Pa nije čovjek pas pobogu.krmpotich je napisao/la:Gdje je onaj Amer, Dado jel se tako vabi? Visi ovdje i dan i noć, sad kad treba nigdje ga nema

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa nije čovjek pas pobogu.krmpotich je napisao/la:Gdje je onaj Amer, Dado jel se tako vabi? Visi ovdje i dan i noć, sad kad treba nigdje ga nema
Nije mojasolinas je napisao/la:![]()
Sve ce biti dobro,drkate ba kurcu beze.
NY
Mozel ona mramorova slika na fcb stranicu molim lijepo
Sa facebooka jesolinas je napisao/la:![]()
NY
Fule ti je sad na fb jedan od najvecih navijaca Slobode i jedan od najvecih ljubitelja Azmira.Chinaglia je napisao/la:volio bih da čujem Fuleta legendu, nešto je tih ovih mjeseci
Pa frajeru reci nesto ako znas a ne da ja zovem rijaldu da ona pita damira da li azmir ide ili nesolinas je napisao/la:![]()
NY
Cestitke na poslu baremPasha_car_aga je napisao/la:Juce dosao s utakmice sav sretan, jer smo demonstrirali silu. Jos sve na to u 16 sati mi zvoni telefon i saznam da sam dobio posao, znaci sreci nema kraja!
Kad sinoc u pola 11 udjem na forum imam sta i vidjeti, pa cijeli dan radim i mislim samo o novonastaloj situaciji. Tezak dan na psiho bazi
Necu vise pisati ovdje, dok se nesto ne rijesi i bude definitivno!
Ako neko ima provjeren info, neka mi napise u pp.
Pozdrav
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
I tebe nabijem, kada je sve OK pises po citav dan a sad nema te ni za lijeka, prenesi kakvo je raspolozenje medju igracima a ne ko pizdun usutio sesloboda72 je napisao/la:Neko je pitao za trening.Sutra je trening jer je utakmica igrana u ponedeljak(jučer).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.