Ja ne kontam ove iz Gradse uprave, jer sigurno moze biti postignut dogovor sa Azmirom, samo sto oni to ne zele.
Kao sto je gore neko spomenuo, zar nije Grad mogao preuzeti taj reprogram, a da se odrekne tranše, mislim da bi to Azmir prihvatio,
jer će Sloboda onda kroz izborenu Evropu, kao i od transfera i sponzora početi zarađivati i postati samofinansirajuća.
Samim tim Grad zadržava i određenu sumu novca koji može usmjeriti na druge sportske kolektive pa i na taj kosarkaski lobi, jer kako sam shvatio
godišnja rata kredita za reprogram je manja od tranše koju oni uplaćuju Slobodi ili grijeim.
Još jedna korist od jake Slobode jeste i dolazak sponzora koji će sigurno donijeti određene prihode i Gradu, jer klub je gradski.
Zaista ne kontam te ljude koji su gore, samo jedan razlog moze biti, jer sumnjam da je to kosarkaski lobi, a to je NEMOGUĆNOST vršenja MUTNIH radnji unutar FK SLOBODA dok god je AZMIR na čelu. i to je jedino što njima smeta, jer višestruka je korist od jake Slobode svima, osim lopovima.....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)