Rece onaj brig da imaju 3d a I aco potvrdi da je ofsajd postojao.fedeltafrotta je napisao/la: plusa kradju u sirokom, bili bi sada kandidati za 1. mjesto
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
SRETAN DAN DRZAVNOSTI NAJVOLJENIJOJ BiH.........
Nakon prvih sesnaest kola situaciju u kojoj smo, niko nije očekivao, pogotovo nakon onakvih igara u Evropi.Uglavnom prije par dana sjedio sam sa jednim covjekom bliskim upravi i naravno postavio mu par pitanja... kaze da situacija u Zelji sto se tiče novca nije bila nikada bolja, u upravi su ljudi koji vole Zelju i koji rade transparentno,sve uplate kao npr. uplata skole fudbala ide preko uplatnice kao i sve ostalo. Ljudi su izabrali jedini mogući put u ovome trnutku, a to je afirmacija mladih i konstantno igranje u Evropi za koju nikada nije bilo teze dobiti licencu...Pojacanja su i meni se cinilo bila dobra, došao je Joco za kojeg sam mislio da je puno bolji od Bajića iskreno, zatim blagojević po meni u ovakvoj ligi tesko je imati boljeg veznog igraca, racunalo se i da ce Đenis proraditi koji je imao fantastičan kraj polusezone i svi su bili za nasu djecu a ne tamo neke polovnjake...Dugovi su se vracali i islo je dobro dok nisu izostali rezultati... Ja i sada vjerujem da smo mi među tri ekipe u ligi, ali nas problem nisu ovi jaci od nas vec suprotno ovi slabij. Evropa ne smije izostati jer pare od nje nikada nisu bile vece do prije tri godine prolazak prvog pretkola bio je 90 000 e a sada je ulazak u drugo pretkolo 430000 e... samo od UEFE sto su za nase uslove ogromni novci... Ide se ciljano sa pojacanjima na ko jima se radi vec duze vrijeme, i trebali bi imati najjaci tim jos od mozda 2010 god da li je zaostatak prevelik to ce se vidjeti, puno zavisi i od iduce utakmice.Puna podrska ljudima u upravi, jer kako kaze moj sagovornik ljudi su Željovci i da nije njih bili bi sada u situaciji kao KK Bosna ili RK Bosna.......
Nemoj molim te Lazu u ovaj kos sa odtalima.A zasto pojasnicu ti.Sjeti se finala kupa u zenici,sjeti se borca 4:2 u Dolini,sjeti se Lazinih golova(te godine veoma bitnih)u sirokom i laktasima.Sjecam se i fula,ali za razliku od gore navedenih on je imao i svijetlih trenutaka.Pored njega svijetli trenutak imao je i karic kad ga sudija iskljuci u kupu protiv leotara,stade Guso na gol i padose svi rekordi premijer lige i kupa.Zato molim te nemoj Lazara trpati sa ovim ostalim.HAJDE LAZAREfedeltafrotta je napisao/la:galaktikosi sa grbavice..
karic, faric, livaja, serdarevic,softic, perak, basa, mujkanovic, joco, bajro, lazo
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
s karićem smo mi prošli šerif bez primljenog gola, a niko nam nije davao šansu.
lazo je svoje dao. joco je u borcu bio konstantno među najboljim igračima lige, serdarević je isto bio dobar samo star došao kod nas...ostalo poluamateri.
lazo je svoje dao. joco je u borcu bio konstantno među najboljim igračima lige, serdarević je isto bio dobar samo star došao kod nas...ostalo poluamateri.
Sretan dan drzavnosti.
Yoshida? Cutuk? Dream team.fedeltafrotta je napisao/la:galaktikosi sa grbavice..
karic, faric, livaja, serdarevic,softic, perak, basa, mujkanovic, joco, bajro, lazo
DRUG NEBI TI PUNCA
Lazo gospodar zračnih duela dio razbijanje Leotara..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Gledam snimak ove zadnje tekme (https://www.youtube.com/watch?v=pdqrssA4So4), meni ovaj stoperski par Hodžurda (lijevo) Kosorić (desno) djeluje dosta miran i siguran, samim tim kompletna odbrana i tim djeluje sigurnije. Igraju mirno bez imalo panike, kao da godinama igraju zajedno. Ne kažem da je loše sa Bogdanovićem koji se napokon uigrao sa Acom, ali mi ovaj prvi par djeluje još sigurnije. Pored toga, Memija bolje igra sa njima, bar mi se tako čini. Ne znam, možda se pojedini sa ovim ne slažu, ali činjenice potvrđuju ovo što govorim. Provjeravao sam utakmice u kojim je igrao Hodžurda, nismo nijedan gol primili kada je on igrao! Zadnje tri utakmice sa njim u igri nismo gola primili, Slavija (0:0) i Borac (1:0) u kojim je odigrao svih 90. minuta te protiv Rudara gdje je ušao u 20.-toj minuti (kada smo već gubili) i odigrao do kraja. Igrao je još protiv Slobode (0:0) cijelu utakmicu i Čelika (4:0) gdje je ušao pred kraj utakmice. Hodžurda može igrati i lijevog beka (gledao sam na klipovima), kod nas ga nikad nisu stavljali na tu poziciju, ali ako Mladenović nekad ne bude mogao zbog suspenzije i sl. treba njega probati, što da ne. Ja sam zadovoljan njegovim igrama i apsolutno je opravdao očekivanja ko god ga je doveo.
SRETAN DAN DRŽAVNOSTI!
SRETAN DAN DRŽAVNOSTI!
opet kažem, da imamo normalnog špica u formi hodžurda bi imao i bar dvije asistencije iz ove dvije tekme. ima sjajnu dugu loptu lijevom nogom.
Lazo nije u ovoj grupi prijatelju , covjek je igrao non stop dvije sezone ovi su bili prolaznici.fedeltafrotta je napisao/la:galaktikosi sa grbavice..
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Moze Hodzurda na beka kada bi morao samo ni on ni Mladenovic nemaju brzinu da bi bili dobri bekovi.. Tu moramo dovesti nekog dobrog igraca da bi nasa odbrana bila dobro ukomponovana.. Ako nista na stoperima smo dobro popunjeni.. Aco, Bogdanovic, Hodzurda i Osmankovic su dovoljni.. Na Osmankovica treba ozbiljno racunati u skorijoj buducnosti.. Tesko je suditi po utakmici protiv Borca.. Nasa odbrana je dobro izgledala ali ne treba iskljuciti cinjenicu da je Borac ocajno odigrao..
@chwilla Ima on i dosta dobar sut lijevom nogom.. U onoj trening utakmici zabio golcinu iz slobodnjaka sa nekih 22-23 metra..
@chwilla Ima on i dosta dobar sut lijevom nogom.. U onoj trening utakmici zabio golcinu iz slobodnjaka sa nekih 22-23 metra..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 25 nov 2015, 10:15, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Slazem se..bas ima filinga sa dugim loptama..ChWilla je napisao/la:opet kažem, da imamo normalnog špica u formi hodžurda bi imao i bar dvije asistencije iz ove dvije tekme. ima sjajnu dugu loptu lijevom nogom.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
i mladenović i hodžurda su naprosto preveliki za bekove. hodžurda umije, al' ne može toliki čovjek imati takvu brzinu, on je oko 1,90. da može ne bi igrao kod nas.
Ja se nadam da smo riješili lijevu stranu dolaskom Mailsona i ovog novo beka!
Einigkeit und Recht und Freiheit
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
@chwilla
Slazem se.. Hodzurda bi dobro izgledao u nekoj formaciji sa tri stopera samo sto to niko ne igra u nasoj ligi..
@domorocki
Ko je novi bek??
Slazem se.. Hodzurda bi dobro izgledao u nekoj formaciji sa tri stopera samo sto to niko ne igra u nasoj ligi..
@domorocki
Ko je novi bek??
BUDI ŽELJO !!!
ovaj iz NorveškeHadzijalagic je napisao/la:@chwilla
@domorocki
Ko je novi bek??
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Je li dosao ili?? Valjala bi skandinavska motorika na toj poziciji..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 25 nov 2015, 10:26, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
-
djedovic01
- Kontakt:
Novog beka?domorocki je napisao/la:Ja se nadam da smo riješili lijevu stranu dolaskom Mailsona i ovog novo beka!
Neka fina atmosfera, ocekujemo najbolje od ove zime. Sa pojacanjima mislim da mozemo uzeti kup i taj trofej jedan. Ovi ljudi bliski klubu sto pisu da dolaze igraci neka nas i dalje drze u neizvjesnosti jer sladje je ovako, a ja im vjerujem potpuno. Sutra ko bude na treningu nek odmah napise ko je novo lice
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Hrvat frajerHadzijalagic je napisao/la:Je li dosao ili?? Valjala bi skandinavska motorika na toj poziciji..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.