FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Uči Suarez
"Thanks Leo, you do give me the ball, not like @Munirhaddadi! Very happy with win, qualification and goal"
Roberto zamijenjen zbog udarca, ne čini se ozbiljnim.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sve ok s Robertom
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Rajaz, dana/u 24 nov 2015, 23:36, ukupno mijenjano 2 puta.
10 golova protiv Reala i Rome
Molim svevisnjeg da po isteku suspenzije Arde , Robertno ne bude zakucan za klupu.Mali je fantazija igrac , koliko trci i radi na terenu ovo nisam vidio odavno.
Naredne godine, standardan u prvih 11 BarceloneRajaz je napisao/la:Sve ok s Robertom
[youtube][/youtube]
mark my words
U M J E T N O S T
Navijam za Real Madrid i nadam se da mi nećete obrisati post iz vaše glavne teme, ali ovo večeras što Barcelona radi u fudbalu i u zadnjih 10 godina je nenadjebivo. Neću nikada navijati za vas, neću nikada uživati u vašim tekmama u Primeri, ali ću uživati u vašim tekmama u LP. MSN je valjda najjači napadački trojac ikada i ja kao navijač vašeg najvećeg rivala sam jako sretan što njih 3 nisu zajedno sa Xaviestom iz primea. Valjda se nekad i ove moje budale ugledaju na vas. Ovo je nenadjebivo, još jednom i izvinjavam se na upadu u temu.
Navijam za Real Madrid i nadam se da mi nećete obrisati post iz vaše glavne teme, ali ovo večeras što Barcelona radi u fudbalu i u zadnjih 10 godina je nenadjebivo. Neću nikada navijati za vas, neću nikada uživati u vašim tekmama u Primeri, ali ću uživati u vašim tekmama u LP. MSN je valjda najjači napadački trojac ikada i ja kao navijač vašeg najvećeg rivala sam jako sretan što njih 3 nisu zajedno sa Xaviestom iz primea. Valjda se nekad i ove moje budale ugledaju na vas. Ovo je nenadjebivo, još jednom i izvinjavam se na upadu u temu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Spoznao si moć i ljepotu Barcelone.
Bravo, ispunio si sve uvjete da pređeš na pravu stranu.
Slobodno piši ovdje momčino, ne smije niko brisati.
Samper je solidno izgledao večeras, tačno tip igrača kakav nam treba kad Busi odmara. Kud ćeš boljeg backupa, a znamo svi koliko se kod Lucha može skupiti minuta uz one silne rotacije.
Samper je solidno izgledao večeras, tačno tip igrača kakav nam treba kad Busi odmara. Kud ćeš boljeg backupa, a znamo svi koliko se kod Lucha može skupiti minuta uz one silne rotacije.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Rajaz je napisao/la:Spoznao si moć i ljepotu Barcelone.

Sad sam te zamislio ovako. Nikad se to neće desiti, ja sam Luke.
Kawhi se lomi iznutra
konacno je progledao i spoznao sve čari tamne strane
Prebaci se među pravu raju i oprosticemo ti sve grijehe
- Donnie Darko
- Kontakt:
rafinha sends his regards
Jedino da vas ko Anakin uništim iznutra.let3 je napisao/la:Kawhi se lomi iznutrakonacno je progledao i spoznao sve čari tamne strane
![]()
Necu trosit rijeci na MSN, sve se zna, sta oni rade drugu sezonu u nizu se nece ponoviti dugo godina.
Samo zelim pohvalit Roberta, strasne partije pruza, zahvalan igrac, bez mane, kompletan veznjak koji odradi sve bez greske i prigovora.
Drago mi je da je Samper dobio priliku, odlicno je odigrao, pokazao da je za onog Gumbaua izmislio nogomet i da je vrijeme da ga podje Lucho koristit sve vise i vise.
Samo zelim pohvalit Roberta, strasne partije pruza, zahvalan igrac, bez mane, kompletan veznjak koji odradi sve bez greske i prigovora.
Drago mi je da je Samper dobio priliku, odlicno je odigrao, pokazao da je za onog Gumbaua izmislio nogomet i da je vrijeme da ga podje Lucho koristit sve vise i vise.
U posjetu došao najbolji motociklista dunjaluka

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
messilla je napisao/la:U posjetu došao najbolji motociklista dunjaluka![]()

sredina terena mnogo bolje i stabilnije izgledala sa Samperom nego li sa Gumbauom
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Re: Odg: FC Barcelona
Uh kad ugledah cigana, dan mi pokvari 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Stas se izvinjavat,normalni postovi nikad se ne brisu init su predstavljali problem.nema kod nas madridiste da ko na vasoj temi svaki post prijavljue ko dijete kakvo.Kawhi je napisao/la:U M J E T N O S T
Pozz
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ne znam u čemu je problem momčine?
Sergi Roberto ima uganuće članka, da li će biti spreman za narednih nekoliko utakmica zavisit će od razvoja povrede. Možda još minuta za Sampera?

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.