E ovakva je situacija kod nas na temi kad super kaže da dolazi neko
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[youtube][/youtube]

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
neko je pitao neki dan, ko od igraca nece moci nastupiti protiv radnika... svi ce moci, kokot dobio 4. zuti, kosoric 1. a mladenovic drugi...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Aci je ono izgleda ipak drugi karton.Prema ovoj statistici sa portala :jovanmaksimovic je napisao/la:neko je pitao neki dan, ko od igraca nece moci nastupiti protiv radnika... svi ce moci, kokot dobio 4. zuti, kosoric 1. a mladenovic drugi...

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Jel Kramaric taj kanibal
sto ga super najavljiva ili je to neki drugi igrac 
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Nije, "kanibal" je koliko sam ja shvatio napadačphily je napisao/la:Jel Kramaric taj kanibalsto ga super najavljiva ili je to neki drugi igrac
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
-
djedovic01
- Kontakt:
Drago mi je sto se ovo desava i sto je klub ozbiljno krenuo rjesavati kriticna mjesta u ekipi. Mada moramo sacekati da vidimo da li su ovi igraci pojacanja, svi se iskreno nadamo da cemo s Mailsonom i Kramaricem dobiti mnogo. Sljedeca sedmica kako najavljuju neki mogla bi biti pravo uzbudljiva.
Samo da ovaj put pogodimo sa pojacanjima i ganjati kup!
Samo da ovaj put pogodimo sa pojacanjima i ganjati kup!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
kako bi nam odgovaralo da se zadnje kolo odgodi na proljece, a sto je moguce ako bude padavina.
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Da ima iko pametan u savezu sve bi nas poštedio patnje koja nas zbog terena očekuje u zadnja dva kola.. Ali ne vjerujem da takvih ima u savezu..
BUDI ŽELJO !!!
-
Audicija88
- Kontakt:
Zamislite mi igramo u ligi prvaka danas na Kosevu ili Grbavici nasi ne bi ocistili snijeg, trazili bi odgodu za cetvrtak kad je kup uefa hehehehhe
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
aldin kolaboracionista
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Na spavanje valja u skolu sutra.
- jaludovolimte
- Kontakt:
A zamisli da na ovom forumu navijači Želje pišu na temi Željezničara, a navijači Sarajeva na temi Sarajeva. Kakav bi to raj bioAudicija88 je napisao/la:Zamislite mi igramo u ligi prvaka danas na Kosevu ili Grbavici nasi ne bi ocistili snijeg, trazili bi odgodu za cetvrtak kad je kup uefa hehehehhe
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
-
Audicija88
- Kontakt:
A bas me zanima kako ti mozes znati za koga ko navija? Preko ekrana dok sjedis kuci ili stani ehehehejaludovolimte je napisao/la:A zamisli da na ovom forumu navijači Želje pišu na temi Željezničara, a navijači Sarajeva na temi Sarajeva. Kakav bi to raj bioAudicija88 je napisao/la:Zamislite mi igramo u ligi prvaka danas na Kosevu ili Grbavici nasi ne bi ocistili snijeg, trazili bi odgodu za cetvrtak kad je kup uefa hehehehhe
A cime se bavi ekonom ? 
@audicija
Covjece ako pravis novi profil i novi identitet, jedan prijedlog? Nemoj odjednom prestati pisati sa prvog jer se odajas lahko. Do danas je ribar bio najvrijedniji pljuvac a od sad je taj novi ti profil. Dosta lahko se otrkrivas. Yebemu majku kad vec imas toliko slobodnog vremena za forum, poradi malo i po tom pitanju da se ne odajes tako lahko.
Covjece ako pravis novi profil i novi identitet, jedan prijedlog? Nemoj odjednom prestati pisati sa prvog jer se odajas lahko. Do danas je ribar bio najvrijedniji pljuvac a od sad je taj novi ti profil. Dosta lahko se otrkrivas. Yebemu majku kad vec imas toliko slobodnog vremena za forum, poradi malo i po tom pitanju da se ne odajes tako lahko.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
A jel audicija moj suspendovani milan?
da ga opet pitam nesto?
Iako sam prije utakmice protiv Borca prizeljkivao Stokica u vrhu napada, iako je bila pravo dobra atmosfera na poluvremenu i lijepo skandiniranje Stokicu, te bio ubijedjen da moze puno bolje odigrat umjesto debilnog Kokota (ponasanje kod zutog kartona, mahanje i negodovanje zbog izmjene i prespor seljacki izlazak sa terena), definitivno sam vidio da Joco Stokic nije igrac duela, te da se u nasoj igri na snagu ne snalazi na najbolji moguci nacin, i zasto je na klupi.
Mada i dalje vjerujem i nadam se da moze proraditi, samo sto mu je ostalo malo vremena, jer kad dodje novi napadac..
Nevezano za njegove fudbalske kvalitete, ali definitivno ne volim u nasem klubu gledati likove kao sto je Kokot.. jednostavno to nama ne prilici..
Mada i dalje vjerujem i nadam se da moze proraditi, samo sto mu je ostalo malo vremena, jer kad dodje novi napadac..
Nevezano za njegove fudbalske kvalitete, ali definitivno ne volim u nasem klubu gledati likove kao sto je Kokot.. jednostavno to nama ne prilici..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
A sada protiv Radnika u Bijeljini ako mogu svi igrati kao sto kazete, ja bi ovako postavio:
-----------------------------------Antolovic-----------------------------------
Memija--------Kosoric---------Bogdanovic------Mladenovic
-------------------Blagojevic------------Hadziahmetovic------------
Djelmic---------------------D.Sadikovic-------------------------Tiago
-----------------------------------Beganovic-----------------------------------
A usput da vidimo kakav je Kokot kad udje s klupe, pa ima malo vise snage od protivnika..
-----------------------------------Antolovic-----------------------------------
Memija--------Kosoric---------Bogdanovic------Mladenovic
-------------------Blagojevic------------Hadziahmetovic------------
Djelmic---------------------D.Sadikovic-------------------------Tiago
-----------------------------------Beganovic-----------------------------------
A usput da vidimo kakav je Kokot kad udje s klupe, pa ima malo vise snage od protivnika..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
struja je napisao/la:tebi dragi ALLAH.DŽ.Š ne može ugoditiElegant je napisao/la:Meni se ne sviđa ovo pisakaranje i gasenje pozara benzinom !
Taman da nam dolazi Arap sa 100. miliona i 20 igraca ne pisite i ne spominjite dok se ne ostvari i oficjelno potvrdi !
Volim te Željo !
Ma SuarezBrkoo je napisao/la:Nije, "kanibal" je koliko sam ja shvatio napadačphily je napisao/la:Jel Kramaric taj kanibalsto ga super najavljiva ili je to neki drugi igrac
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20 i 45 gostiju.