Slažem se. Ovo je Lujin poraz. Premda nismo izgubili ovo večeras je opravdalo svaki zvižduk publike na Old Traffordu. Užasna igra u drugom poluvremenu. U prvom nešto bolja. Svi koji ovdje pljuju Luju sada se mogu raspojasati i sve mu na kamaru, zaslužio je svaku kritiku.
Kao što si ti rekao - pomjeranja su vrhunac ludila. Ovo s Rooneyem je najbolji dokaz. Mislim da ni on ne zna šta više igra. Fella - draže bi mi bilo da ne igra kod nas nikako nego da ga koristimo za onaj plan B famozni. Martiala u drugom poluvremenu nije ni bilo. Mata ušao - kidnapovali ga vanzemaljci na out liniji odmah. S obzirom na navodni progres naše igre ova utakmica mi je najgora bila. Jednostavno užas i bljak. A igrači posustali pred pritiskom publike na OT. Definitivno je vrijeme da se nešto mijenja, šta - imaju ljudi odgovorni za to i treba da reaguju pod hitno!
Bilo je i dobrih stvari, al' igralo se nakak na intervale, a kada se vidilo da je na dr strani tvrd orah, pokusavalo se nekim improvizacijama sa klupe. Msm nije problem kada igra
tece, pa se napadi razbiju od cvrstu odbranu, neg problem je kada vezni igrac stoji sa loptom i skoro pa mase rukama jer nema skoro nikakvih rjesenja.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.