FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ostavio je ipak mogućnost da se vrati. Uploadujem audio za ove koji nisu gledali, pa postavim ovdje za koji minut.
kako mogu biti toliki odroni od ljudi, klošari, ljudski šljam, mater rođenu bi prodali za vlastitu korist
tužno, tužno, ne mogu da vjerujem, uspjeli su slomiti ovakvog čovjeka, ljudsku gromadu
tužno, tužno, ne mogu da vjerujem, uspjeli su slomiti ovakvog čovjeka, ljudsku gromadu

To je razgibavanje za one igrače koji su igrali.Ali važno je da se radi po recepturi.katarakta je napisao/la:Bio je i jutros. Igračima nije ništa rečenosloboda72 je napisao/la:Neko je pitao za trening.Sutra je trening jer je utakmica igrana u ponedeljak(jučer).
Ja volim FK Tuzla City
Možda nije završen a i bolje je da se ne kazuje šta je rečeno.SARS je napisao/la:Neko rece danas da je trebao biti odrzan sastanak izmedju UG i Fukara pa ima li neko da zna da li je bio taj sastanak i sta su rekli na istom...Prodje jos jedan dan a nista se konkretno ne uradi i mislim da ce nam ovako proci i odlazak Azmira da ce svi sjediti skrstenih ruku i da cemo gledat propasta voljenog nam kluba
Ja volim FK Tuzla City
kakav nama raspad slijedi bez Azmira, to je strašno
kad reče da su ga pitali mogu li uzet' bus da odu na gostovanje u Prijedor, jasno ti je sve

kad reče da su ga pitali mogu li uzet' bus da odu na gostovanje u Prijedor, jasno ti je sve

- SRSlavinovici
- Kontakt:
Emocionalan intervju. Sada je sve jasno, od sada je sve na Gradu i Jasminu. Azmir je ostavio sirom otvorena vrata za dogovor. Ne mogu da vjerujem da se ne moze postici dogovor i odraditi dobro zapoceti posao.
A sto se tice nekog zvizdanja i ostalog, ti debelokozci kao Gutic i Jasmin bijase izvizdani k'o kerovi u Mejdanu na rukometu, pa nas i dalje karindjaju..
A sto se tice nekog zvizdanja i ostalog, ti debelokozci kao Gutic i Jasmin bijase izvizdani k'o kerovi u Mejdanu na rukometu, pa nas i dalje karindjaju..
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
pa makar na pp da znamo kud smo sta smo...Kakvi su nam koraci jer definitivno od budzeta nam sve zavisi...Azmir ako ne vidi da je planirano u budzetu taj reprogram sigurno se nece vratiti a to nam je zadnja slamka uz stadion definitivno
Ako niste tad' shvatili da ih boli qrac, nećete nikad. Gutiću cijela dvorana skandira lopove, a čovjek se smije lagano. Boli ga.SRSlavinovici je napisao/la:Emocionalan intervju. Sada je sve jasno, od sada je sve na Gradu i Jasminu. Azmir je ostavio sirom otvorena vrata za dogovor. Ne mogu da vjerujem da se ne moze postici dogovor i odraditi dobro zapoceti posao.

Njima je cilj bio da maknu azmira.
Imaju oni svoj pvojekat i za fk.
Imaju oni svoj pvojekat i za fk.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Samo lagano play ko nije gledao...

kaže da je jučer i danas imao neke razgovore s vlastodršcima valjda, pa eto, to mi daje neku nada da ima nade
jebt, koje smo mi **** sreće

jebt, koje smo mi **** sreće
-
- Kontakt:
Nek cijela Tuzla ustane i ujedini, pritisak izvršiti na vlasti koliko je moguće, dati podršku Azmiru. Sačuvajte i zaštitite svoju svetinju. Sretno u borbi oko Slobode, nadam se da će Azmir ostati tj. da će se sve to oko reprograma riješiti.
Šteta, samo ako nije problem da neko odgovori, čime se Azmir bavi u Americi ?
I ako dadnu reprogram prikazace to kao svoj uspjeh.
Vjeciti sam optimista.Ali mislim da je gotovo...iako sam se cuo danas sa njim,cak i sad mi djeluje da bi volio nastaviti,Ali....nisam optimista.
Dobro rece.
Mi smo gosti u vlastitom gradu,na nasem stadionu.
Pametnom dosta...
Jbg
Vjeciti sam optimista.Ali mislim da je gotovo...iako sam se cuo danas sa njim,cak i sad mi djeluje da bi volio nastaviti,Ali....nisam optimista.
Dobro rece.
Mi smo gosti u vlastitom gradu,na nasem stadionu.
Pametnom dosta...
Jbg
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sve je na nama, sada treba pokazati koliko se stvarno voli klub i koliko se spremno pomoci klubu, izvrsiti pritisak na opcinu, Jasmina fontanu itd.
Ukoliko se to ne uradi, onda smo zasluzili da se istog momenta ugasi klub.
Ukoliko se to ne uradi, onda smo zasluzili da se istog momenta ugasi klub.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Pa ima svoju firmu koliko ja znam kamioni i to, u mene je mati rodom iz Hranče selo pored Glogove(selo odakle je Azmir)hifans je napisao/la:Šteta, samo ako nije problem da neko odgovori, čime se Azmir bavi u Americi ?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
rekao nam je covjek sve...stadion , pomoc opstine kod obecanog reprograma i da se maknu lesinari iz OKK( ugasili se dabogda)
sad je do nas
sad je do nas
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Secer majmun lijeci svoje retardirane komplekse, cuj odreduju nam kako cemo hodat po Tusnju, ako udemo na teren a nije nas termin tjeraju nas, znaci to je prvi razlog, covjek se trudi a prema odnosu uposlenika gradskog stadiona koda svaku igramo u gositma, kaze ovakve uslove bi imali i u pa poce nabrajat opstine, znaci Secera i poltrone treba rastjerati, i prebacit nadleznost i buzet za stadion na klub. Da je FK Slobodna duzna odrzvti i unapredivati kompleks Tusnja, a za to ce dobivat onaj budzet koji ide u preduzece gradski stadion Tusanj.
Potpisivanje reprograma i preuzimanje tog duga od grada, blokada Slobodinih racuna
I na kraju svi oni poltroni koji su se vrte oko kluba a na budzetu su opstine moraju imat istu zelju i ambiciju kao Azmir. Kaze covjek, pa nevjerovatno je da osobe koje primaju platu od grada i na budzetu su kazu mi da je samo meni interes Sloboda u PL. Znaci prvo ih je tu zeznuo, a mozes mislit koliko crkaju od muke i podmecu mu na sve strane zbog 1 mjesta u PL.
Dobro covjek rece ima tu onih koji zele upjeh neki drugi klubova, pa zato nama podmecu. Znaci to je to OKK Aid Berbic, zeli smrt Slobode jer mrtva Sloboda daje njegovom OKK mogucnost jos vecih para iz budzete.
Znaci iz razgovora se moze vidjet da su ove stvari najvaznije, i vise je tesko da on promijeni odluku, ne zbog njega vec zbog toga sto on je gotov siguran da se ovo gore nece ispotovat, tako da besmisleno je ko sto rece prvo mjesto kad ne mozemo u evropu.
Koliko smo mi mocan klub govori i to da mi u Prijedor na utakmicu ne mozemo otici bez Azmira, al eto opet je covjek ostavio barem malu nadu ispostovat ce ovo zadnje kolo, da se sve to uredu zavrsi a onda ako se ispune njegovi uslovi vejrovatno gledamo neku novu Slobodu na proljece i to sa nekim smijesnim timom, pa ce nam nosioci igre biti Salihovic, Carlos, Prses, Efendic i mozda Mehidic i opet cemo u njih se kleti jer ce to biti najbolji igraci sto cemo imati, a ovo ostalo ce biti da Bog sacuva. Ako se klub ne ugasi onda sigurno one tamo sezone 12 mjesto nam je garntovano i ispadanje.
Potpisivanje reprograma i preuzimanje tog duga od grada, blokada Slobodinih racuna
I na kraju svi oni poltroni koji su se vrte oko kluba a na budzetu su opstine moraju imat istu zelju i ambiciju kao Azmir. Kaze covjek, pa nevjerovatno je da osobe koje primaju platu od grada i na budzetu su kazu mi da je samo meni interes Sloboda u PL. Znaci prvo ih je tu zeznuo, a mozes mislit koliko crkaju od muke i podmecu mu na sve strane zbog 1 mjesta u PL.
Dobro covjek rece ima tu onih koji zele upjeh neki drugi klubova, pa zato nama podmecu. Znaci to je to OKK Aid Berbic, zeli smrt Slobode jer mrtva Sloboda daje njegovom OKK mogucnost jos vecih para iz budzete.
Znaci iz razgovora se moze vidjet da su ove stvari najvaznije, i vise je tesko da on promijeni odluku, ne zbog njega vec zbog toga sto on je gotov siguran da se ovo gore nece ispotovat, tako da besmisleno je ko sto rece prvo mjesto kad ne mozemo u evropu.
Koliko smo mi mocan klub govori i to da mi u Prijedor na utakmicu ne mozemo otici bez Azmira, al eto opet je covjek ostavio barem malu nadu ispostovat ce ovo zadnje kolo, da se sve to uredu zavrsi a onda ako se ispune njegovi uslovi vejrovatno gledamo neku novu Slobodu na proljece i to sa nekim smijesnim timom, pa ce nam nosioci igre biti Salihovic, Carlos, Prses, Efendic i mozda Mehidic i opet cemo u njih se kleti jer ce to biti najbolji igraci sto cemo imati, a ovo ostalo ce biti da Bog sacuva. Ako se klub ne ugasi onda sigurno one tamo sezone 12 mjesto nam je garntovano i ispadanje.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.