazi izgovore...Ugodno mu bilo uz jednu narodnu "glupom citav zivot u veselju prodje" ili ti ovom poslijerantnom "suti neka samo ne puca" a vozovi idu, idu, idu gleceri se tope, tope... ;)

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 24 nov 2015, 07:42

Nas najveci problem je savez uvijek bio i bice.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 24 nov 2015, 09:45

Husika je napisao/la:

Vozis golfa dva a umislis da vozis golf 7 i sa tom mislju pokusas izvrsiti preticanje...Onda ti se desi sleper tamam kad si se usporedio sa vozilom koje pretices...Katastrofa....
A kada si svjestan da vozis golfa 2 onda smisljas neke druge taktike i trazis mjesta gdje sigurno mozezes preteci...Nesto slicno selektoru Irske koji je bio svijetsan cime raspolaze i prema tome je razvijajo taktiku...

Povjeriti najvazniju poziciju u timu nekome ko za 90 minuta uradi 99% alibi pasova je recept za neuspijeh koji mi dozivljavamo na svojoj koži unatoc nikada boljem fondu igraca...
Ja sam kao i u vijek do sada provalio dosta prije svih u kojem grmu lezi zec, a ko nije neka trazi izgovore...Ugodno mu bilo uz jednu narodnu "glupom citav zivot u veselju prodje" ili ti ovom poslijerantnom "suti neka samo ne puca" a vozovi idu, idu, idu gleceri se tope, tope... ;)
Da je tako kao sto kazes onda bi Pijanić sjedio na klupi u Apeoelu na Kipru kao tvoj ljubimac sa 0 nastupa a ne bio glavni igrac jednog od top3 tima u Italijij (liga petice) . Momak pristojan voli BiH to se vidi a ne kao ti da jedva cekas neciji neuspjeh . To dovoljno govori samo o tebi i tvom karateru i moralu.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 24 nov 2015, 10:52

Kobe Bryant je napisao/la:
Husika je napisao/la:

Da je tako kao sto kazes onda bi Pijanić sjedio na klupi u Apeoelu na Kipru kao tvoj ljubimac sa 0 nastupa a ne bio glavni igrac jednog od top3 tima u Italijij (liga petice) . Momak pristojan voli BiH to se vidi a ne kao ti da jedva cekas neciji neuspjeh . To dovoljno govori samo o tebi i tvom karateru i moralu.
Da u Romi leti kao nindja u Japanskim filmovima zaboli me ona stvar, u repci je kao sto neko rece Kasper...
A ako ti smatras da on od Rome pravi tim a ne Roma od njega kao nekog igraca to je tvoja stvar i ostavljam te da uzivas u svojoj zabludi...

Koja to moja zelja sijedi na klupi apoela??? :facepalm:

A inace kako bosanac ostavlja budalu u neizvjesnosti napisati cu ti sutra, sada zurim...

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 24 nov 2015, 10:58

Ferdinand je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Yebem vam majku kroz majku :puke: :puke: :puke:

slika
Da dozivim da se i tebi jednom pridruzim i poduplam!!!!
Iskupio se? Znaci idemo na EURO :opaopa:

P.S Iskupio se i Lulic.. kad je doso kuci cijepo je drva, tako da se iskupio :crazy: :lolno:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 24 nov 2015, 13:35

"Da imamo još jednog Pjanića ne bi ni u baraž stigli"

I kako čovjek da konstruktivno priča sa njim :rol:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 nov 2015, 14:08

FaraonTM je napisao/la:"Da imamo još jednog Pjanića ne bi ni u baraž stigli"

I kako čovjek da konstruktivno priča sa njim :rol:
Ma ignorisi ga, Pjanic mu gori od svakog dusmanina. Lik nije vrijedan paznje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 24 nov 2015, 17:10

Joj sto jedan drugog udaraju po ramenu i hrabre :lol:

Koiko god vi igrali ulogu pjanicevog toalet papira nikada me necete vi moci demantovati, to moze jedino Pjanic, a on nije sposoban to uraditi evo vec godinama :cool:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 24 nov 2015, 17:14

Husika je napisao/la:Joj sto jedan drugog udaraju po ramenu i hrabre :lol:

Koiko god vi igrali ulogu pjanicevog toalet papira nikada me necete vi moci demantovati, to moze jedino Pjanic, a on nije sposoban to uraditi evo vec godinama :cool:
Nisam u toku pa halali, po tvom nekom poimanju Pjanić se štedi u reprezentaciji ili je inače nigdje veze igrač?
embrace the chaos

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 24 nov 2015, 17:28

Denno je napisao/la:

Nisam u toku pa halali, po tvom nekom poimanju Pjanić se štedi u reprezentaciji ili je inače nigdje veze igrač?
Bezmudi homosapijens koji je do perfekcije doveo sistem izbjegavanja igre odnosno oslobadjanja lopte !!!!
Ne stedi se on u repci, nego u reprezentaciji nema 10 majstora koji ce pokriti njegovo bezmudstvo pa neki misle da se on stedi u odnosu na klub...
To je jedini covjek koji je sa 17 godina igrao bolje nego sa 25, mislim da je lom noge uradio svoje i da se on te traume nikada nije rijesio i da je vec presla u patologiju...

Prije je koristio fazon kada dolaz u repku kao da je lakse povrijedjen jer on je vjerovatno svijestan svoje nemoci, ali ispucaju se i ti fazoni i onda ostaje gola istina...
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 24 nov 2015, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 24 nov 2015, 17:38

Husika je napisao/la:
Denno je napisao/la:

Bezmudi homosapijens koji je do perfekcije doveo sistem izbjegavanja igre odnosno oslobadjanja lopte !!!!
Ne stedi se on u repci, nego u reprezentaciji nema 10 majstora koji ce prokriti njegovo bezmudstvo pa neki misle da se on stedi u odnosu na klub...
To je jedini covjek koji je sa 17 godina igrao bolje nego sa 25, mislim da je lom noge uradio svoje i da se on te traume nikada nije rijesio i da je vec presla u patologiju...

Prije je koristio fazon kada dolaz u repku kao da je lakse povridjen jer on je vjerovatno svijestan svoje nemoci, ali ispucaju se i ti fazoni i onda ostaje gola istina...
Aha, dobro :thumbup:
Ja već mislim da je fudbal kolektivna i kompleksna igra, jednostavno je, il nema sa kim il se ne uklapa, 5ta godina je kako je u Romi, pratim ga i nekako mi je karakter koji se ne bi štedio u nacionalnom dresu. Ni u Romi nije briljirao sve dok se ekipa nije opasno složila.
Bio bi mnogo bolji da on svoje maestralne pasove ima kome poslati, da mu ima ko napravit komocije u vezi i sl. Žal je što on i Džeko propuštaju EP, jedini u repci koji ga zaslužuju.
Al vidim neko i napisa da može čistiti kopačke igraču koji ima samo osnovnu školu :rol:
embrace the chaos

Tryg
Kontakt:

Post Postao/la Tryg » 24 nov 2015, 21:07

Do sada za 20 minuta jedan kontakt sa loptom, i to kad je bio korner.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 24 nov 2015, 21:14

Neka, samo sabura, iskupice se on :lol:

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 24 nov 2015, 21:37

Mozel se nabacit kako na drugu stativu
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.