FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 26 nov 2015, 00:50

NKMramor je napisao/la:
solinas je napisao/la:Sad dao zeni da procita umro sam öd smijeha kaze gori ste öd djece... :urnebes:
Kunem ti se svim Sto Imam nek bude tako,da nam se ostvare zelje dignut cu milju minusa u banci ako treba i pogurat film. :clap:
Koji smo mi kraljevi,pred gasenje snimali BI Film :urnebes:
Iako mi se po glavi zadnjih mjesec dana motala ideja o kratkometražnom dokumentarcu, moram priznati da bi ovo što TRUST baci u 5 minuta bilo zanimljivo. :urnebes: Gdje nam je budžet? :lol: :lol:

Flashback na ovo svega mi. :lol: :lol:
Hahaha to to haha
Da BI titulu bice budjet jbt budjet :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 nov 2015, 00:56

Forza Sloboda !!!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 26 nov 2015, 01:20

DoeTz je napisao/la:Ovo ce sve bit uredu i Sloboda ce da bude prvak, zapamtite to, moj me insekt nikad ne vara :opaopa:
Al' nam ide treci svjetski jbg :mrgreen:
Dje nam je Tuzlak nas sto je otisao u Tursku, da on nije avion oborio :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 nov 2015, 01:29

katarakta je napisao/la:Sutra u dnevnoj novini Faktor: -Gradonačelnik Tuzle o FK Sloboda: Azmir Husić zaslužuje naše poštovanje
baš me zanima šta je rekao, mada očekujem da je u pitanju presipanje iz šupljeg u prazno, pohvale, bla, bla, a ništa konkretno neće uradit' od ovog što Azmir traži, ali eto, pokušat' će oprat' sebe, logično

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 26 nov 2015, 01:29

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Ovo ce sve bit uredu i Sloboda ce da bude prvak, zapamtite to, moj me insekt nikad ne vara :opaopa:
Al' nam ide treci svjetski jbg :mrgreen:
Dje nam je Tuzlak nas sto je otisao u Tursku, da on nije avion oborio :mrgreen:
Kuha pravo, cuo za Azmira i pravi sad belaje, kaze nek ide sve u krc :lol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

s4mke1987
Kontakt:

Post Postao/la s4mke1987 » 26 nov 2015, 01:43

TRUST je napisao/la:Ma ima tu druze materijala i za igranog filma, recimo nademo glumca da glumi solinasa, ono kako je on to sve prozivljavao, kako zena na njeg galalmi a on se nervira zove Azmira zove Tuzlu, raduje se, pa uvezemo slobodu 72 kako on redovno dolazi na treninge, prati to sve, kako se bori na skupstini za klub, al eto posto je film on je glavna veza solinasui snjim je u komunikaciji, recimo bude i scena ovo Azmir otisao za SAD, a tamo nam veza Salt Cityy, oon u pola ranodg vremena napravi se scena, dobije poziv od Targeta koji mu javi za tesku situaciju, napusti posao i ode direktno kuci moli Azmira da se vrati. Eh sad moramo tu i ljubvnu radnju neku ubacit, solinas je ozenjen znaci njeg ne petljat, napravit neku pricu gdje Salt City na dan velike utakmice sa Sarajevom zaprosi na stadionu svoju veliku ljubav, al ono kasnio je zbog leta na utakmicu, i ono ulazi nekako na stadion a Zeba ga iz slobodnjaka za vodstvo Slobode i titulu, grli curu i zaprosi je, stim mi ovo za film mozemo radnju smislit, al Zeba bi morao pravo dati go za titulu, ma ne bitno svejedno ko god da, pravit ce se scena po tome. Tacno dobar bi se film mogao smislit, sa malo nekih sitnih korekcija i malkice izmeljeno radnjom, al ovo oko kluba da bude istinsko i da trofej osvojimo.. Mramor glavni kamerman i reziser filma,
Hahahahahah znaci placem :urnebes:

Konacno da me nesto razveseli u zadnja 3 dana, svaka cast :tokralju:

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 26 nov 2015, 01:51

NKMramor je napisao/la:
katarakta je napisao/la:Sutra u dnevnoj novini Faktor: -Gradonačelnik Tuzle o FK Sloboda: Azmir Husić zaslužuje naše poštovanje
Odriješi kesu gradonačelniče, poštovanje ostavi za kasnije. :kafa:
Samo cu vam nesto napisati... Ne znam koliko vas je upuceno o sumama koje gradonacelnik grada ili nacelnik opstine moze da izdvoji za davanje nekih para bez glasanja... A radi se o sumi od 10.000KM za sve ostalo ide na vjecanje i glasanje

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 26 nov 2015, 07:46

Ja ne kontam ove iz Gradse uprave, jer sigurno moze biti postignut dogovor sa Azmirom, samo sto oni to ne zele.
Kao sto je gore neko spomenuo, zar nije Grad mogao preuzeti taj reprogram, a da se odrekne tranše, mislim da bi to Azmir prihvatio,
jer će Sloboda onda kroz izborenu Evropu, kao i od transfera i sponzora početi zarađivati i postati samofinansirajuća.
Samim tim Grad zadržava i određenu sumu novca koji može usmjeriti na druge sportske kolektive pa i na taj kosarkaski lobi, jer kako sam shvatio
godišnja rata kredita za reprogram je manja od tranše koju oni uplaćuju Slobodi ili grijeim.
Još jedna korist od jake Slobode jeste i dolazak sponzora koji će sigurno donijeti određene prihode i Gradu, jer klub je gradski.
Zaista ne kontam te ljude koji su gore, samo jedan razlog moze biti, jer sumnjam da je to kosarkaski lobi, a to je NEMOGUĆNOST vršenja MUTNIH radnji unutar FK SLOBODA dok god je AZMIR na čelu. i to je jedino što njima smeta, jer višestruka je korist od jake Slobode svima, osim lopovima.....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 nov 2015, 08:12

Tačno kad čitaš sa strane izgleda nevjerovatno da se ne može naći neko rješenje, jbt...ljudi dogovorom zaustave rat a ovi uhljupi iz gradske uprave ne mogu naći zajedničku tačku sa Husicem... Čovjek je vazda bio i za razgovor i za dogovor.... nevjerovatno, majke mi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 nov 2015, 08:34

Jel u 9 to gradsko vijece.
Idel se Dole neko okupljanje nesto

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 26 nov 2015, 08:46

da vi vidite ko radi u toj Općinskoj upravi. pa oni pravnici ne znaju ni šta je reprogram niti od koga treba da ga traže.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 26 nov 2015, 08:48

pare nisu problem, problem je sto Azmir ne da da se vise muti.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 nov 2015, 08:51

Ma sve je slagao Jasmin i uprava grada.
Öd jace finansijske pomoci,reprograma,nekih kontra-tuzbi Sto je obecao.sve

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 26 nov 2015, 09:34

Alleenn je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
Odriješi kesu gradonačelniče, poštovanje ostavi za kasnije. :kafa:
Samo cu vam nesto napisati... Ne znam koliko vas je upuceno o sumama koje gradonacelnik grada ili nacelnik opstine moze da izdvoji za davanje nekih para bez glasanja... A radi se o sumi od 10.000KM za sve ostalo ide na vjecanje i glasanje
To je isto kao kada bi neko sada dosao i pricao da svaki clan neke partije glasa po svom nahodjenju, a ne onako kako partija svira.

Naravno da postoje ograde i da on nije imperator, ali u vijecu sjede njegovi ljudi i ono sto on zeli, to moze i progurati. To sto navodis je toliko nebitan faktor da ga nema potrebe ni spominjati.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 26 nov 2015, 09:44

Pricao sam i Ajanovicem ne volim te politicare, rekao sam mu Mirnese pokazi ko si sta si, pomozi Slobodi pomogao si jednom i uvijek si tu bio, na vijecu nemoj dopustiti da mali ego pojedinih pobjedi ... Idem dalje, ako treba svakog ovog sto znam oticu da molim ...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 nov 2015, 10:00

Sta ba ne moze Jasmin! Moze itekako! Kako je mogao navuci za Tvrtka vise od pola miliona, nasih para, kako je mogao da gura svoje projekte Cum grano salis-knjizevne susrete, kako je mogao da ulaze u fontane, kako je mogao da otme stadion FK Slobodi... koga je tada pitao. Jasmin je na vrhu i on stoji iza svega. Ako ne stoji iza pokopavanja FK Slobode neka onda javno kaze koja su to imena.
Zasto niko od predstavnika FK Slobode iz uprave ili skupstine ne ide na opcinsko vijece da vidi ko ne zeli FK Slobodu?
Mi moramo doprijeti do svakog vijecnika, svake sjednice skupstine, bilo gdje gdje se odlucuje o buducnosti Slobode. Mi moramo znati ko opstruira dogovore sa Azmirom. Mi moramo one koji stete Slobodi i tjeraju je u nestanak zigosati i maknuti ih da upravljaju nama i nasim parama.
Vrijeme je da se saopsti ko su oni koji koce ozdravljenje Slobode. Imena. Jel to kosarkaski lobi sa Aidom, jel to nacelnik sa knjizevnim lobije, jel to lobi koji nema vise nacina da zagrabi u djepove Slobode?
Borba mora da bude istrajna, a gubitnici moraju biti oni koji su protiv evropske Slobode. Istrajati moramo!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 26 nov 2015, 10:28

http://www.nasastranka.ba/jasmin-alic-s ... ku-sportu/

Dizu svi polako svoj glas i iz politike(nije mi drago da se politika mijesa).
Covjek otvoreno reko kako se guraju samo sportski kolektivi sa "predznakom" SDP-a.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 26 nov 2015, 10:35

Jasmin optimistican da ce Azmir ostaje,ucinit cu sve da Sloboda ostane u vrhu.Nacemo rijesenje za nastalu situaciju.

Rijeci naseg vrlog nacelnika.Imas rijesenje,samo ga potpisi sa poreskom majmuneeeeee....ne trebas nista trazit.

SMRADOVIIIIIIII KAKO VAS NIJE STID!!!!!
Zlatan Nalić sin tuzlanski

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 26 nov 2015, 10:41

Fudbal je danas ogroman biznis, a da Je Jasmin vese orjentisan ka ekonomiji a manje prema pisanoj umjetnosti, on ne bi nikad dozvolio da izgubi Husica.
Jer 2.500.000 za 5- 10 godina nije velik novac u odnosu na mogucu zaradu od Slobode, jer Husic ce da direktno i indirektno upumpaje svoj(americki) novac u nas porezni sistem, kad se dodaju strani sponzori pa Evropske utakmice a da ne govorim o prodaji igraca gdje samo jedan igrac moze da pokrije tu cifru. i ko zna kakve sve investicije ovo moze da povuce. Svi ti novci ce da ostaju u Tuzli a na koncu imat ces zadovoljne gradane. Kamo srece da vise imamo ljude kao sto je Azmir ili Bingo itd .. Treba bas biti budala i nemati sluha za uspjeh ako tjeras takve ljude zbog mjesecne rate od 20.000 sto se samo potrosi na odrzavanje opstinskog voznog parka.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 26 nov 2015, 10:45

Sve se vise prica po medijima kao i po FB o Slobodi. Pritisak raste na gradske strukture jer znaju da ce sav teret na njih pasti.
Nadam se da ova zbivanja prati i predsjednik koliki je odjek izazvalo njegovo povlacenje.
Jel se uspjela naci kakva zajednicka rijec toko razgovora predsjednika i Imamovica zna li neko nisu valjda satima pricali o motanju sarme ?
samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.