Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

GabrielBatistuta
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la GabrielBatistuta » 24 nov 2015, 23:25

Moj Edine bjezi iz te Rome,neces tamo nikad nista osvojiti,ekipa puna gubitnika realno,steta sto nije u Juve presao,ali eto oni se zaje.base dovedose panjinu Mandzukica... Uglavnom nadam se da odlazi vec sljedece godine,i on i Pjanke. Ekipa luzera !!
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 nov 2015, 23:54

Cestitke kapitenu na novom golu. Protiv Barce uvijek dobro odigra, ali nikako da zabije gol. Veceras je srusio i tu barijeru. Zasluzio je momcina.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 nov 2015, 23:59

Cestitke Dzeki na finom golu!
Sto se penala tice,neka uvijek puca pa makar svaki promasio. I Nejmar je veceras promasio penal,i opet ce ih pucati...isto vazi i za Edina! Popravio je izvodjenje penala u zadnje vrijeme,i po meni izvodi ih sasvim dobro. pogotovo kad se na njemu svira penal,uvijek neka i puca,pa makar svaki promasio. imat ce na svom kontu veci broj golova,a na kraju se pika samo koliko je golova dao,a ne koliko je prilika promasio! samo igracki koji su jaki psihicki usudjuju se pucati penale,a on je pokazao da je u zadnje vrijeme mentalno dosta jak i samo tako neka nastavi. a o igrackim kvalitetima svi vec znamo.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 25 nov 2015, 00:16

Go na Nou Campu, nije mala stvar. Bravo Edine, cestitka za dan drzavnosti. Steta sto ne zabi penal i onaj zicer, mogao se proslavit komotno veceras.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 nov 2015, 00:24

Papastathopoulos je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Rios je napisao/la:Generalno od tih velikana ostali su mu Milan,Inter i Celzi,cini mi se da njima nije zabio jos nijedan..Ili grijesim? :think:
Chelseaju je zabio u prijateljskoj :mrgreen:

Nije imao puno prilike igrati protiv ovih, ali sigurno će Milana i Intera skinuti sa liste.
Pa zabijao je i Interu i Milanu ;)
I ja sam konto da je Milanu zabio kad su ono 2:2 igrali u Kupu Uefa i sad provjerim nije dao nijedan gol, koja je druga utakmica protiv Milana ??
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 nov 2015, 00:27

Papastahopoulos garant misli na Audi Cup kad je Dzeko dva gola zabio (prva utkamica Pellegrinija ja mislim). Jedan je bio kad je primio na prsa i iz volleya. A protiv Intera je u Dublinu ja mislim zabio u 3:0 pobjedi. Ali oboje su prijateljske bile.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 25 nov 2015, 00:32

legenda reala je napisao/la:I ja sam konto da je Milanu zabio kad su ono 2:2 igrali u Kupu Uefa i sad provjerim nije dao nijedan gol, koja je druga utakmica protiv Milana ??
Audi Cup 2013, dva gola dao...i protiv Intera je isto bila prijateljska, ali ko te pita :bih:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 nov 2015, 01:04

Dobro je da je zabio i tako se iskupio za promasen penal. Roma se mora da nauci da igra na Dzeku. Potrebno je vise akcija kao sto je bila ova kod gola znaci preko krila i da se vise trazi Dzeko. Isto tako Pjanic treba da usavrsi svoj zadnji pas na Dzeku, moze to i bolje. Sreca u nesreci pa nema prave konkurencije bar do kraja ove sezone najvjerovatnije i da Totti ne igra i tu je sansa da se Dzeko nametne do kraja jer bi trebao igrati svaku. Sretno :salut: Sto se tice penala neka ih izvodi dok god ga ne otjeraju ili dok ne promasi 3,4 zaredom ako zeli postici bar 15+ golova ove sezone u prvenstvu. Mada sam si je kriv sto kao napadac nije usavrsio penale jos i vise, trebao je.

Sto se tice Juventusa nije mogao preci u takav klub poslje onako lose zadnje sezone a i nije bio starter par sezona zaredom. Takve igrace ne kupuje Juventus da mu igraju u prvih 11. Roma je bila maksimum i tu je dobro izabrao. Ako zeli opet u jos jace klubove treba da prekuca ove sezone u Romi. Mada opet to ce tesko biti Juve jer zasto bi Roma pojacala svog najveceg konkuretna.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 nov 2015, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 nov 2015, 01:10

Ma dobro on polako ulazi u formu i postiže golove nakon povrede, vjerujem da će vremenom biti još bolji. Drago mi je da je konačno progulio i u Ligi Prvaka, još kad bi zabio BATE-u bilo bi vrlo dobro :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 25 nov 2015, 01:26

Kapitenu, nek si ga zabio i Kataloncima. :) Jedini gol koji su primili u proteklih 5 utakmica. :clap: Bosanska klasa! :bih:

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 25 nov 2015, 01:33

Koji mu je ovo gol u LP?

Ja se sjećam ovih: Barca, Leverkusen (ROMA) ... Man United 2x, CSK, Besiktas (Wolfsburg) ... Plzen 2x, Real (City) ... to dođe 9
do sada.
Bilo je ono nešto protiv Porta za City kada mu je Aguero namjestio (nevjerovali ili da) ali cini mi se da je to bila Evropska liga :hmmmmm:
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 nov 2015, 02:46

Bravo babuka iopet!!! :bow: :bow:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 nov 2015, 02:50

AlanSmith14 je napisao/la:Koji mu je ovo gol u LP?

Ja se sjećam ovih: Barca, Leverkusen (ROMA) ... Man United 2x, CSK, Besiktas (Wolfsburg) ... Plzen 2x, Real (City) ... to dođe 9
do sada.
Bilo je ono nešto protiv Porta za City kada mu je Aguero namjestio (nevjerovali ili da) ali cini mi se da je to bila Evropska liga :hmmmmm:
NA Wikipediji pise da do sad u Evropi ima 16 golova. Sa danasnjim 17. Sad neznam jesul svi u LP.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

GabrielBatistuta
Kontakt:

Post Postao/la GabrielBatistuta » 25 nov 2015, 02:52

Pa evropa . Logicno da nisu svi u ligi prvaka i evropska liga se igra u evropi a ne africi.

Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

eldo
Kontakt:

Post Postao/la eldo » 25 nov 2015, 08:42

soccerfan je napisao/la:
AlanSmith14 je napisao/la:Koji mu je ovo gol u LP?

do sada.
NA Wikipediji pise da do sad u Evropi ima 16 golova. Sa danasnjim 17. Sad neznam jesul svi u LP.

pa do sada je sve golove davao na tlu Evrope (osim golova u prijateljskim na americkom kontinentu).... :D :D :D

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 25 nov 2015, 14:34

[youtube][/youtube]

Dobar bend. :lol:

Djedo10
Kontakt:

Post Postao/la Djedo10 » 25 nov 2015, 15:11

Kad se penal puca po zemlji, logicno da golman ima 50% sanse da se baci na pravu stranu.... Digni je Edine makar po sredini gola.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 25 nov 2015, 17:55

Djedo10 je napisao/la:Kad se penal puca po zemlji, logicno da golman ima 50% sanse da se baci na pravu stranu.... Digni je Edine makar po sredini gola.
Upravo suprotno,najlaksi penali za braniti su ti dignuti pola metra,metar od zemlje a najtezi su oni skroz po zemlji ili skroz visoko,pod precku.
Dzeko puca ove najlakse odbranjive,poludignute lopte.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 25 nov 2015, 20:35

Edin je sinoc odigrao vrlo dobru utakmicu i bio je najbolji pojedinac na terenu u svom timu...pored gola izborio je i penal koji je nazalost promasio (promasio je i Neymar), asistirao Falqueu za 100% sansu, imao onaj pokusaj glavom za vodstvo gdje nije najbolje reagirao, jednu sjajnu dijagonalu od nejgove strane smo mogli vidjeti, i jos par dobrih poteza, gradjenja lopte...dakle s obzirom kolliko im je Barcelona dopustila da igraju, Edin je bio vrlo dobar.
Imam osjecaj da mu se itekako vraca samopouzdanje, polahko uzima stvari u svoje ruke, drzi loptu u svojim nogama duze nego u shitiju, pokusava sam...dobro asistira...osjeca da je glavni igrac (uz Pjanica) i polahko to pokazuje na terenu...sto je najvaznije golovi su ga krenuli...od njega najbolje mozemo ocekivati na proljece (kao i u Wolfsburgu), pravu eksploziju, akoBogda...samo da ga povrede zaobidju.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 25 nov 2015, 22:17

Penal je u velikom broju slucajeva sreca, odnosno pretpostavka na koju ce stranu igrac pucati i na tu ide gloan.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], Normus90, Venom i 25 gostiju.