FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa ne možemo očekivati da se sad dovode neka imena kada se sve lige igraju.. Sad možemo dovesti nekog ko je slobodan a takvi su mačak u vreći.. I ovaj će vjerovatno proći neku probu pa tek onda potpisati ako zadovolji.. Meni je ovo nagovještaj da rade na pojačanjima što mene lično ohrabruje..
BUDI ŽELJO !!!
-
neroazzuro
- Kontakt:
Uvijek mi naumpadnu višednevne najave njihovog "pojačanja" po ovom portalu, te "sarajevo dovodi reprezentativca Sirije", te "prekosutra se očekuje dolazak reprezentativca Sirije na potpis", te "reprezentativac Sirije sletio na aerodrom" itd. A ono Sirijci haman nemaju ni države, a kamo li reprezentacije.BLU SKY je napisao/la:Ma oni su giganti vidis dovode pojačanja iz mijanmarastruja je napisao/la:to nam ti došao malo oči otvarat,čim se to dešava znači da je nešto dobro,jadan nebio doveli ste 1666667 igrača od toga samo trojica valjaju,jurisicduska je napisao/la:Ovaj vam je odličan, pravi bek, školovan, sa preko 200 nastupa u norveškoj ligi koja je inače top liga. A i u Hrvatskoj ima zapaženu karijeru. Nemoj ga samo molim te sa saidom porediti, Said je u Werderu više nastupa skupio nego ovaj u Haugesundu, ruku na srce nije mu bilo teško. A taj slijedeće sedmice je klasni igrač, baljak kad preporuči tu trava ne nikne...
Komazec nema mjesta u Sarajevu a ovaj je vama pojačanje. Tu svaka rasprava s tobom završava. Možeš li biti ljubazan, dođem u miru da vam napišem ti napadaš? Jel ok to?
A Komazec dolazi al u k. Odmah da vam kažem da se ne nadate. Želje puste.
Doduše, kako don Abdulah ode iz kluba malo mu je i portal ohanuo sa senzacionalističkim naslovima vezanim za fks...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ako moze 1921 ili Ipee da odg da li ovaj norvezanin dolazi na probu, ili ide odmah potpis i kakva je situacija sa Mailsonom posto sutra radim i nema me na treningu....
Jel se planira raskidat ugovor s nekim igracima ,sto su pokazali jednu veliku nulu?
Pojacanja su bitna normalno I nek se radi na tome bas super ali daj da nekom I papire damo slobodne. Nek samo idu sto dalje od Zelje.
Pojacanja su bitna normalno I nek se radi na tome bas super ali daj da nekom I papire damo slobodne. Nek samo idu sto dalje od Zelje.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
@neroazzuro, nije mu portal odahnuo sa senzacionalističkim najavama u vezi sa fks, nastavlja Beganovic da dere: "Luiz i Hermenegildo u Yangon Unitedu su sarađivali sa sadašnjim šefom stručnog štaba Bordo kluba Miodragom Ješićem i ako je suditi po dostupnim podacima na internetu, trbali bi biti velika pojačanja za bosanskohercegovačkog prvaka."

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Mi imamo već 6 stranaca. Koliko je moguće prijaviti?
Marijan i Diatta nisu stranciGator je napisao/la:Mi imamo već 6 stranaca. Koliko je moguće prijaviti?
Mi od stranaca trenutno imamo Mladenovića, Uzelca, Blagojevića i Tiaga.
Zadnja izmjena: DooVe, dana/u 25 nov 2015, 21:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
I ti gluposti pišeš ... pa vjerovatno zato što su u mogućnosti da mu plate toliko kao i ekipe u HNL-u, pored toga, pošto vidim da si zaboravio, nijedna ozbiljna ekipa ga ne bi čekala kao što su ga čekale komšije cijelu polusezonu da stekne pravo da igra. Argument ti je ravan nuli! Što se nas tiče, koliko škrtarimo, veću platu mu od nas može dati i taj Inter Zaprešić, i dao bi mu vjerovatno da vrijedi.droba je napisao/la:Strucnjak kad vec spominjes, sto se Kramarić nije vratio u HNL upitas li se zasto se Benko nije vratio u HNL. Za takve ko ti rekao bi covjek da si kitar koji samo prosipa neku negativnu energiju i pesimizam pojacanja su brazilci iz neke tamo cunga lunga (mijamar) lige(Republika Unija Mjanmar je država u jugoistočnoj Azij). Zato strucnjak ne zakljucuj bez argumenata.Genie je napisao/la:Meni ovaj djeluje padobranac kao i Mladenović, ja sa njim ne bih potpisao bez probnog rada i par utakmica provjere, da smo provjeravali Mladenovića i Livaju oni nikad ne bi potpisali. Treba uzeti u obzir da je on godinama igrao u HNL-u, tamo ga svi znaju ... prema tome, da je toliko dobar koliko ga pojedini ovdje hvale on ne bi do nas nikad stigao, ako ništa vratio bi ga Inter Zaprešić, lošiji tim imaju. Treba biti realan! Konačan sud jedino mogu donijeti tek poslije nekoliko utakmica kada ga na djelu vidim, ovaj ni na klipovima nadu ne polaže.Vidjećemo ...
-
Audicija88
- Kontakt:
Sta se svađate opusteno ba heheheh
Od kada to ?DooVe je napisao/la:Marijan i Diatta nisu stranciGator je napisao/la:Mi imamo već 6 stranaca. Koliko je moguće prijaviti?
Mi od stranaca trenutno imamo Mladenovića, Blagojevića i Tiaga
Zar Uzelac isto nije stranac ?
Ispravio sam za Uzelca, Antola i Diatta su dobili naš pasošGator je napisao/la:Od kada to ?DooVe je napisao/la:Marijan i Diatta nisu stranciGator je napisao/la:Mi imamo već 6 stranaca. Koliko je moguće prijaviti?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/diatta-i ... tvo/146440
uzelac jeste ali koliko igra...6 je moguće imati u protokolu za jednu utakmicu koliko znam. i marijan i diata imaju i naše državljanstvo.
Jesu se usrećiliDooVe je napisao/la:
Ispravio sam za Uzelca, Antola i Diatta su dobili naš pasoš
http://sportsport.ba/bh_fudbal/diatta-i ... tvo/146440
Ja se nadam da će Antolović otići na polusezoni
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ide najvjerovatnijeAjzea je napisao/la:Jesu se usrećiliDooVe je napisao/la:
Ispravio sam za Uzelca, Antola i Diatta su dobili naš pasoš
http://sportsport.ba/bh_fudbal/diatta-i ... tvo/146440![]()
Ja se nadam da će Antolović otići na polusezoni
jedna lasta ne čini proljeće...ChWilla je napisao/la:nama je trenutno prvi strijelac lik koji je totalno anoniman niodakle došao na probu, kojeg nismo mogli naći na guglu, a lik kojeg su svi tražili zadnje tri godine i koji je zaista bio među najboljim igračima naše lige nije napravio ništa, ni gol ni asistenciju...a nije bio povrijeđen. tako da to niko ne zna.
samo mi smo trenutno u situaciji da više ne možemo dovoditi upitnike i čekati da vidimo šta će biti sa njima
jer svaki naredni kiks nije 1 korak od europe već 5
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
-
Audicija88
- Kontakt:
Prodali smo Antolovica na gol ce nas brat manijak Kjosevski.
Uzelca i Mladenovića se moramo riješiti jer nemaju kvalitet za Želju a zauzimaju mjesto i kvalitetnim strancima, njihovim odlaskom bi imali još 4 mjesta za strance..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
Ispravio sam za Uzelca, Antola i Diatta su dobili naš pasošDooVe je napisao/la:quote="DooVe"]Od kada to ?Gator je napisao/la:Mi imamo već 6 stranaca. Koliko je moguće prijaviti?
Marijan i Diatta nisu stranci
http://sportsport.ba/bh_fudbal/diatta-i ... tvo/146440[/quote]
Ma treba se Antole, Diatte i Uzelca rijesiti. Otvoriti mjesta za cokoladice
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
puna tema kvislinga, petokolonasa
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Kako nas? Mislis vaš, zapravo naš, ne tvoj bekaneAudicija88 je napisao/la:Prodali smo Antolovica na gol ce nas brat manijak Kjosevski.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, doncarlo, Komercijala19, perodeformero i 50 gostiju.