FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pinoglavi
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pinoglavi » 24 nov 2015, 21:27

Potpisan reprogram i novi, normalni ljudi u JU Tusanj i vraca se, siguran sam. Samo od sebe se to nece desiti sigurno, dakle sve je na nama.
Nad tobom sunce najljepše sja

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 nov 2015, 21:28

BEVBA,SECERBEGOVIC I FARAON..kljucni igraci u tjeranju i opstruiranju Husica....sve je covjek jasno ko dan objasnio....sad ako ne podignemo glas i ne izadje nas na ulicu BAR 1000 nek nam se ovaj trojac bez kormilara svima u usta kolektivno p o s e r e..bolje nismo ni zasluzili
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 nov 2015, 21:28

Cuo sam se sa jednim nasim igracem telefonski sad.
Igrace ova dva kola za njega...za raju...ponos i ljubav prema Slobodi....za Azmira.
Garantuje dvije pobjede i na pauzu sa prvog mjesta.
Sta dalje,tisina.....citiram.
Sta znam brate,koji ****,...skrhan sam razumijes brate,ono,sta da ti kazem.....

Dobro kaze ultrastaylle do nas je drugovi.
Nisam pisao danas nista,jer sam znao za intervju,valjda je to jasno.kao i target recimo.
Tako da onom momku sto me isproziva i nabi na **** prije stranicu dvije nezamjerim.
Svi mi zivimo za ovaj Klub....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 nov 2015, 21:28

IRAC je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Neko je pitao za trening.Sutra je trening jer je utakmica igrana u ponedeljak(jučer).
I tebe nabijem, kada je sve OK pises po citav dan a sad nema te ni za lijeka, prenesi kakvo je raspolozenje medju igracima a ne ko pizdun usutio se
Sutra ću na trening i pokušat ću napreviti psiho-analizu momaka.tj doći preko njihovog (ne)raspoloženja do odgovora na pitanje pred kojim svo svi mi okamenjeni.Ja mogu još dodati da ću ako dobijem bilo kakav dokument kao član Skupštine a koji nije službena tajna podijeliti sa vama.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 nov 2015, 21:44

katarakta je napisao/la:Znači Aid Berbić i Dževad Šećerbegović.
Ima i onaj drugi Berbić ,Zlatko, on je faraonov "guru".
Ja volim FK Tuzla City

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 nov 2015, 21:46

Hocel ko prenijeti i meni impresije sa sastanka...sta je novo.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 nov 2015, 21:48

ima jos jedan VELIKI problem..to je sto mi na ovaj intervju gledamo subjektivno i emotivno...NAVIJACI SLOBODE NE MOGU DA VJERUJU DA NEKO POKUSAVA OTJERAT OVAKVOG COVJEKA dok je realnost nesto sasvim drugo...faraon ce ovo pomno pogledat i osluskivat puls grada jer je poltroncina mrtva i ljigavac pa ce se u skladu sa nasim odzivom podrske Husicu priklonit se jednoj strani,bevba ce mozda i pogledat intervju pa ce se onako slatko nasmijat do suza a onaj uhljup secer nece garant vidjet razgovor sa Husicem jer taj coban tesko da se zna na telefon javit a kamoli da nesto pogleda na netu...njegovo je samo da glumi gazdu Tusnja i svakog 1. redovno pokupi platu....gradsko vijece ce razmisljat racionalno i hiruski tj. zivimo u sirotinjskoj drzavi i kakav crni Husic i skype iz amerike i mjesecna transa od 20000 maraka prema poreznoj....PONAVLJAM,JEDINO IH MOZE POTREST NEKO OPASNO S R A NJ E I PROTESTI..i to je pitanje ko kuca dal ce pit vode..

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 24 nov 2015, 21:53

Mi smo najsjebaniji navijaci jednog prvoplasiranog kluba na svijetu. :(

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 nov 2015, 22:01

Ljudi jel ko procitao ono pismo navijaca Azmiru... :oops: :plac:

Jasmine dabogda se neprobudio ujutro.
Uzeli ste nam sve.
KK Sloboda Dita,RK Slobodu,Jedinstvo,visestrukog prvaka bih ZOK Tuzla.dusu nam vadite....na slamcicu.
Stoko :roll:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 nov 2015, 22:05

Samo da uginu Aid Berbic i Dzevad Secerbegovic

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 24 nov 2015, 22:07

solinas je napisao/la:Ljudi jel ko procitao ono pismo navijaca Azmiru... :oops: :plac:

Uzeli ste nam sve.
KK Sloboda Dita,RK Slobodu,Jedinstvo,visestrukog prvaka bih ZOK Tuzla.dusu nam vadite....na slamcicu.
Jesam ja i završnicom je zakucao svaka mu čast.
De ako neko nešto za te proteste ili šta se već bude organizovalo sazna nek mi pošalje u pp.Imam nekih obaveza ovih dana pa neću moć ulazit često na fb al ću povremeno uletit ovdje provjerit ima li šta.
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 nov 2015, 22:09

solinas je napisao/la:Ljudi jel ko procitao ono pismo navijaca Azmiru... :oops: :plac:

Uzeli ste nam sve.
daj pismo da vidimo mada nam sentimentala nece NISTA donjeti al et

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 nov 2015, 22:10

pinoglavi je napisao/la:Potpisan reprogram i novi, normalni ljudi u JU Tusanj i vraca se, siguran sam. Samo od sebe se to nece desiti sigurno, dakle sve je na nama.
FK Slobodi se mora dati koncesija na Stadion Tušanj na razuman period.(preko 20 god.).Grad time ne gubi Stadion.Ublehe koje se motaju po stadionu neka rasporede u druge firme na budžetu.
Ja volim FK Tuzla City

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 nov 2015, 22:11

Nista i ja evo cekam neka neko vidi javi kako protice taj sastanak ljudi Niko mi se nejavlja i mene nervoza fata
Staragarda imas na fcb stranici nasoj na telefonu sam brate..

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 nov 2015, 22:15

staragarda je napisao/la: daj pismo da vidimo mada nam sentimentala nece NISTA donjeti al et
Dragi Azmire,
Pišem ti ovu molbu u svoje lično, ali i u ime svih tuzlaka, zaljubljenih u Slobodu. Neću te persirati iz dva razloga:
1. Mlađi si od mene;
2. Nekako si mi postao blizak, iako se nikad nismo upoznali- drag si mi. Cijenim sve ovo što činiš za moj voljeni klub, ne daj Bože da zatreba- krvi bih ti dao.Ma kakve krvi, bubreg, majke mi!

Kratka uvertira zbog čega Slobodu ljubomorno čuvamo i nikom je ne damo:

Tuzla je rudarski grad. Industrijski, radnički… Drugim riječima, grad običnih, normalnih ljudi. Svaka sredina iznjedri velikane, tako se mi možemo pohvaliti velikim Mešom i Ismetom, neponovljivim Mirzom Delibašićem i Mustafom Hukićem, najboljom košarkašicom i rukometašicom Evrope, Razom i Cecom. Znamo i pjevati, imamo Nedžada i Muhameda, podjednako smo dobri i u glumi, reprezentuju nas Vlado, Emir i Meliha. Dobri smo u svemu. Mali osvrt na nabrojana imena ukazuje na veliki vremenski jaz. Osim Mirze Teletovića i Muhameda Mešića, nemamo puno mlađih heroja koji se mogu ubaciti u ovo “poznato i priznato” društvo. Razlog vidim u maćehinskom odnosu odgovornih prema vrhunskim sportistima, glumcima, muzičarima, matematičarima… Talentima, uopšte. Sve što je valjalo u ovom gradu, uništeno je. Nestalo, iščezlo, uvenulo. Košarkaški klub “Sloboda- Dita” momački se borio protiv Cibone, Jugoplastike, Partizana, a sad ga više nema. Već dugo vremena plete se mreža i oko fudbalskog kluba. Ispali smo u drugu ligu, a svoje igrače smo dočekali iskrenim, gromoglasnim aplauzom. Zajedno smo plakali, jer smo znali da će, kad tad, doći vrijeme kad ćemo zajedno pjevati, smijati se i slaviti. Dar s neba nam je došao u vidu tebe, Azmire. Animirao si grad dovođenjem Ćire Blaževića na kormilo kluba. Živjeli smo neki svoj san, povratak u Premijer ligu, gdje nam je svakako i mjesto. Navijači k'o navijači, mi bi odmah da osvojimo titulu, pa da izborimo kvalifikacije Lige prvaka. Ti si nam na skupštini fino objasnio četverogodišnji plan, gdje je prve i druge godine cilj vraćanje dugova, formiranje stabilnog kluba i rukovodstva, a onda za stoti rođendan naše Slobode- izlazak u Evropu. Gle čuda! Doveo si velikog stratega, Musemića, koji je posložio kockice već ove sezone. Uprkos averziji nogometnog saveza, naša Sloboda je lider na tabeli. Java ljepša od sna. Međutim, juče se sve okreće naglavačke. San svih snova kao da postaje košmar. Do nas dopire vijest da želiš napustiti Slobodu, dati ostavku na poziciju predsjednika FK Sloboda, funkciju koju časno obnašaš. Sačuvaj nam molim te na okupu Pirića, Zebu, Ahmetovića i društvo, dobri su momci, najbolji. Pošto znam da si mangup, nastavak moje molbe ću ti pisati u tom žargonu: Majstore, zar nisi od prvog trenutka shvatio da se hvataš s vukovima za vrat? Znao si da je tvoje mjesto užareno do usijanja, da će te oni koji te najviše tapšu po ramenima, htjeti “pokopati”. Iz aviona se vidi da “evropska” Sloboda nekima ne odgovara, da će učiniti sve da je poljuljaju, razbiju, unište. Pokušaj da barem na tren pomisliš na nas, iskrene navijače i simpatizere Slobode. Ako ti nije jasno koliki broj ljudi te podržava, zakaži neki skup na stadionu ili na nekoj njivi u 2h ujutro, nađi najhladniju noć, pa ćeš vidjeti rijeku tvojih obožavatelja. Volimo te jer si uložio svoje srce, novac i strast da dovedeš Slobodu na pobjedničke grane. Sad je naša dužnost i obaveza da te privolimo da ne odustaješ. Lako je odustati, time upravo činiš na volju svojim protivnicima, a ja garantujem da u tebi radi inat koji to neće dozvoliti. Nije tajna da voliš kocku, i ti si čovjek od krvi i mesa, daću ti sljedeći primer: rulet se sastoji od dvije boje, omiljene i tebi i nama. CRVENA i CRNA… Da ukinu jednu od njih, rulet bi izgubio smisao… Cijela država nas naziva “CRVENIM”, tvoji dušmani žele da nas zaviju u “CRNO”, a mi samo ne damo da se te dvije boje ikada razdvoje… Azmire, prava raja te poštuje, voli i treba!!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 24 nov 2015, 22:17

Sjecam se vrlo dobro onog jutra kada su javili da je Mustafa Hukic poginuo u momentu kada je Sloboda harala ligom. Niko nije mogao da vjeruje svima je bilo zao nase najvece legende i zivota porodice Hukic ali svima je odmah poslije toga palo na pamet " a sta ce sada biti sa nase Slobode".
One najgore sumnje su se i ostvarile, postali smo prosjecni samo sa rijetkim izletima u vrh BH fudbala. Dno smo dotakli ispadanjem iz PL ali gle cuda pojavi se nas Azmir kada je bilo najteze i istoriji kluba. Napravi od Slobode vrhunski klub u PL i uvijek sam se pribojavao otkako smo poceli ovu pozitivnu pricu nekog scenarija koji bi doveo do situacije da kada smo prvi dozivimo ovo sto trenutno prozivljavamo.

Zivio sam za taj dan da pocnemo sakupljanje trofeja i sa Azmirom to nije bilo hocemo li vec kada cemo ali trenutno nemam snage da sirim neki optimizam. Malo sam pod emocijama kao i svi mi ovdje, nadam se i trudim se da se probudim i da je sve ovo samo bio san i to los san.

U svakom slucaju sve najbolje zelim predsjedniku i njegovoj porodici koja je mnogo toga propatila s njim zbog same Slobode.
samo Sloboda

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 nov 2015, 22:22

slika
SVIM SLOBODAŠIMA ČESTITAM DAN DRŽAVNOSTI BIH,25.NOVEMBAR
slika
Husić na odlasku: Volim Slobodu, teško mi je!
Ja volim FK Tuzla City

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 nov 2015, 22:50

Ipak ima nade za nas..ali malee..sad je sve na nama,da li smo za bolju i jacu Slobodu ili ne !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 nov 2015, 22:56

http://www.fksloboda.ba/index.php/vijes ... u-uo-kluba

auu, sve ljepsa za ljepsom ove vijesti :D

bukvalno se ponavlja 2012/13, ni kuceta ni maceta u klubu necemo imati
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 nov 2015, 22:59

Ode sve u **** krasni.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.