FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 25 nov 2015, 01:48

solinas je napisao/la:Pa ja ti rekoh par postova iznad.
Slovo zakona je cudo moj Skver
Sad me i ti yebes, moram rano ustati......buraz, skupstina kluba je vlasnik Kluba.....moze se to sve super rijesiti........brate ako toliko volis kupi sve, i njemu i nama super......nemoj da se lazemo...imas cash...kupuj sve u 3 pm.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 nov 2015, 01:54

Skver je napisao/la:
Sad me i ti yebes, moram rano ustati......buraz, skupstina kluba je vlasnik Kluba.....moze se to sve super rijesiti........brate ako toliko volis kupi sve, i njemu i nama super......nemoj da se lazemo...imas cash...kupuj sve u 3 pm.
Po kojem zakonu BA.....
Mozes ti ubaciti svoje ljude,razne marifetluke,Ali po kojem zakonu mozes privatizovat kada zakon nepostoji.
Hajde sutra cemo,idi odmori,i ja drkam po ovom kurcu,radim nesto za firmu na laptopu,bio je ovo dug dan.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 25 nov 2015, 02:01

Azmir je rekao da nece privatizovati slobodu i tu se prica zavrsava.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 25 nov 2015, 02:03

Skver je napisao/la:
nece to covjek, nece da preuzima tudje dugove.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 nov 2015, 02:11

Neznam sta je tu problem svatiti.
Pomoci OK,Ali preuzeti sve dugove na sebe,nece frajer,ja BI volio,Ali nece covjek,i ja ga razumijem.Imam i ja neki kreditic,hocel ko vratiti...

Uglavnom,stisnut zube,vazeljin,i jbg...
Barem trenutno

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 nov 2015, 02:37

Izgleda da ce biti ludnica protiv slavije ako ne odgode :)
Hajmooooooooooooooo rudariiiii husinske bune ustajteeee izzzz grobaaaaaaaaa

Sjecam se rjeci jedne stare majke,
DOCICE VRIJEME HUSREFA I ZAJKE :!:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 25 nov 2015, 06:46

Skver je napisao/la:Nikakve stranke, pamfleti, fleyeri. Azmir ako zeli moze rijesiti sve u roku par dana.....ponavljam, Slobodin glavni gazda je skustina kluba, grad Tuzla i faraon mogu ne mogu nista sto skupstina kluba odluci......skupstina kluba je ta koja o svemu odlucije....nek Azmir dogovara sa skupstinom i napravi klub po svojoj mjeri kakav on zeli da taj klub bude.
Kakva skupstina i qurac.Oni se hvale od kako su Kurevica stavili za predsjednika,Sloboda je prva.Kaze,kako smo dobar poso napravili.Kite se tudjim perjem,ni preko usta nese da prelome da je Azmir napravio rezultat.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

IvicaOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvicaOsim » 25 nov 2015, 08:00

Prvo da se izvinem svim navijacima Slobode sto ne pisem na temi FK Sloboda opste diskusije,ja sam prije nekog vremena pitao ovdje kakva je situacija sa vasom licencom jer klub imao veliki dug i nazalost to je jedina sansa mog Zelje da ode u Evropu... Ukratko ovo bi mogla biti ili najbolja ili najgora situacija za vas je Azmir je strasno inteligentan iskoristio je priliku da napravi pritisak na grad kada ste na prvoj poziciji da se vrati dug i rjesi pitanje licence koji je cini mi se par miliona... Ukoliko uspije covjek pocinje od nule i bili bi ste u velikom plusu jer Evropom se garantuju veliki novci,a ne bi bila upitna ni za iduce sezone... Ukoliko ne uspije sloboda ,mozda i osvoji titulu, od koje nema nista jer nema izlaska u Evropu, Azmir odlazi i klub se vraca u sunovrat u kojem je bio, ali ovaj put ko zna dokada i da li ce doći opet neki Azmir koji voli svoj klub.... Uglavnom puno srece jer znam kako bih se ja osjecao.......

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 25 nov 2015, 08:23

Sve ovo sto se desava govori samo jedno sto sam vec davnih dana rekao:

Klub mora promijeniti formu, privatizovati se ne nacin da postane akcionarsko drustvo i da u njega udju na taj nacin ljudi poput azmira i to je to.

No azmir vjerovatno ne zeli takav rasplet dogadjaja cim insistira da jakoj podrsci grada sto nas dovodi u pat poziciju.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 25 nov 2015, 08:38

Zaboravio sam vam prenijet jednu vaznu informaciju.
Vugda je juce ili prekuce bio u poreskoj u Sarajevu,sta je uspio uradit niko ne zna.Znaci i ovo je neka nada da se i dalje kopa nesto.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 25 nov 2015, 08:39

Covjek je jasno rekao, on ne zeli da vraca dugove koje su nesposobni ljudi pravili 20 godina. To je obaveza onih koji su to dozvolili i nek oni to rijese, ostalo je sve na njemu.
Jedan grad, jedna ljubav!

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 25 nov 2015, 08:39

Yebo majku vi kao da niste gledali sinoc intervju sa Azmirom?!

Nece covjek da vraca dug koji se nagomilavao 20 godina unazad, dug za koji je direktno kriva gradska uprava!

Covjek ne trazi nikakve transe i pomoc Slobodi, jer je to njegova briga da obezbijedi i plate igracima i pojacanja i sve ostalo.

Covjek trazi da gradska uprava preuzme dug na sebe za koji je dirktni krivac, odnosno da potpisu reprogram, naravno i da se rijesi nesto sa stadionom ili da ga vrate Slobodi ili da se prestane sa macehinskim odnosom prema klubu!

Saberite se malo i ne pisite gluposti, sta bi i kako bi trebalo, nego svi na noge i da se pokusa stvoriti kakav takav pritisak na vlastodrzce!

Super ideja danas za trening da se okupimo i dadnemo podrsku igracima i treneru i iskazemo podrsku Azmiru, a Seceru se javno nayebemo najblizih!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 nov 2015, 08:55

Skver je napisao/la:Secer ima licne konflikte sa Slobodom...nije covjek toliko los loliko ga ovdje predstavljamo.....on je samo statisticka pogreska.
Skver ocito da hladis uzarenu situaciju. Za koga i zbog koga? I ne pricaj da Azmir moze potpisati reprogram i dug u ime Slobode (moze ali nece i u pravu je) koja nema nekretnine i garancije. Ko ce biti jamac za vracanje dugova? Gradska uprava na celu sa Jasminom to moze, ali nece. Oni guraju svoj privatni klub OKK.
Nemoj razvodnjavati borbu koja je zapocela. Il' pobjedjujemo il' gubimo. Trece ne postoji!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 nov 2015, 09:10

Ne hladim, opstina ocigledno nece da potpise.....Secer je nebitan....u jednoj recenici kazes da moze, ali nece i da je u pravu...Slazem se i ja da je sa te strane u pravu....Po meni jedino rjesenje je promjena statuta, kao sto su to uradili Sarajevo i Zeljeznicar, samo sto je Zeljin statut nerealan....te klubove nije pogurao finansijski niko od gradskih vlasti Sarajeva....ako se ne promijeni statut kluba i klub ne ode na otvoreno trziste od Slobode nema nista.....a to ce svakako jednog dana biti, bolje prije nego kasnije.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 nov 2015, 09:31

Skver je napisao/la:Ne hladim, opstina ocigledno nece da potpise.....Secer je nebitan....u jednoj recenici kazes da moze, ali nece i da je u pravu...Slazem se i ja da je sa te strane u pravu....Po meni jedino rjesenje je promjena statuta, kao sto su to uradili Sarajevo i Zeljeznicar, samo sto je Zeljin statut nerealan....te klubove nije pogurao finansijski niko od gradskih vlasti Sarajeva....ako se ne promijeni statut kluba i klub ne ode na otvoreno trziste od Slobode nema nista.....a to ce svakako jednog dana biti, bolje prije nego kasnije.
Jarane,u tome i jeste problem sto NEMA KASNIJE...satjerani smo uz zid,nalazimo se u nekoj glupavoj pat poziciji a VRIJEME NAM CURI...vrijeme kojeg nemamo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 nov 2015, 09:42

I sta sada...Azmir ne bi da bude vlasnik, grad nece da potpise reprogram duga, da li ima neko pametno rjesenje.....ili da pisemo ovdje ko je veci ili manji Slobodas....evo meni je Sloboda sve sto je ostalo u ovom gradu, jedino sto me veze za ovaj grad je Sloboda i za mene zivot bez Slobode nije zivot.....i sta da radimo. Stadion nije Slobodin...dug je Slobodin.....Azmir nece da bude vlasnik, a znamo da je izjavio da hoce da bude mogao bi biti.....

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 25 nov 2015, 09:46

Skver je napisao/la:I sta sada...Azmir ne bi da bude vlasnik, grad nece da potpise reprogram duga, da li ima neko pametno rjesenje.....ili da pisemo ovdje ko je veci ili manji Slobodas....evo meni je Sloboda sve sto je ostalo u ovom gradu, jedino sto me veze za ovaj grad je Sloboda i za mene zivot bez Slobode nije zivot.....i sta da radimo. Stadion nije Slobodin...dug je Slobodin.....Azmir nece da bude vlasnik, a znamo da je izjavio da hoce da bude mogao bi biti.....
I sada on treba tudja sranja da cisti jeli .... Sto su vojnici Slobode, legende i ostali pokemoni, sandzacki lordovi i tako dalje napravili ...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 nov 2015, 09:50

TaRgEt_ je napisao/la:I sada on treba tudja sranja da cisti jeli .... Sto su vojnici Slobode, legende i ostali pokemoni, sandzacki lordovi i tako dalje napravili ...
Imas li bolji prijedlog, napisi.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 nov 2015, 09:54

Azmir kada bi odradio reprogram oni bi nakon toga njega isli svim silama da otjeraju i instaliraju nekog svog..

Normalno da mu Secer dole sere na stadionu kad je dobio naredbu..

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 25 nov 2015, 10:04

Skver je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:I sada on treba tudja sranja da cisti jeli .... Sto su vojnici Slobode, legende i ostali pokemoni, sandzacki lordovi i tako dalje napravili ...
Imas li bolji prijedlog, napisi.

Covjek bi morao biti dobrano lud da to napravi, ovo jednostavno gradska uprava treba da kaze mi cemo iz jednog razloga. Svi ti sto su napravili ta sranja, bili su aminovani od strane te iste uprave, e pa fino gospodo preuzmite svoja sranja, a krivicno gonite doticne jer ostetili su gradski budzet koji je tada davao mnogo vise, i izvukli mnogo para na racun Slobode.

Kada se sjetim pokemnona legende, u telecomu izasao novi telefon tada pojam, kupuje ga na racun Slobode 2500 km komad kaze ustvari daj mi tri djetetu i jos zeni sve pisi na racun Slobode.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.