FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Prvo brazilac, pa onda nigerijac, iduci je Kambodzanin.
[youtube][/youtube]Tryg je napisao/la:Prvo brazilac, pa onda nigerijac, iduci je Kambodzanin.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Ako ne moze potegnut iz flase I pojesti 2 kile janjetine u jablanici s Osimom, nemoj ga vamo.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
purke 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ovo samo pokazuje koliko smo svi zeljni lijepih vijesti i nadam se da cemo ubosti sa igracima koje cemo dovesti. Idemo uzeti radnika i vitez ako se bude igralo 18 kolo i onda ako Bog da na proljece krenuti na put prema evropi mislim da mozemo samo nam treba optimizam i srece. Imamo kup koji sam siguran da mozemo osvojiti pogotovo uz par pojacanja, a u ligi sta bude.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Rajovicfedeltafrotta je napisao/la:purke
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Audicija88
- Kontakt:
Najdebilnije komentare na forumi ti dajes......strpite se extra dobar igrac......MuhamedTM je napisao/la:Ako ne moze potegnut iz flase I pojesti 2 kile janjetine u jablanici s Osimom, nemoj ga vamo.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
znam ja nas j.ebo ti nas
Glavonja mozel jos koja tackaAudicija88 je napisao/la:Najdebilnije komentare na forumi ti dajes......strpite se extra dobar igrac......MuhamedTM je napisao/la:Ako ne moze potegnut iz flase I pojesti 2 kile janjetine u jablanici s Osimom, nemoj ga vamo.
Nisi upucen o cemu se radi I suti, ovo je stara sala jos dok je Amar bio tu. Nastavi saugati I budi dobar u tome!
Ovo nije bilo za insajdere, nego onako radi reda.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Boban ? Ne treba nam, imamo vec jednog celavog..pile87 je napisao/la:Rajovicfedeltafrotta je napisao/la:purke
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Pojma nemam ko dolazi, ali jedan clan uprave mi rece da cemo biti prezadovoljni pojacanjma. Ne htjede reci ko su. Nadam se da je u pravu.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
galaktikosi sa grbavice..
karic, faric, livaja, serdarevic,softic, perak, basa, mujkanovic, joco, bajro, lazo
karic, faric, livaja, serdarevic,softic, perak, basa, mujkanovic, joco, bajro, lazo
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
fedeltafrotta je napisao/la:galaktikosi sa grbavice..
Daj nam Barcelonu
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ma ono sto je sigurno jeste da sad ne smije biti fule i eksperimentisanja. Steta za slaviju sa ta dva boda bili bi u dosta boljoj situaciji ali vratit ce se i nama idemo nastaviti ovo i napraviti dobar niz i eto nas gore.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ne samo slavija... racunaj jos rudar prijedor 3 boda, prosute bodove protiv zrinjskog i radnika plusa kradju u sirokom, bili bi sada kandidati za 1. mjesto
Momci sretan Dan drzavnosti!
Volim te Bosno
Volim te Bosno
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Rece onaj brig da imaju 3d a I aco potvrdi da je ofsajd postojao.fedeltafrotta je napisao/la: plusa kradju u sirokom, bili bi sada kandidati za 1. mjesto
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
SRETAN DAN DRZAVNOSTI NAJVOLJENIJOJ BiH.........