Ako su mladi nea vezeSuljo20002 je napisao/la:Ja imam samo jednog igraca kojem je jacina preko 80
Ovo ostalo varira između 74 - 78

Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Ako su mladi nea vezeSuljo20002 je napisao/la:Ja imam samo jednog igraca kojem je jacina preko 80
Ja 6 sa 80 ili vise, ali zato imam ovih dosta sa 55Suljo20002 je napisao/la:Ja imam samo jednog igraca kojem je jacina preko 80
miki_92 je napisao/la:aj moze, evo sad nadjo jedan stari acc.Captain4 je napisao/la:Fali nam 2 igrača pa hoćeš igrati 2. online soccer manager ligu sport sport ba![]()
__coRey__ je nik
Jesam i ja 6:0 i to ne u full sastavuSuljo20002 je napisao/la:Niko nije pobijedio Tuvalu sa vecom razlikom nego ja tako da cu biti sampion ove sezone![]()
bom ja imam 11 sa vise preko 80 cak i par preko 90Ramsey16 je napisao/la:Ja 6 sa 80 ili vise, ali zato imam ovih dosta sa 55Suljo20002 je napisao/la:Ja imam samo jednog igraca kojem je jacina preko 80
Sarmelino je napisao/la:Jesam i ja 6:0 i to ne u full sastavuSuljo20002 je napisao/la:Niko nije pobijedio Tuvalu sa vecom razlikom nego ja tako da cu biti sampion ove sezone![]()
I sami znate da to nema veze s vezom, sa rezervnim sastavom ih uzmem 6, sa prvim 3:0, nidje vezejopaa7 je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Jesam i ja 6:0 i to ne u full sastavuSuljo20002 je napisao/la:Niko nije pobijedio Tuvalu sa vecom razlikom nego ja tako da cu biti sampion ove sezone![]()
![]()
Danas ti je utakmicaSarmelino je napisao/la:Jel se to danas igra prva utakmica, ne kontam ja ovvo, pise preparation day 4, a tamo utakmica today 20:40?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.