FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Evo spominjao vas Vudgalic poslije utakmice to je pohvalno. hehe
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobri su Jasmin i Azmir, nije do njega jer nije on diktator. Da se on sam pita bilo bi to rijeseno. Tj ja smatram da su i njemu malo ruke vezane i da je on dobrica u Tuzlanskom SDP i Tz opcini u odnosu na drugepinoglavi je napisao/la:Meni ce bas ostat ona recenica Azmira kada je rekao da su ga pitali da li smiju njegov bus koristiti za Prijedor.. Jbt isto sirocad neka, da se ne zamjere Azmiru![]()
Dobra stvar je sto ga je Jasmin zvao, prihvatio taj sastanak.. Jebga mogao je ostati potpuno gluh na ovo sve, isto bi ga svi mrzili kao i sada jer je vec mrznja na maximumu.
Moze ostaviti Tuzlu kao grad koji je ogromno napredovao u svim poljima i uz to ima strasan fudbalski klub za BH uslove, a moze ostati zapisan kao covjek koji je dozvolio da se ugase 2 OGROMNA velikana BiH sporta. Na njemu je da odluci.
Ma rjesenje je povecat transu na 20 000 i potpisat reprogram, da kompletan taj iznos ide za dug. To je sigurno na ovo sto se izdvaja godisnje jos nekih 100 000 za Slobodu, eh sigurno se tu javi problem, pa naprijem Berba i ovi sto OKK podrzavaju, ne daju jos 100 000 za Slobodu ili uslovljavaju daj te i nama vise, kad mozete njima, i onda svako tu svoj interes ganja
Ostanak Azmira bez ovog reprograma znači pišanje po svemu što se dosad radilo jer bez reprograma nema licence,europe,PL ničeg jbg. Jednostavno nema smisla zato je ovo čovjek i uradio.
Moramo pritisnuti u nedelju i ponovo u ponedeljak protestima/okupljanjima jer ako ovo sad propadne FK Sloboda će da propadne ali doslovno.
Nema izvora finansiranja, svaka tužba (a ima ih i dospjevaju kao na traci) znači ne mogućnost igranja naredne utakmice a para da se to plati neće biti, da ne pričam da će 80% igračkog i stručnog kadra napustiti ekipu.
Zaključak je ili reprogram ili vrlo brzo katanac?!
Ukoliko srede reprogram Azmira bi mogli privoliti nazad, za stadion za sad kao trenutno rješenje postaviti čovjeka od povjerenja na mjesto direktora JU kao što se uradilo sa Kurevićem u skupštini.
Ovo nam je najveća borba, ako se ovo sad odradi kako treba nebo nam je granica opet ako ovo propadne (odnosno ne uradi se ništa) to će značiti i kraj.
Koliko je ovo loše toliko je i dobro, konačno ćemo saznat šta će biti sa FK Sloboda Tuzla i kojim putem ćemo "uzbrdo il nizbrdo".
Ovu odluku sam Jasmin ne može donijeti (mislim da bi se njega samog i moglo prelomiti s projektom dobrim koji ovo jeste definitivno), ovde se mora "pitati" dosta ljudi a posmatrajući političku situaciju Jasmin više i nije toliko "uticajan" počeli su drugi vjetrovi da pušu i u TZ SDP-u. Jbn će biti definitivno ali ne smjemo odustati dok ima tračka nade.
Moramo pritisnuti u nedelju i ponovo u ponedeljak protestima/okupljanjima jer ako ovo sad propadne FK Sloboda će da propadne ali doslovno.
Nema izvora finansiranja, svaka tužba (a ima ih i dospjevaju kao na traci) znači ne mogućnost igranja naredne utakmice a para da se to plati neće biti, da ne pričam da će 80% igračkog i stručnog kadra napustiti ekipu.
Zaključak je ili reprogram ili vrlo brzo katanac?!
Ukoliko srede reprogram Azmira bi mogli privoliti nazad, za stadion za sad kao trenutno rješenje postaviti čovjeka od povjerenja na mjesto direktora JU kao što se uradilo sa Kurevićem u skupštini.
Ovo nam je najveća borba, ako se ovo sad odradi kako treba nebo nam je granica opet ako ovo propadne (odnosno ne uradi se ništa) to će značiti i kraj.
Koliko je ovo loše toliko je i dobro, konačno ćemo saznat šta će biti sa FK Sloboda Tuzla i kojim putem ćemo "uzbrdo il nizbrdo".
Ovu odluku sam Jasmin ne može donijeti (mislim da bi se njega samog i moglo prelomiti s projektom dobrim koji ovo jeste definitivno), ovde se mora "pitati" dosta ljudi a posmatrajući političku situaciju Jasmin više i nije toliko "uticajan" počeli su drugi vjetrovi da pušu i u TZ SDP-u. Jbn će biti definitivno ali ne smjemo odustati dok ima tračka nade.
Ljudi moji FB je preplavljen objavama, slikama, clancima, pozivima ludilo...ovo je fenomenalno samo da urodi plodom.
Jel pri tom razgovoru Imamovica i Husica sta dogovoreno kontretno, makar neki sastanak da se razgovara ( Predsjednik rece da ga nema do aprila) ako povuce ostavku onda mora doci do Januara ).
Ima li kakvih pomaka ?
Jel pri tom razgovoru Imamovica i Husica sta dogovoreno kontretno, makar neki sastanak da se razgovara ( Predsjednik rece da ga nema do aprila) ako povuce ostavku onda mora doci do Januara ).
Ima li kakvih pomaka ?
samo Sloboda
Azmir voli sah,tako da je ovo pravi sah igra pameti i zivaca..za sad Azmir vuce prave poteze,u sahu su gradski vlastodrsci,jos samo da ih matira! 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sutra u dnevnoj novini Faktor: -Gradonačelnik Tuzle o FK Sloboda: Azmir Husić zaslužuje naše poštovanje
Niko, niko, samo Sloboda
Odriješi kesu gradonačelniče, poštovanje ostavi za kasnije.katarakta je napisao/la:Sutra u dnevnoj novini Faktor: -Gradonačelnik Tuzle o FK Sloboda: Azmir Husić zaslužuje naše poštovanje

Ako se mi iz ovog svega iscupamo i na kraju neki trofej osvojimo, pa jebote ni Hickok nebi bolje rezirao, idelan scenari za film,
Na pocetku filma mali ono uvod, dolazak Azmira, vracanje u PL, i onda kraj prosle sezone i ovaj dio nekako radnju razvit i na kraju festa titule i kraj filma. Tacno bolji bi film bio nego svi oni amercki ono na isti fazon ekipa smece zadnja, pa se pojavi trener ili igrac i odvede ih do titule. Ma ovaj nas film bi bio za oskara 

Hladno ima dokumentarac da snimim ako se izvadimo.TRUST je napisao/la:Ako se mi iz ovog svega iscupamo i na kraju neki trofej osvojimo, pa jebote ni Hickok nebi bolje rezirao, idelan scenari za film,Na pocetku filma mali ono uvod, dolazak Azmira, vracanje u PL, i onda kraj prosle sezone i ovaj dio nekako radnju razvit i na kraju festa titule i kraj filma. Tacno bolji bi film bio nego svi oni amercki ono na isti fazon ekipa smece zadnja, pa se pojavi trener ili igrac i odvede ih do titule. Ma ovaj nas film bi bio za oskara

Ma ima tu druze materijala i za igranog filma, recimo nademo glumca da glumi solinasa, ono kako je on to sve prozivljavao, kako zena na njeg galalmi a on se nervira zove Azmira zove Tuzlu, raduje se, pa uvezemo slobodu 72 kako on redovno dolazi na treninge, prati to sve, kako se bori na skupstini za klub, al eto posto je film on je glavna veza solinasui snjim je u komunikaciji, recimo bude i scena ovo Azmir otisao za SAD, a tamo nam veza Salt Cityy, oon u pola ranodg vremena napravi se scena, dobije poziv od Targeta koji mu javi za tesku situaciju, napusti posao i ode direktno kuci moli Azmira da se vrati. Eh sad moramo tu i ljubvnu radnju neku ubacit, solinas je ozenjen znaci njeg ne petljat, napravit neku pricu gdje Salt City na dan velike utakmice sa Sarajevom zaprosi na stadionu svoju veliku ljubav, al ono kasnio je zbog leta na utakmicu, i ono ulazi nekako na stadion a Zeba ga iz slobodnjaka za vodstvo Slobode i titulu, grli curu i zaprosi je, stim mi ovo za film mozemo radnju smislit, al Zeba bi morao pravo dati go za titulu, ma ne bitno svejedno ko god da, pravit ce se scena po tome. Tacno dobar bi se film mogao smislit, sa malo nekih sitnih korekcija i malkice izmeljeno radnjom, al ovo oko kluba da bude istinsko i da trofej osvojimo.. Mramor glavni kamerman i reziser filma,
- tuzlak1987
- Kontakt:
De vi sazivajte ljude na ovaj event na FB ba 

Znaš šta, čujemo se mi uskoro...TRUST je napisao/la:Ma ima tu druze materijala i za igranog filma, recimo nademo glumca da glumi solinasa, ono kako je on to sve prozivljavao, kako zena na njeg galalmi a on se nervira zove Azmira zove Tuzlu, raduje se, pa uvezemo slobodu 72 kako on redovno dolazi na treninge, prati to sve, kako se bori na skupstini za klub, al eto posto je film on je glavna veza solinasui snjim je u komunikaciji, recimo bude i scena ovo Azmir otisao za SAD, a tamo nam veza Salt Cityy, oon u pola ranodg vremena napravi se scena, dobije poziv od Targeta koji mu javi za tesku situaciju, napusti posao i ode direktno kuci moli Azmira da se vrati. Eh sad moramo tu i ljubvnu radnju neku ubacit, solinas je ozenjen znaci njeg ne petljat, napravit neku pricu gdje Salt City na dan velike utakmice sa Sarajevom zaprosi na stadionu svoju veliku ljubav, al ono kasnio je zbog leta na utakmicu, i ono ulazi nekako na stadion a Zeba ga iz slobodnjaka za vodstvo Slobode i titulu, grli curu i zaprosi je, stim mi ovo za film mozemo radnju smislit, al Zeba bi morao pravo dati go za titulu, ma ne bitno svejedno ko god da, pravit ce se scena po tome. Tacno dobar bi se film mogao smislit, sa malo nekih sitnih korekcija i malkice izmeljeno radnjom, al ovo oko kluba da bude istinsko i da trofej osvojimo.. Mramor glavni kamerman i reziser filma,

TRUST je napisao/la:Ma ima tu druze materijala i za igranog filma, recimo nademo glumca da glumi solinasa, ono kako je on to sve prozivljavao, kako zena na njeg galalmi a on se nervira zove Azmira zove Tuzlu, raduje se, pa uvezemo slobodu 72 kako on redovno dolazi na treninge, prati to sve, kako se bori na skupstini za klub, al eto posto je film on je glavna veza solinasui snjim je u komunikaciji, recimo bude i scena ovo Azmir otisao za SAD, a tamo nam veza Salt Cityy, oon u pola ranodg vremena napravi se scena, dobije poziv od Targeta koji mu javi za tesku situaciju, napusti posao i ode direktno kuci moli Azmira da se vrati. Eh sad moramo tu i ljubvnu radnju neku ubacit, solinas je ozenjen znaci njeg ne petljat, napravit neku pricu gdje Salt City na dan velike utakmice sa Sarajevom zaprosi na stadionu svoju veliku ljubav, al ono kasnio je zbog leta na utakmicu, i ono ulazi nekako na stadion a Zeba ga iz slobodnjaka za vodstvo Slobode i titulu, grli curu i zaprosi je, stim mi ovo za film mozemo radnju smislit, al Zeba bi morao pravo dati go za titulu, ma ne bitno svejedno ko god da, pravit ce se scena po tome. Tacno dobar bi se film mogao smislit, sa malo nekih sitnih korekcija i malkice izmeljeno radnjom, al ovo oko kluba da bude istinsko i da trofej osvojimo.. Mramor glavni kamerman i reziser filma,

Kraljuuuuu

PS.
Ja glumim sam sebe.

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sad dao zeni da procita umro sam öd smijeha kaze gori ste öd djece...
Kunem ti se svim Sto Imam nek bude tako,da nam se ostvare zelje dignut cu milju minusa u banci ako treba i pogurat film.
Koji smo mi kraljevi,pred gasenje snimali BI Film

Kunem ti se svim Sto Imam nek bude tako,da nam se ostvare zelje dignut cu milju minusa u banci ako treba i pogurat film.

"Modra boja,na bijelome platnu,
Iako mi se po glavi zadnjih mjesec dana motala ideja o kratkometražnom dokumentarcu, moram priznati da bi ovo što TRUST baci u 5 minuta bilo zanimljivo.solinas je napisao/la:Sad dao zeni da procita umro sam öd smijeha kaze gori ste öd djece...![]()
Kunem ti se svim Sto Imam nek bude tako,da nam se ostvare zelje dignut cu milju minusa u banci ako treba i pogurat film.![]()

Flashback na ovo svega mi.

na Arenasport News kratko spomenu o dešavanju u Slobodi... Azmir Husić najavio odlazak , Sloboda prva na tabeli , navijači zabrinuti i tako to...
Ovo ce sve bit uredu i Sloboda ce da bude prvak, zapamtite to, moj me insekt nikad ne vara

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Guest1945, prisonbreak i 17 gostiju.