Podrška danas
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sloboda1919
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Druze nemoj vise nista pisat 1919 broj tvojih postovaForster je napisao/la:Čuješ li nas Šećeru![]()
![]()
![]()
Podrška danas![]()
![]()
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Tuga golema 
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Vjerovatno se neki pitaju ko su ovi ljudi sa slike,ovo su članovi i uprava Slobode (tada pod imenom Gorki) 1919 godine ,godine kada se naša Sloboda rodila ,kada je naša Sloboda prodisala i taj život traje još malo pa 100 godina.
Uz nju smo se rađali,odrastali a uz nju ćemo i umrijeti ali prije toga pred nama je NAJVAŽNIJA utakmica u ovih 96 godina postojanja i ona se IGRA U NEDJELJU!
Zovite prijatelje,rodbinu,poznanike,prolaznike ...izdvojite malo vremena za našu Slobodu i pomozimo joj ,svi moramo biti ko jedno,hocemo li svojim unucima pričati s ponosom da smo mi bili ti koji nismo dopustili gašenje i gaženje naše svetinje te da smo se vodili onom našom da život bez Slobode nije život ili ćemo samo pognuti glavom na takvo pitanje,na nama je!
Nedjelja 29.11. u 11 i 55 h SVI na mjesto istočne tribine (Popularno "Stajanje"),Slobodaši svih generacija ujedinimo se jer ŽIVOT BEZ SLOBODE NIJE ŽIVOT !
#SAMOSLOBODA
Suze krenuse...
Uz nju smo se rađali,odrastali a uz nju ćemo i umrijeti ali prije toga pred nama je NAJVAŽNIJA utakmica u ovih 96 godina postojanja i ona se IGRA U NEDJELJU!
Zovite prijatelje,rodbinu,poznanike,prolaznike ...izdvojite malo vremena za našu Slobodu i pomozimo joj ,svi moramo biti ko jedno,hocemo li svojim unucima pričati s ponosom da smo mi bili ti koji nismo dopustili gašenje i gaženje naše svetinje te da smo se vodili onom našom da život bez Slobode nije život ili ćemo samo pognuti glavom na takvo pitanje,na nama je!
Nedjelja 29.11. u 11 i 55 h SVI na mjesto istočne tribine (Popularno "Stajanje"),Slobodaši svih generacija ujedinimo se jer ŽIVOT BEZ SLOBODE NIJE ŽIVOT !
#SAMOSLOBODA
Suze krenuse...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Dao sam ti dušu srce sam ti dao,ništa više nemam jer je Jasmin kraaaaaaaaaaoooooo 
Pobjeda je bolja od orgazma!
I tako bojim se da će doći kraj i našoj Slobodi, Azmire ako odeš gamad će rasturiti i ovo malo što je ostalo od Slobode, kada si došao ušao si na mala vrata i niko od nas nije vjerovao da ćeš nas uspjeti spasiti ali ti si uspio dokazao si to bezbroj puta boreći se kao lav sa lokalnom gamadi koji nemaju ni srce ni dušu niti znaju šta znači voljeti fudbalski klub. Jedina stvar koja mi je za utjehu imam lijepo sjećanje zadnjih 20-tak godina i veliki broj fotografija iz perioda kada sam se ponosno nazivao Fukarom i dičio Slobodom gdje god da bio, ono što je ostalo u mom sjećanju dobro dobro ću zapamtiti da mogu mojoj djeci i unucima reći da je nekada na ovom području postojao klub koji se zvao Sloboda i koji se volio srcemi i dušom, klub za koji se živilo, koji je bio Svetinja svih nas, da smo ga bodrili i podržavali i kada je najgore bilo ali bojim se da je ovaj put kraj, da postojao je dok gamad nije uzela stvar u svoje ruke i uništila ono što smo najviše voljeli. Volim te Slobodo.
PS: Jednom davno me je jedan stariji gospodin pitao kako voliš toliko Slobodu, odgovorio sam mu kako ti toliko voliš svoju djecu.
Jos jedan odlican text...
PS: Jednom davno me je jedan stariji gospodin pitao kako voliš toliko Slobodu, odgovorio sam mu kako ti toliko voliš svoju djecu.
Jos jedan odlican text...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Kraj Slobode je kraj SDP-a,Jasmina,kraj i za OKK.
Neka im to bude jasno.
Neka im to bude jasno.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
„Dolazak u Tuzlu je prvi put u mom životu da odem od kuće i svoje porodice. Trenirao sam Sarajevo, Olimpic, Čelik ali nikada nisam ostavljao ženu i djecu. Sve to predstavlja pokazatelj da sam u razgovoru sa Husićem zaključio da je čovjek preozbiljan, mlad, ambiciozan i željan dokazivanja. Najbitnije od svega je što je Husić pokazao kako je osoba od riječi, kako prema meni tako i prema igračima. Jer on kad kaže nešto da će tako biti, zaista tako i bude. Uvijek održi svoje obećanje, što je prava rijetkost danas obzirom u kakvom vremenu živimo” .
Jedan grad, jedna ljubav!
- FranckRibery
- Kontakt:
Ajde Azmire ostani pa da slavimo titulu na kraju. Zamisli samo to ludilo. Tuzla bi na nogama bila, trazila bi se karta vise za Sarajevo pred ovjeru titule.
-
Sloboda1919
- Kontakt:
a mi imamo sezonce i Libo nas tuKiFranckRibery je napisao/la:Ajde Azmire ostani pa da slavimo titulu na kraju. Zamisli samo to ludilo. Tuzla bi na nogama bila, trazila bi se karta vise za Sarajevo pred ovjeru titule.
Ja sam zagovornik da se ide i malo pred skupstinu tk-a jer i od njih bi trebali traziti pare koje nam pripadaju
Mramore vidim online si.
Napravil ti kompjuter jel mozes Video montirat
Napravil ti kompjuter jel mozes Video montirat
- Probisvjet
- Kontakt:
Ova utakmica se mora dobiti. Nema alternative! Svi na stadion u nedjelju! I zivi i mrtvi!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Imal kakvih javnih ličnosti iz Tuzle da daju neki komentar ili nešto. Kao da ne shvataju da ako se Azmir ne vrati da je Sloboda pred gašenjem. Đe je Frenkie sad nek kaže sta ako mu je Sloboda svetinja ko sto kaže u pjesmama. Treba izreklamirat dobro ovo sad u nedjelju. Ako nas je bilo 1000(mada je ja msm bilo ne vise od 800) u ponedjeljak na tekmi onda u nedjelju mora biti 2500-5000.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Evo i Zeba dao intervju, ostavit ce ovo traga na igrace sasvim sigurno.
Iz Zebinog i Husrefovog intervjua se moze vidjeti da je ovo kraj za sve nas.
Nece ovdje biti nikakvog zaokreta.

Iz Zebinog i Husrefovog intervjua se moze vidjeti da je ovo kraj za sve nas.
Nece ovdje biti nikakvog zaokreta.
Trenutno nije dobro....
- FranckRibery
- Kontakt:
Polako pasha nije ovo nista jos gotovo. Nada zadnja umire. Jos uvijek mislim da se pravi pritisak na dzasmina, sada to ide i preko igraca. Ustat ce ovaj narod za Slobodu **** im majku
Ja nekontam jednu sitnicu.
Daju pare u pm Nase pare,pare poreskih obveznika nepitajuci nas nista...
Sada kada mi zelimo da te iste,NASE pare da za jedinu vrijednu stvar koja nam je ostala....nedaju.....
J*** li vam majku u picku
Daju pare u pm Nase pare,pare poreskih obveznika nepitajuci nas nista...
Sada kada mi zelimo da te iste,NASE pare da za jedinu vrijednu stvar koja nam je ostala....nedaju.....
J*** li vam majku u picku
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne valja nikako.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kakav Video na nasoj fcb stranici
Za sjecanje dugo,uz pjesmu harisa ja BI opet samo s tobom...
A u pm,J*** ti srecu i sve....jesmo peh J*** ti sunce da nema ove djece da brinem zadavio BI Jasmina golim rukama....
Za sjecanje dugo,uz pjesmu harisa ja BI opet samo s tobom...
A u pm,J*** ti srecu i sve....jesmo peh J*** ti sunce da nema ove djece da brinem zadavio BI Jasmina golim rukama....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.