FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- bavaracmujo
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ovo ce biti jedna golijada epskih razmjera. Idemo na jedno sedam osam uz jedan het trik bilo koga.
-
Nerminovic
- Kontakt:
yebem im sve, izgasi mi se link imal ko jedan dobar asap
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Noć kad ti sve polazi za nogom, očekujem da i Neuer okuša sreću večeras 
Re: RE: Re: FC Bayern München
Da se samocitiram nakon samo pola sata igre. Idemo jos robbenScholl je napisao/la:Joj postave. Ide jos jedna petarda veceras. Ocekujem golove robbena mullera lewe i mpzda neko iz odbrane se ubaci u listu strijelaca.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Robben se opet povrijedi 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
opet Robben valjda je dobro
Ma Robben je sasvim normalno istrcao sa terena...imao je posjekotinu ili nekakav ugrusak na desnom butnom misicu...mislim da je sa njim sve u redu
kimmich nešto puno griješi otkako je ušao, a velike nade imam u njega
ugl golovi padaju ko u sali na rekreaciji sve neka gužva pred golom bude, super je ovo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lagano, bez imalo muke.
Steta zbog Robbena ali je jasno da je izasao radi predostroznosti.
Boateng je fakat ponekad glup.
Steta zbog Robbena ali je jasno da je izasao radi predostroznosti.
Boateng je fakat ponekad glup.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mislim da nije ništa ozbiljno u vezi Robbena, bar se nadam.U drugom očekujem da Lewa i Muller poprave skor 5 od 5. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
Truba kakva glupost
mogao si pustiti gol a ne crveni fasofat
-
Nerminovic
- Kontakt:
a zabi ga normalno majko draga
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
Bundesliga
- Kontakt:
Na kraju 4:0 završi a mogao im je Bayo zabiti barem 7 komada da nije bilo pretjerane nonšalancije u situacijama 1 na 1.
Pogotovo se to odnosi na Costu i Kimmicha.
Badstuber se vratio i vidjelo se da nije još uvijek dovoljno spreman. I prije je bio spor, ali je sada izgubio i na brzini i na startnosti.
Valjda sve dođe na svoje jer je on kada je potpuno spreman vjerovatno naš najbolji stoper.
Sve u svemo lijepa noć za Bavarce jer se osigurala osmina finala i prvo mjesto u grupi.
I da sve čestitke Mulleru za rekord
Pogotovo se to odnosi na Costu i Kimmicha.
Badstuber se vratio i vidjelo se da nije još uvijek dovoljno spreman. I prije je bio spor, ali je sada izgubio i na brzini i na startnosti.
Valjda sve dođe na svoje jer je on kada je potpuno spreman vjerovatno naš najbolji stoper.
Sve u svemo lijepa noć za Bavarce jer se osigurala osmina finala i prvo mjesto u grupi.
I da sve čestitke Mulleru za rekord
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 24 nov 2015, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovo nocas je bilo tako dobro
koja nadmoc! Sad polako ligu privoditi kraju, i cekati polusezonu. Poslije pauze krecu prave stvari
))
P.S. Po meni Holgi nije napravio faul, kontakt ok, ali faul nidje veze..ali nebitno
P.S. Po meni Holgi nije napravio faul, kontakt ok, ali faul nidje veze..ali nebitno
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koliko smo samo dobili sa Comanom to je nevjerovatno.
Momak je trcao kao navijen svih 90 minuta.
Pobjeda sa pola snage a izostanak jednog igraca se nije ni primijetio.
Djelujemo bas dominantno i to na svakom polju i samo se nadam da se ovakva forma moze zadrzati i i drugom dijelu sezone kada ce biti puno tezih i vaznijih utakmica.
Momak je trcao kao navijen svih 90 minuta.
Pobjeda sa pola snage a izostanak jednog igraca se nije ni primijetio.
Djelujemo bas dominantno i to na svakom polju i samo se nadam da se ovakva forma moze zadrzati i i drugom dijelu sezone kada ce biti puno tezih i vaznijih utakmica.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dobro je ovo bilo, kući smo jako dominantni, samo još da se određeni dio prenese i na gostujuće utakmice, ali izgleda kao da svima gaće spanu kad na našu arenu istrče, izgleda kao da je to neoboriva činjenica.
Miler gigant, Vidal na svojoj poziciji radi ono što najbolje zna - trči, a evo izgleda da je i Lahm konačno konstantan na svom mjestu.
Badstuber još nije spreman, ali nek je okusio teren.
Bilo je nesretnih okolnosti koje su nas pratile večeras, ali pobjeda jako lijepa.
Miler gigant, Vidal na svojoj poziciji radi ono što najbolje zna - trči, a evo izgleda da je i Lahm konačno konstantan na svom mjestu.
Badstuber još nije spreman, ali nek je okusio teren.
Bilo je nesretnih okolnosti koje su nas pratile večeras, ali pobjeda jako lijepa.
Bundesliga je napisao/la: Badstuber se vratio i vidjelo se da nije još uvijek dovoljno spreman. I prije je bio spor, ali je sada izgubio i na brzini i na startnosti.
Bundesliga je napisao/la: Valjda sve dođe na svoje jer je on kada je potpuno spreman vjerovatno naš najbolji stoper.
Pošto sam mor'o kontaktirati google da vidim ko je melun onda se ohrabrih da kažem da se ne slažem sa tvojom konstatacijom.muamerc je napisao/la:U Bayern bi se uklopio i Melunović jer je sistem dobar, a to je sistem u kome svak zna šta treba da radi i u kome ti svak pomaže. Čak je i jedan tinejdžer Gaudino dominirao sredinom terena protiv Citija ili Rode protiv Wolsburga ili Dortmunda.
Götze lässt grüßen.
Vom Jäger zum Gejagten
- BavaracZenica
- Kontakt:
Lijepo je to nas Bayo sinoc apsolvirao, vec se zapocinje prica Barca vs Bayern, sta kako, koga, gdje !!
Druga dimenzija za ostale, ali ipak treba ici postepeno, korak po korak, bitno je da su igraci zdravi i citavi, a rezultati ce doci u to nema sumnje.
Trenutno igramo odlicno i samo da ovako nastave, sinoc pobjeda i potvrda prvog mjesta u grupi
Druga dimenzija za ostale, ali ipak treba ici postepeno, korak po korak, bitno je da su igraci zdravi i citavi, a rezultati ce doci u to nema sumnje.
Trenutno igramo odlicno i samo da ovako nastave, sinoc pobjeda i potvrda prvog mjesta u grupi
FC Bayern !!!!!
Jako dobra utakmica jučer, ono čega sam se bojao su kontre i polukontre grka, jer su na takav način dobili Arsenal u Londonu, ali sinoć su pali bez ispaljenog metka. Comanom sam svaku utakmicu zadvoljniji i njega bih onako istakao, ostalo standardno dobro, nema šta.
Crveni za Badstubera je, bar meni, možda malo prestrog, ali eto.
Robben izveden zbog bola koji je osjetio u mišiću, ništa ozbiljno za sada.
Kad si ga spomenuo, mislio sam da ga vidiš kao veznjaka koji može igrati umjesto Thiaga, čak možda i Alonsa. Ono što je igrao u Palermu i što igra za reprezenetaciju. Kreativnog veznjaka sa dobrom vizijom i dobrom igrom sa loptom. Neki mali upgrade u odnosu na Thiaga prvenstveno zbog povreda, ali i igrača koji je onako podcijenjen i koji ne bi trebao biti skup, a u isto vrijeme saglasan da nije uvijek prvi izbor.
Crveni za Badstubera je, bar meni, možda malo prestrog, ali eto.
Robben izveden zbog bola koji je osjetio u mišiću, ništa ozbiljno za sada.
Ja na to gledam kao na korekcije u sistemu koji se sad igra, a ne kao nešto što za što je potrebno dovesti nekoga namjenski. Tu ulogu mogu pod nekim određenim uslovima igrati Thiago i Gotze.rikimo je napisao/la:Pastore bi igrao u Bayernu klasično krilo, širio zadnju liniju i koristio skupljanje obrana oko Coste, kad Lewa veže stopere.
Kad si ga spomenuo, mislio sam da ga vidiš kao veznjaka koji može igrati umjesto Thiaga, čak možda i Alonsa. Ono što je igrao u Palermu i što igra za reprezenetaciju. Kreativnog veznjaka sa dobrom vizijom i dobrom igrom sa loptom. Neki mali upgrade u odnosu na Thiaga prvenstveno zbog povreda, ali i igrača koji je onako podcijenjen i koji ne bi trebao biti skup, a u isto vrijeme saglasan da nije uvijek prvi izbor.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.