FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la super » 25 nov 2015, 20:21

Format je napisao/la:J dok ga ne vidim kako igra za mene je samo pridoslica

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
slazem se....dolazili su i bolji pa ispali krampe
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 nov 2015, 20:27

nama je trenutno prvi strijelac lik koji je totalno anoniman niodakle došao na probu, kojeg nismo mogli naći na guglu, a lik kojeg su svi tražili zadnje tri godine i koji je zaista bio među najboljim igračima naše lige nije napravio ništa, ni gol ni asistenciju...a nije bio povrijeđen. tako da to niko ne zna.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 25 nov 2015, 20:28

pile87 je napisao/la:Eto kad vec upiremo taj Said nemoze odigrati 10 utakmica u hrvatskoj ligi. Iskreno ja sam zadovoljan sa ova dva igraca koja smo doveli za lijevu stranu to sto neki pitar nije sta da mu covjek radi. Imamo jos dva i pol mjeseca do pocetka drugog dijela sezone moze se spremiti bez obzira na sve. Pa i Mailson nije odigrao nigdje zadnjih pola godine ko je to primjetio na treningu.
hoce li potpisati Mailson ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 25 nov 2015, 20:29

Ljevaka nikad dosta, dosta ofanzivan, sa Jocom bi mogao biti dobar tandem, ima i visinu, na kraju krajeva ne može biti lošiji od ovog što trenutno imamo.
Nadam se da samo nema malo vise kila viska i ono najbitnije na koliko potpisuje. Imam osjećaj da Ognjen ide, daj Bože da ostane.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

salemprolic
Kontakt:

Post Postao/la salemprolic » 25 nov 2015, 20:30

Izgleda da je situacija sa Mailsonom rijesena i da ce potpisati...bilo je zatezanja dobrog ali uspjesno na kraju kako stvari stoje :)
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 25 nov 2015, 20:30

jurisicduska je napisao/la:Ovaj vam je odličan, pravi bek, školovan, sa preko 200 nastupa u norveškoj ligi koja je inače top liga. A i u Hrvatskoj ima zapaženu karijeru. Nemoj ga samo molim te sa saidom porediti, Said je u Werderu više nastupa skupio nego ovaj u Haugesundu, ruku na srce nije mu bilo teško. A taj slijedeće sedmice je klasni igrač, baljak kad preporuči tu trava ne nikne...

Komazec nema mjesta u Sarajevu a ovaj je vama pojačanje. Tu svaka rasprava s tobom završava. Možeš li biti ljubazan, dođem u miru da vam napišem ti napadaš? Jel ok to?

A Komazec dolazi al u k. Odmah da vam kažem da se ne nadate. Želje puste.
to nam ti došao malo oči otvarat,čim se to dešava znači da je nešto dobro,jadan nebio doveli ste 1666667 igrača od toga samo trojica valjaju,

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 25 nov 2015, 20:31

Tryg je napisao/la:Procitao od insajdera da igra u 5. ligi :) A ovo sto je pile rekao o njemu, znam o kome se radi. Po meni, nije pojacanje dok se ne pokaze.
ma bolan to onaj spominjo svog jarana da je igrao u 5. ligi u norveskoj.Nevezano za ovog kramarica... :urnebes:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 25 nov 2015, 20:31

Kako se preziva taj Mario menadzer ?

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 25 nov 2015, 20:32

Imamo Mirka, treba nam još Slavko..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 25 nov 2015, 20:33

struja je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Ovaj vam je odličan, pravi bek, školovan, sa preko 200 nastupa u norveškoj ligi koja je inače top liga. A i u Hrvatskoj ima zapaženu karijeru. Nemoj ga samo molim te sa saidom porediti, Said je u Werderu više nastupa skupio nego ovaj u Haugesundu, ruku na srce nije mu bilo teško. A taj slijedeće sedmice je klasni igrač, baljak kad preporuči tu trava ne nikne...

Komazec nema mjesta u Sarajevu a ovaj je vama pojačanje. Tu svaka rasprava s tobom završava. Možeš li biti ljubazan, dođem u miru da vam napišem ti napadaš? Jel ok to?

to nam ti došao malo oči otvarat,čim se to dešava znači da je nešto dobro,jadan nebio doveli ste 1666667 igrača od toga samo trojica valjaju,
Ma oni su giganti vidis dovode pojačanja iz mijanmara :lol:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 nov 2015, 20:38

ZZtop10 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Eto kad vec upiremo taj Said nemoze odigrati 10 utakmica u hrvatskoj ligi. Iskreno ja sam zadovoljan sa ova dva igraca koja smo doveli za lijevu stranu to sto neki pitar nije sta da mu covjek radi. Imamo jos dva i pol mjeseca do pocetka drugog dijela sezone moze se spremiti bez obzira na sve. Pa i Mailson nije odigrao nigdje zadnjih pola godine ko je to primjetio na treningu.
hoce li potpisati Mailson ?
Hoce.
Malo je smijesno da njegova ekipa dovodi igrace sa lazni CV a on nama drzi pridiku ko je bolji igraca pa ovaj je za puzigacu izmislio fudbal dovoljno je pogledati video na youtube.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 25 nov 2015, 20:38

BLU SKY je napisao/la:
struja je napisao/la:

Ma oni su giganti vidis dovode pojačanja iz mijanmara :lol:
ma jasno je meni legendo to samo se pogan pravi budala,ustvari ne prave se oni to i jesu,ikande **** u pokušaju,alispahić veći invalid nego ja ,hebibović diskus henija,kalasi asadov vojnik u prebjegu,kostić , mitrevski protić i tako dalje se gusla............................ono došlo

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 25 nov 2015, 20:40

ChWilla je napisao/la:nama je trenutno prvi strijelac lik koji je totalno anoniman niodakle došao na probu, kojeg nismo mogli naći na guglu, a lik kojeg su svi tražili zadnje tri godine i koji je zaista bio među najboljim igračima naše lige nije napravio ništa, ni gol ni asistenciju...a nije bio povrijeđen. tako da to niko ne zna.
I to nije prvi put da se nama dešava. U stvari dešava nam se pravo često. Mislim da ovim tvojim postom završava svaka diskusija o (ne)kvalitetu eventualnih "pojačanja".

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 25 nov 2015, 20:45

Mirko ima preko 100 nastupa u ligi koja je bar 5 puta bolja od naše. To što se nije snašao u Norveškoj je druga stvar..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 25 nov 2015, 20:50

Meni ovaj djeluje padobranac kao i Mladenović, ja sa njim ne bih potpisao bez probnog rada i par utakmica provjere, da smo provjeravali Mladenovića i Livaju oni nikad ne bi potpisali. Treba uzeti u obzir da je on godinama igrao u HNL-u, tamo ga svi znaju ... prema tome, da je toliko dobar koliko ga pojedini ovdje hvale on ne bi do nas nikad stigao, ako ništa vratio bi ga Inter Zaprešić, lošiji tim imaju. Treba biti realan! Konačan sud jedino mogu donijeti tek poslije nekoliko utakmica kada ga na djelu vidim, ovaj ni na klipovima nadu ne polaže. :( Vidjećemo ...

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 25 nov 2015, 20:51

samo cu reci sledece: uprava mnogo azurnije pokusava dovesti sto kvalitetnija rjesenja,imena s kojim se barata ako ubodemo s trojicom mogu reci da cemo bit pravi na proljece...sledece sedmice jos jedan dolazi..pozz
Zadnja izmjena: super, dana/u 25 nov 2015, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 25 nov 2015, 20:52

@ Super daj nam tog napadaca, da malo pitarima vadimo zivce :clap:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 nov 2015, 20:59

Meni se ne sviđa ovo pisakaranje i gasenje pozara benzinom !

Taman da nam dolazi Arap sa 100. miliona i 20 igraca ne pisite i ne spominjite dok se ne ostvari i oficjelno potvrdi !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 25 nov 2015, 21:03

Genie je napisao/la:Meni ovaj djeluje padobranac kao i Mladenović, ja sa njim ne bih potpisao bez probnog rada i par utakmica provjere, da smo provjeravali Mladenovića i Livaju oni nikad ne bi potpisali. Treba uzeti u obzir da je on godinama igrao u HNL-u, tamo ga svi znaju ... prema tome, da je toliko dobar koliko ga pojedini ovdje hvale on ne bi do nas nikad stigao, ako ništa vratio bi ga Inter Zaprešić, lošiji tim imaju. Treba biti realan! Konačan sud jedino mogu donijeti tek poslije nekoliko utakmica kada ga na djelu vidim, ovaj ni na klipovima nadu ne polaže. :( Vidjećemo ...
Strucnjak kad vec spominjes, sto se Kramarić nije vratio u HNL upitas li se zasto se Benko nije vratio u HNL. Za takve ko ti rekao bi covjek da si kitar koji samo prosipa neku negativnu energiju i pesimizam pojacanja su brazilci iz neke tamo cunga lunga (mijamar) lige(Republika Unija Mjanmar je država u jugoistočnoj Azij). Zato strucnjak ne zakljucuj bez argumenata.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 25 nov 2015, 21:04

Elegant je napisao/la:Meni se ne sviđa ovo pisakaranje i gasenje pozara benzinom !

Taman da nam dolazi Arap sa 100. miliona i 20 igraca ne pisite i ne spominjite dok se ne ostvari i oficjelno potvrdi !
tebi dragi ALLAH.DŽ.Š ne može ugoditi

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.