Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la Papastathopoulos » 24 nov 2015, 11:59

Pa dobro drug, trazio si savjet i ja sam ti rekao otprilike iz svog ugla kako ja na to gledam, a na tebi je sad da odlucis gdje ces uzeti :thumbup:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

megaffon
Kontakt:

Post Postao/la megaffon » 24 nov 2015, 17:53

Kupio tek telefon, Versio GT Dual 4, aj nou, rijedak telefon, ubacim kabl u komp, da isprebacam nesto, sve prepozno, pise USB Device, e sad kvaka je u tome sto trazi drivere koji se zovu MT64xx, nasao, kao windows ne moze da ih instalira i sad nece da mi prepozna telefon :eh:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 24 nov 2015, 17:56

Za ovog gore vidi u fontele da kupiš za njih sam bar ja čuo sve najbolje ;)

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 24 nov 2015, 19:56

JoseMourinho je napisao/la:Za ovog gore vidi u fontele da kupiš za njih sam bar ja čuo sve najbolje ;)
Ma ljudi su cudni, svako ima neka razlicita iskustva. Nekad kupe kineski telefon za 100 KM i ocekuju da radi i bude perfektan ko Samsung S6...
Otici cu u Univerzalno pa sta bog da.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 24 nov 2015, 20:09

koliko ti je kod njih cijena?

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 24 nov 2015, 22:41

JoseMourinho je napisao/la:koliko ti je kod njih cijena?
Univerzalno i Hustel po 460 cini mi se (1 god garancije)
A digital city 450 KM (6 mjeseci garancije zbog snizenja)

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 24 nov 2015, 23:01

u mene jaran htio mjenjati iphone 6 i jos donaplatiti oko 300 km za 6s
iphone 6 u predobrom stanju, apple care jos uvjek vrijedi, i + garancija od univerzalnog,
oni traze 700km za njegov iphone, a na univerzalno prodaju polovan iphone 6 oko 1000km, bar je tako bilo kad sam ja gledao nedavno.

tesko je pogoditi pravu prodavnicu, uvjek ce biti razlicith misljenja, ima ih koji redovno u univerzalno uzimaju i nemaju ni jednog problema, dok imas i one kojima se desi upravo suprotno

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 24 nov 2015, 23:16

QUARESMA 18<<< je napisao/la:u mene jaran htio mjenjati iphone 6 i jos donaplatiti oko 300 km za 6s
iphone 6 u predobrom stanju, apple care jos uvjek vrijedi, i + garancija od univerzalnog,
oni traze 700km za njegov iphone, a na univerzalno prodaju polovan iphone 6 oko 1000km, bar je tako bilo kad sam ja gledao nedavno.

tesko je pogoditi pravu prodavnicu, uvjek ce biti razlicith misljenja, ima ih koji redovno u univerzalno uzimaju i nemaju ni jednog problema, dok imas i one kojima se desi upravo suprotno

Prodavanje svog telefona u radnjama uvijek znas da ce otkinut bar 30% njegove realne cijene. To je njima rizik u poslovanju i trebaju nesto zaradit ako ga uopce uspiju prodati. Meni je bitno da mi samo daju orginalan telefon kojem nije nista mijenjano ubacano itd...
Mislim da ima nekih trikova da se to moze provjerit, jel ikada radjen restart mobitela, minute razgovora tako nesto, al nezz kako se to radi

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 25 nov 2015, 00:01

Kod Nokie nekad kucas *#0000# i dobijes trazeno :D ili *#92702689#
Mia San Mia

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 25 nov 2015, 00:39

R32 je napisao/la:Kod Nokie nekad kucas *#0000# i dobijes trazeno :D ili *#92702689#
Samsung je u pitanju... :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 nov 2015, 00:52

Gdje je momak koji je ovdje pisao da ima namjeru uzeti Sony Xperia Z2, ako ga je uzeo da napise kometar i da li je zadovoljan ?!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

subcoccinela
Kontakt:

Post Postao/la subcoccinela » 25 nov 2015, 01:12

Imam ja z2 par mjeseci i mogu reci da sam vise nego zadovoljan.Baterija odlicno drzi tako da se dan moze izgurati bez ikakvih problema,uz umjereno koristenje i dva dana.Kamera pravi zaista vrhunske slike tako da je ona veliki plus.O brzini rada na mobu i multitaskingu ne treba trositi rijeci jer sve radi perfektno.Obzirom da mob koristim intenzivno ja sam zaista prezadovoljan.Ne igram igrice na mobu tako da ne mogu puno reci o tome ali sam nekada na pocetku koristenja testirao par zahtjevnijih igrica i nisam primjetio bilo kakvo stekanje u radu i sl.Inace sam jos na kitkatu.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 25 nov 2015, 09:00

@Javier
Ti ili radiš u Univerzalnom ili imaš nekog dole čim si toliko uporan s njima :mrgreen: No hard feelings, al' bruka raje ovdje govori kontra njih, a ti navalio da tamo potrošiš pare, ne znam što... Kako god hoćeš, tvoje pare, tvoja odluka, al' ja znam da tamo ne bih otišao da su jedini na svijetu, radije bih bez mobitela bio nego ga tamo kupio...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 nov 2015, 12:36

JavierBosnia je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:u mene jaran htio mjenjati iphone 6 i jos donaplatiti oko 300 km za 6s

Prodavanje svog telefona u radnjama uvijek znas da ce otkinut bar 30% njegove realne cijene. To je njima rizik u poslovanju i trebaju nesto zaradit ako ga uopce uspiju prodati. Meni je bitno da mi samo daju orginalan telefon kojem nije nista mijenjano ubacano itd...
Mislim da ima nekih trikova da se to moze provjerit, jel ikada radjen restart mobitela, minute razgovora tako nesto, al nezz kako se to radi
pa ništa kad odeš onda tražiš neotpakiran telefon, u celofanu, ako nemaju ideš tražiti dalje.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 25 nov 2015, 13:23

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
JavierBosnia je napisao/la:

pa ništa kad odeš onda tražiš neotpakiran telefon, u celofanu, ako nemaju ideš tražiti dalje.

Ma sve sto sam do sad zvao kazu da otpakuju kutije zbog zastite svojih potrošača. Samo su mi u Digitalu rekli da oni nista ne otpakuju vec proslijede onako kako dobiju.

@Anonimni Vjeruj nit mi niko radi dole, nit ja sam. Al jedino sto me vuce jeste to sto imaju najvise radnji, realno su najpopularnij, najvise zastupljeniji i najpoznatiji. Razmisljam se izmedju njih i Digital Citya, od digitala me odbija jedino to sto su tek nedavno poceli radit, pa iskustva sa njima su minimalna.
Vjeruj evo da ne znam, razvučen sam na dvije strane, jedna ruka tamo druga ovamo. Imal još neko da pomogne u izabiru radnje Univerzalno / Digital City ?

EDIT: Evo sad sam zvao Univerzalno kazu moguce je da dobijete neotpakovanu kutiju samo to naglasite

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 26 nov 2015, 00:43

Nudi mi momak lg L9 II bijeli dobar bas,kao nov i jos 190km za s4? Da ili ne?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 26 nov 2015, 08:18

Da znas da se neces usreciti s tim telefonom. Ja ne bih mijenjao, ne bih se ni razmisljao uopste.
Mia San Mia

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 nov 2015, 09:35

Neki dan sam vas pitao za dobar mob. Od 300-400 km, jucer kupio LG G3 stylus u digital city-u. Nov, 350km.
Prezadovoljan!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 26 nov 2015, 10:08

Da li da uradim hard reset na telefonu koji konstantno štopa, na kojem se ne može ništa upisati u imenik, bil' mi pomoglo to išta?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 nov 2015, 12:03

Pokušaj, ne košta te ništa, samo prvo prebaci sve kontakte, slike, videe i muziku na kompjuter
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.