Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Vedad Ibisevic
- NoName
- Kontakt:
Ma zagrijavao sam se sa Pajom za sve te pošastiVirtu4l je napisao/la:Ne pomišljaj na to, ovi katalonci su k'o komarci
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Onda se ne brinem za tebe, ako si Paju apsolvirao, nema zime za tebeNoName je napisao/la:Ma zagrijavao sam se sa Pajom za sve te pošastiVirtu4l je napisao/la:Ne pomišljaj na to, ovi katalonci su k'o komarciAko sam uspio s njim onda su oni piece of cake
Što se Vedada tiče, ne zna čovjek šta da misli o njemu, Hoffenheim me razočarao, mislio sam da mogu puno više, a Vedo se uklopio u to sivilo, ili nije? Ko će mu ga znati...
- NoName
- Kontakt:
Trznuo se u posljednjih nekoliko kola, puno je hrabrije ulazio u duele i to je odmah donijelo rezultat. Čudna je ono ekipa komplet, mogli bi parirati svakome ali mogu i toliko bezvoljno da igraju da je to čudo jedno. Sve izgleda zavisi kako im krene u prvih 15 minuta.Virtu4l je napisao/la:Što se Vedada tiče, ne zna čovjek šta da misli o njemu, Hoffenheim me razočarao, mislio sam da mogu puno više, a Vedo se uklopio u to sivilo, ili nije? Ko će mu ga znati...
Meni je drago da je Vedad ipak, na kraju krajeva, napravio neki rezultat kroz golove i asistencije, ali mi je još draže što sam uviđa da je to moglo izgledati puno bolje. Na njemu je fokus, od njega se najviše očekuje i on mora naučiti kako da živi i igra sa tim pritiskom.
Obzirom da će mu ove godine aBd oslabiti konkurencija (ode Edin) očekujem da će Vedo biti glavni topdžija BL.
Home: http://www.football-shirts.co.uk/fans/w ... erreal.png
Away: http://cdn.laligatalk.com/wp-content/up ... -shirt.jpg
Cijena će biti nekih 50€.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nadam se da ce se Ibisevic pripremiti dobro za iducu sezonu i biti onaj stari,a mislim da bi mu odgovarala Seria A sto da ne mozda i Salihovic zajedno sa njim da ode u Italiju...
U Hoffenhaimu vazda bez Ba,Obasija najbolji jarani Vedini ,onda Becks povrijedjen reprezentativac elfa,Salihovic isto imao operaciju i trebalo mu vremena nakon noza da dodje sebi i sa onim klocevima sa klupe satro mjenjali ove koji nebi ni u Laktasima potpisali slijedecu sezonu.
Eto sta bi u kratkim crtama bio ''problemcic''
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
Vidim da si ovdje aktivan pa da te ražalostim malo:Virtu4l je napisao/la:Sad su Laktaši u modi, ha?
Pu...Sudija Ovrebo okončao međunarodnu karijeru
Kontroverzni norveški sudija Tom Henning Ovrebo (43) odlučio je prekinuti svoju međunarodnu karijeru i nastavit će samo sa radom u norveškom prvenstvu.
Nije sad,njihov Ronhilski dezen stoji vec od od kad su se umiljogojili u fildjan ligu.Virtu4l je napisao/la:Sad su Laktaši u modi, ha?
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Nek mu je sa srecom
- Principatus
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Principatus
- Kontakt:
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
-
vedo & sejo
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 1993Sajo1993, 231983, Alipasino, Alucard, ANamelessGhoul, antibot, aqarius, BarbareZeljin, BelajBoy, BiH26, Blackwargreymon, Bosna2026, Confiance, costacurta08, dena24, denza, DjaniTarik, eaglebvb09, Edbh21, Edincapitano, ELDIABLO20, Frankie, Fudo, gh0stHZ, Godfather, Google Adsense [Bot], grad-na-rijeci-sani, GrbavicaHrammm, guillermo, Hajdeee, invincible1921, itatabisine, James1987, jasmin10, KarlMarx, Kaunas, klasik, Konzerva, kouadio, kovacic, labostarmomosa, lakilone, linethreader, Lokomotifa, lol89, marlostanf1eld, MokraKifla, MostarNeretva, MostarReds22, napapijri1987, NazorUso, nebeskasila, NebeskaSila96, nedimsalih, Paromlinac, pinki, Principatus, prisonbreak, RacioEmocionalan, Ramirez, Rauber33, Rio12345, RobijasiZenica1988, s4mke, SamoTi4000, SanaBosna, Scholl, seha77, Shevko, Sheyi, SHZ82, signalidunapark, Slobodanpad1945, Soli, StevieG8, Sveti, Taree, totasef1, Tracy3McGrady, Trapatoni, tuzlanskinacin, ugursuz, Uknaac, USB, visarionovich, VivaLaLiberta, Wolffire, zaostrog, Zglavkar, Zona49 i 494 gosta.