To od srca

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Bolje vam nije moglo svanutimajestic24 je napisao/la:Vijest za dobro jutro:Berbatov ostaje
Reko je Ferguson i da Veron ostaje, pa je par dana kasnije bio na Stamford Bridgeu. A ne mora znacit da nece doc napadac, pitanje je kakvu ce ulogu igrat Berbatov. Mozda bude tek treci napadac sljedece sezone.Virtu4l je napisao/la:Bolje vam nije moglo svanutimajestic24 je napisao/la:Vijest za dobro jutro:Berbatov ostaje
To bi trebalo da znači da nema ništa od transfera nekog spektakularnog napadača (aludiram na Džeku)?
Licno bi volio da Owen ode. Ne vidim sta nam to on daje. Samo uzima mjesto Machedi i Welbecku. A kad nam je najvise trebo, kad je se Rooney povrijedio, Owen je naravno bio povrijedjen kao sto je i svake sezone jedno 2-3 mjeseca. Ali mislim da ce ostat.amar_giggs je napisao/la:Raja sta iskreno mislite da li ce Michael Owe i sljedece sezone nositi sveti dres,ili odlazi negdje.Ja licno bi volio da ostane jos makar ovu sezonu.Sto se Berbatova tice drago mi je da ostaje posto se poceo trudit u zadnjih par utakmica kad ga je pritislo sa svih str.Angel di Maria,Jack Roddwell,Luka Modric sa Smmalingom i Cicaritom ja bi bio zadovoljan sasvim
Iako sam citavo vrijeme pricao da zelim Dzeku ili Higuaina da dodje,ovo sam Boga mi ocekivao. Cim je doveden onaj Mexikanac,znao sam da o dovedjenju nekog novog napadaca nema nista.Manchester United manager Sir Alex Ferguson refuted reports that he is prepared to sell striker Dimitar Berbatov after two frustrating seasons at Old Trafford.
The Bulgarian international has failed to live up to expectations since he moved to United from Tottenham Hotspur in September 2008 for £30.5million.
Berbatov netted only 12 times in the Premier League this season and, despite a lacklustre year, Ferguson insists that the striker will not depart United this summer.
"No, he will not - definitely not. There's a problem with Manchester United in terms of expectation and media attention,” Ferguson told The Mirror.
"There's speculation every year and we've got to live with that hype. We know Dimitar is a good player and he will be with us next year.
Despite losing the race for a fourth consecutive Premier League title to Chelsea by just one point and being from the Champions League in the quarter-finals by Bayern Munich, Ferguson believes that his side do not have a lot they need to get better at.
"We don't have a great deal to improve on. The one area of concern last season was that we had 16 players missing through injury.
"That impacts on the stability of the team as the season develops. But we always felt that when our back four was in place there was a sense of purpose and strength."
Tesko je takvog dovesti. Gerrarda ,Lamparda,Xavija,Iniestu...to je gotovo nemoguce da se dovede,tak da. Mozda Pjanica ne bi bilo lose dovesti. Tamam igra na pravoj poziciji .amar_giggs je napisao/la:nama treba jedan vezni igrac kao Lampard,koji da u sezoni golova vise neg nas napadac Berbatov.Il Gerrard takvi tipovi igraca.Napad nam je dobar,ali jos jedan kvalitetan veznjak jako dobro bi nam dosao,jbg zivot anderson ne moze gola da zabije haman 3 sezone,pravi playmaker nama nedostaje
Tako je brate. A kao sto majestic kaze, sve vise i vise navijaca Uniteda je na ovom forumu, sto je vrlo dobro. A realno na ovoj temi su uvjek (barem po meni) objektivne, realne i kulturne diskusije, a pogledajte na primjer temu Arsenala i sta se desava tamo. Jedino kad nam ulete rusi na temu, bude malo frke, ali sta ces kad ljudi misle da smo rivali.amar_giggs je napisao/la:Jako mi je drago kao jednoj pridoslici sto sam se reg na ovaj forum.Uvjek sam bio aktivan po blogerima itd,ali ovaj forum je odlican.Nemojte me pogresno shvatit ali ovde sebe smatram najvecim navijacem utd jer sve dozivljavam jako emotivno.poraz od Bayerna me skoro odveo u bolnicu da mi nije bilo mame,ali ne bitno.Shvatio sam jedno da svi mi istinski navijaci slicno razmisljamo volimo klub i kad nas ide i kad nas ne ide.Naravno da ima novokomponovanih navijaca koji su poceli navijat za man kad je dosao c ronaldo,pa se sad dvoume bul il nebil nastavili.Svejedno mi je hocemo li kupovat igrace,osvajat titule najbitnije mi je sto mi srce uvjek podjednako kuca za man utd.eto moramo sam to napisat,i ako je kao grom iz vedra neba,
Can you hear that? That's the sound of the £500million mark stomping ever closer. Since starting this feature on Tuesday late-morning, the press have linked United with bids for £484million of talent. Surely they'll find a way to splurge another £16million before Friday's out?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.