Sportski komentatori

Isnar
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Isnar » 18 maj 2010, 21:48

Genghis je napisao/la:
MOZAK je napisao/la:Ljudi stavljajte klipove..da se covjek najezi...
Meni jedan od najdrazih..drago cosic

http://www.youtube.com/watch?v=HPh0jCkg ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=c7MgWD3W ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=lipZMkR3 ... re=related
Haha najjače - I dobro je Wenger rekao da ovu utakmicu može odlučiti inspiritivna veče pojedinca ili pogreška odbrane - u isto vrijeme Walcott niže 4-5 igrača (inspiritvna veče pojedinca) , a dvojica igrača liverpoola padaju na guzicu (greška odbrane) :mrgreen:
No to na kraju nije odlucilo utakmicu... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 maj 2010, 21:50

EdinTM87 je napisao/la:Znaci najbolji komentator je onaj sto prenosi tenis na sportklubu, ne znam mu ime, al fantasticno prenosi svaki mec. :)
Srpski teniser... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 18 maj 2010, 23:57

Dragiša Ćorsović kad prenosi finala vaterpolo prvenstava, kako se nadljudskim naporima opire da kaže naša reprezentacija.
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 20 maj 2010, 00:19

Bogami veceras Zoran Suko sasvim solidno obavio posao komentatora u finalu kupa BiH.Cijelo vrijem je bio veoma aktivan i nadasve informisan.Samo tako nastavi Zorane.
BosnaE

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 20 maj 2010, 00:28

samo sto je citavu utakmicu konstantno mijesao Besliju i Bucana
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2010, 10:59

EdinTM87 je napisao/la:Znaci najbolji komentator je onaj sto prenosi tenis na sportklubu, ne znam mu ime, al fantasticno prenosi svaki mec. :)
Nevjerovatno koliko je čovjek potkovan znanjem, tenis ima u malom prstu, veoma ugodan glas, zna se našaliti, a ništa manje nije interesantan i kad prenosi fudbalske utakmice. Definitivno, jedan od najboljih na našim prostorima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 maj 2010, 11:14

Virtu4l je napisao/la:
Nevjerovatno koliko je čovjek potkovan znanjem, tenis ima u malom prstu, veoma ugodan glas, zna se našaliti, a ništa manje nije interesantan i kad prenosi fudbalske utakmice. Definitivno, jedan od najboljih na našim prostorima.
Nebojša Višković, ako se ne varam. To je onaj što ponekad prenosi Seriu A, a i što ima reklamu za onu paštetu "Milicu". Nadam se da je to taj lik, jer meni je taj najjači uz Miću kada je tenis u pitanju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 20 maj 2010, 11:20

Monolog je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Nevjerovatno koliko je čovjek potkovan znanjem, tenis ima u malom prstu, veoma ugodan glas,
Nebojša Višković, ako se ne varam. To je onaj što ponekad prenosi Seriu A, a i što ima reklamu za onu paštetu "Milicu". Nadam se da je to taj lik, jer meni je taj najjači uz Miću kada je tenis u pitanju.
Višković je do prošle godine prenosio nogomet i tenis na RTS-u no onda ga je napao tata Đoković, optuživši ga da ne navija dovoljno za Novaka u mečevima protiv Nadala , i Nebojša daje otkaz na RTS-u i prebacuje se na SportKlub ( iako je tu radio honorarno dugi niz godina ).U regiji najbolje komentira tenis pored M.Boškovića sa Eurosporta.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 maj 2010, 11:22

Mister No je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Nevjerovatno koliko je čovjek potkovan znanjem, tenis ima u malom prstu, veoma ugodan glas,
Višković je do prošle godine prenosio nogomet i tenis na RTS-u no onda ga je napao tata Đoković, optuživši ga da ne navija dovoljno za Novaka u mečevima protiv Nadala , i Nebojša daje otkaz na RTS-u i prebacuje se na SportKlub ( iako je tu radio honorarno dugi niz godina ).U regiji najbolje komentira tenis pored M.Boškovića sa Eurosporta.
Mićo Dušanović je broj jedan, ako mene pitaš. Onaj što radi na HRT-u. Lik komentariše tenis od pamtivijeka. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 20 maj 2010, 11:32

@monolog

Znam ja Milorada Miću Dušanovića, no ne dijelimo isto mišljenje a naravno i ne moramo.Ja ga se sjećam od tamo kraja 80-ih i početka 90-ih kada sam kao osnovac počinjao upijati tenis.Nekako mi ova nova garda prija više ušima.No daleko od toga da je Milorad loš ili nestručan.

Sjećam se jedne Miloradove konstatacije, Roland Garoos 2006 mislim polufinale Nadal - Ljubičić , Rafa dobija drugi set i vodi sa 2:0 a Milorad ispali ipak će se igrati 5 setova misleći na Ljubinu pobjedu.Rafa je dobio i naredni set i plasirao se u finale.Volio je puno , uostalom to je boljka svih komentatora sa Balkana , nekada i pretjerano dizati svoje sunarodnike.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 maj 2010, 11:37

@Mister No(strip junak)

Ja ga gotivim zbog načina prenošenja. Ok, ta subjektivnost kada su "domaći" teniseri u pitanju, to stoji. To je taj naš mentalitet, od kojeg ne možemo pobjeći.

Nego, gotivim ga kada, recimo, Fedex opali backhand i lopta udari u vrh mreže i Mićo govori:"Ahhhhh, 'ajde..." ili tako nešto, kao da je on opalio, a ne Roger. A, da je potkovan znanjem i mnogim podacima do kojih je ipak malo teže doći običnom puku - to stoji.

A, što se tiče tog gospodina što radi na Eurosportu, je li to onaj što prenosi djevojke kada igraju, ili?

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 20 maj 2010, 11:48

Monolog je napisao/la:@Mister No(strip junak)

A, što se tiče tog gospodina što radi na Eurosportu, je li to onaj što prenosi djevojke kada igraju, ili?
Prenosio je i muško finale Aussie Opena ove godine, pošto Eurosport uglavnom prenosi WTA turnire ( izuzev AO, RG i Queensa ) prenosi i njih.Inače je prošle godine iz Rima na B92 prenosio finale LP a ove godine je tamo prenosio utakmice LE kao i bundesligu na Eurosportu 2.Ne dere se kada prenosi.

A Milorad je poznat po tim uzdasima tipa hmmm, neeee, i slično.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 20 maj 2010, 11:51

Dragi Ćosić...gol Miralema Pjanica Realu

[youtube][/youtube]

Marijan Mijajlovic...18 gol Ibisevica protiv Bayerna!

[youtube][/youtube]

Hrvatska- Yugoslavija ...kako su tu utakmicu komentarisali hrvatski i yugoslovenski komentator..usporedba"odlican klip"
[youtube][/youtube]
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 20 maj 2010, 16:53

Ovo prvo je Blazicko a ne Cosic... ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 maj 2010, 18:03

Evo FTV prenosi finale lige prvaka,znaci finale uz Marjana :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 21 maj 2010, 00:38

miky_hz je napisao/la:Evo FTV prenosi finale lige prvaka,znaci finale uz Marjana :)
Eh to je super vijest.
BosnaE

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 maj 2010, 01:55

^ Meni ja najbrutalniji Baho kad je Bosna osvojila zlato u sjedećoj odbojci

" Šteta što Bosna i Hercegovina nema više mladih invalida"

HAHAHAHA :mrgreen:

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 21 maj 2010, 15:00

Evo jos malo od Drage Cosica:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zola in, Zola passes, Zola scores !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 maj 2010, 15:53

Dnevnik D

Gost Dnevnika D je sportski komentator Marjan Mijailović. Iznenađenje večeri, specijalni gost!
Sve posvećeno finalu Lige prvaka i utakmici Bayern - Inter.

I jos nesto, SVA TRI JAVNA EMITERA PRENOSE FINALE LIGE SAMPIONA

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 maj 2010, 16:35

Hrvatska ima čudesne komentatore. Fenomenalni Božo Sušec, pa Drago Ćosić, dalje Željko Vela, Ivan Blažičko, pa i Stjepan Balog. S tim da je Vela otišao u politiku heh.

Ne smijem ni Sašu Sušeca zaboraviti. Uvijek ja njih gledam , te što je bolja slika, te što je profesionalizam na nivou, no Marjan je special one =)

Kako se zvao onaj komentator što je prenosi Genk-Sarajevo, kada je Sarajevo primili gol iz penala, laže on ma čisti odsajd, haha. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.