Bolje da nam nisi rekao ovako smo se sjebali ko foke hehehhehehehjurisicduska je napisao/la:Znam ja sva vaša pojačanja za ovu sezonu, sve su to golubovi, kakve laste.... Al hljeba i igara... Red laži red obmana, izvinjavam se poštenim ljudima, eto ako neće već da vam kažu ja ću vam reći ko je kako je.
Pravi ljudi će znati cijeniti.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Audicija88
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja sam tipovao na Tičinovića bijelog tića, ali sam onda vidio da je napredovao do Jupiler lige
...Ali kako čovjek kaže, ko nam trenutno ordinira po lijevoj i ovaj će valjati.
Samo još tog kanibala da vidimo
Samo još tog kanibala da vidimo
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
kad vidis sledeceg igraca sledece sedmice,slobodno ostavi komentar do tada pozz
Zadnja izmjena: super, dana/u 25 nov 2015, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ne znam zasto je presjedio od kako je dosao na klupi, sad cu probat procitat.
A za ovog gore malenog komsiju, i vas tada najbolji igrac i strijelac u istom klubu nije mogao da se nametne. Tako da
Odigrao je 4 tekme od cega 3 zamjenjen i 1 od starta.
A za ovog gore malenog komsiju, i vas tada najbolji igrac i strijelac u istom klubu nije mogao da se nametne. Tako da
Odigrao je 4 tekme od cega 3 zamjenjen i 1 od starta.
Zadnja izmjena: Tryg, dana/u 25 nov 2015, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
je li taj tamnoputi napadac??super je napisao/la:kad vidis sledeceg igraca sledece sedmice,slobodno ostavi komentar do tada pozz
51%--------49%
Mirko je za Mladenovića igračina.. 
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
-
Audicija88
- Kontakt:
Komazec dolazi
Niko nije pojacanje dok se ne pokaze kao pojacanje, nek sve ide polahko ne treba dizati nikakvu buku ni pricu da se ne bi odbilo od glavu kao kod nekih.
Nema potrebe da kvalitet igrača gledate kroz statistiku i klubove u kojima je igrao, jedino bitno je ono što pruža na terenu.
Samo se sjetite Tomića ili evo sad Thiga koji nije mogao primirisati drugoj ligi brazila i masu drugih igrača koji su došli na mala vrata, a pokazali se kao dobri igrači.
Nikad čuo za tog Kramarića, ali ako mogu nešto pozitivno vidjeti na tom tansfermarktovom profilu je to što može igrati sve pozicije uz lijevu aut liniju, valjda to znači da je ofenzivno manje limitiran od Mladenovića.
Samo se sjetite Tomića ili evo sad Thiga koji nije mogao primirisati drugoj ligi brazila i masu drugih igrača koji su došli na mala vrata, a pokazali se kao dobri igrači.
Nikad čuo za tog Kramarića, ali ako mogu nešto pozitivno vidjeti na tom tansfermarktovom profilu je to što može igrati sve pozicije uz lijevu aut liniju, valjda to znači da je ofenzivno manje limitiran od Mladenovića.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Eto kad vec upiremo taj Said nemoze odigrati 10 utakmica u hrvatskoj ligi. Iskreno ja sam zadovoljan sa ova dva igraca koja smo doveli za lijevu stranu to sto neki pitar nije sta da mu covjek radi. Imamo jos dva i pol mjeseca do pocetka drugog dijela sezone moze se spremiti bez obzira na sve. Pa i Mailson nije odigrao nigdje zadnjih pola godine ko je to primjetio na treningu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Audicija88
- Kontakt:
Fazon je sto uopste nece igrati umjesto Mladenovica vec lijevo krilo hehhehhehe
-
Audicija88
- Kontakt:
izvrnu ga bas heheheh
Kramaric ic ic He's our wizard on the pitch Kramaric ic ic He said fuck ibrahimovich To the left To the right He'll be scoring goals tonight Do you know mourinho He's Željo's new hero!

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: DooVe, dana/u 25 nov 2015, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Jedan te isti lik,ti i onaj gore pitar.Audicija88 je napisao/la:izvrnu ga bas heheheh
DooVe je napisao/la:Kramaric ic ic He's our wizard on the pitch Kramaric ic ic He said fuck ibrahimovich To the left To the right He'll be scoring goals tonight Do you know mourinho He's Željo's new hero!![]()
[youtube][/youtube]
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
- super
- Kontakt:
makar ne mjenjam nikove svake sedmiceAudicija88 je napisao/la:izvrnu ga bas heheheh
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
Audicija88
- Kontakt:
super je napisao/la:makar ne mjenjam nikove svake sedmiceAudicija88 je napisao/la:izvrnu ga bas heheheh
pa sad pises s 3 nika minimalno heheh
- super
- Kontakt:
sinoc sam rekao za ovog da dolazi
Dobro si to rekao!jurisicduska je napisao/la:Nije nego najavljujete trećerazrednog igrača ko da je Ronaldo pa da se ljudi ne raduju tvojim ublehama.super je napisao/la:kone prate najtrofejniji klub,svaka castjurisicduska je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/mirko-kr ... eler/46581
Ne znam što vam ne kažu ko da je tajna, svi znaju.
Ali baš, kao da je ne zna ti ko! Tačno mi nije jasno šta ga hvale, možda zato što se preziva Kramarić? Lik djeluje kao prosjećan igrač, moraće se dokazivati u našem klubu. Ne izgleda bolje ni od Mladenovića, bolji je onaj Mailson izgledao!
Nikad nikog ne bih na onu listu stavio jer me zanima svačije mišljenje, ali ovi neki fureri baš su zreli za one hejterske liste.
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 25 nov 2015, 20:24, ukupno mijenjano 2 puta.
J dok ga ne vidim kako igra za mene je samo pridoslica
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Trenutno korisnika/ca: Giba87, muhamedhulk, rama21 i 61 gost.