A ima ovakvih ispada gdje neko nezasluzeno upadne u uzi izbor ali nagrada je uvijek otisla u prave ruke. Al to je opet manje bitno i slabo ko pamti. Takodjer i ovi sto su upadali u top3, sve zasluzeno.
Ballon d'Or 2015
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Ballon d'Or 2015
Nagrada smijesna zadnjih godina jer je osvajaju dva ponajbolja igraca ikad i ubjedljivo najbolja u svojoj generaciji
Grijeh je dati nekom drugom s obzirom na formu i konstatnost dva vanzemaljca zadnjih, koliko je vec godina u nizu osvajaju (7,8).
A ima ovakvih ispada gdje neko nezasluzeno upadne u uzi izbor ali nagrada je uvijek otisla u prave ruke. Al to je opet manje bitno i slabo ko pamti. Takodjer i ovi sto su upadali u top3, sve zasluzeno.
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Ma jok zbog toga. Svakako je ova dvojica i zasluzuju. Mislio sam na malo siri izbor i na najboljih 11 FIFE gdje su par puta uletili neki koji nisu zasluzili,recimo Iniesta i Alves jednom iako su imali ocajne sezone.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: RE: Re: Ballon d'Or 2015
Tek sad vidim da je u pitanju skraćena lista, mislio sam da se priča o onoj prvobitnoj sa milijardu igrača. Slažem se da Bale ne treba biti na ovoj listi.GabrielBatistuta je napisao/la: Nit su oni nit je on.
Wales je u smijesnoj grupi igrao i recimo vise je Sigurdson zasluzio igrajuci u realno tezoj grupi,mada ima igraca koji su se prije trebali naci na spisku.
Kao sto rece Kajzer nije sve tekme ni odigrao u ovoj godini,tako da je ovaj potez da ga se stavi u neki siri izbor cisti marketinski potez jer igra za Real Madrid. Sad ne znam jel Aubemeyang iz BvB-a na popisu jer nisam obracao nesta posebno paznju na to,prvenstveno jer je ova nagrada smijesna vec zadnjih 5-6 godina,ali je svakako zasluzio da bude tu prije Balea.
Dobro, anketa je bila poprilično smiješna, tako da idemo sa novom, daleko zanimljivijom.
Moje iskrene isprike. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Tradicionalno biranje tima godine preko uefinog sajta. Nominovani:

Možete glasati na http://en.toty.uefa.com/

Možete glasati na http://en.toty.uefa.com/
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- HeavensWonder
- Kontakt:

Koja je nagrada ?
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Objave ti ime na uefinom sajtu
A sad 55 kandidata u izboru fifpro i fife za tim godine. Ovdje ne glasa obična raja, a tim će biti objavljen na izboru za Zlatnu loptu.

Ima nekih smiješnih imena no dobro.
A sad 55 kandidata u izboru fifpro i fife za tim godine. Ovdje ne glasa obična raja, a tim će biti objavljen na izboru za Zlatnu loptu.

Ima nekih smiješnih imena no dobro.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 26 nov 2015, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Hart, Boyko, Ramos, Luiz, Konoplyanka, Calhanoglu, Klempo 
- Donnie Darko
- Kontakt:
--------------------------X----------------------------
----X-------------X--------------X--------------X-----
--------------X---------------------X-----------------
----Messi-----------Suarez-----------Neymar------
Realno.
----X-------------X--------------X--------------X-----
--------------X---------------------X-----------------
----Messi-----------Suarez-----------Neymar------
Realno.
Zasto je Vidal predstavnik Bayerna kada znamo da se gleda prošla fudbalska sezona u izboru, a ne kalendarska godina? Ili sam pobrkao nešto.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kalendarska godina se gleda.Pogba je napisao/la:Zasto je Vidal predstavnik Bayerna kada znamo da se gleda prošla fudbalska sezona u izboru, a ne kalendarska godina? Ili sam pobrkao nešto.
Ispravio sam ti postDonnie Darko je napisao/la: ---------------------------Buffon------------------------------------
----Alves---------Pique--------------X--------------Alba-----
--------------------------Busquets--------------------------------
--------------X---------------------Iniesta-----------------
----Messi-----------------Suarez-----------Neymar-----------
Realno.
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Mislim da nema mjesta za Ronalda ni na klupi,kako ocajno igra. Ipak su bolji Lewa,Muller i Douglas Costa trenutno,pa i Aguero.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Malo beze, šta su prošla, 2 mjeseca nove sezone, realno je da ga se ocjenjuje kroz prizmu Juventusa, to je tako gledajući recimo s aspekta Zlatne lopte. Primjer Cannavara.Donnie Darko je napisao/la:Kalendarska godina se gleda.Pogba je napisao/la:Zasto je Vidal predstavnik Bayerna kada znamo da se gleda prošla fudbalska sezona u izboru, a ne kalendarska godina? Ili sam pobrkao nešto.
#MaxOUT
#MaxOUT
- Donnie Darko
- Kontakt:
Osim što je Cannavaro ocjenjen kroz prizmu Italijanske reprezentacijePogba je napisao/la:Malo beze, šta su prošla, 2 mjeseca nove sezone, realno je da ga se ocjenjuje kroz prizmu Juventusa, to je tako gledajući recimo s aspekta Zlatne lopte. Primjer Cannavara.Donnie Darko je napisao/la:Kalendarska godina se gleda.Pogba je napisao/la:Zasto je Vidal predstavnik Bayerna kada znamo da se gleda prošla fudbalska sezona u izboru, a ne kalendarska godina? Ili sam pobrkao nešto.
zato se nagrada dodjeljuje u januaru, da se gleda sezona bilo bi u junu.
Uveliko je Sp doprinio, ali ne mogu se složiti jer sam naravno kao i danas i tada gledao sve partije Juventusa i u periodu 2004-2006 nije bilo dominantnijeg stopera.Donnie Darko je napisao/la: Osim što je Cannavaro ocjenjen kroz prizmu Italijanske reprezentacije![]()
#MaxOUT
#MaxOUT
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bilo je dominantnijih igrača. Da se klubski fudbal gledao Ronaldinho bi ponovo pomeo konkurenciju.Pogba je napisao/la:Uveliko je Sp doprinio, ali ne mogu se složiti jer sam naravno kao i danas i tada gledao sve partije Juventusa i u periodu 2004-2006 nije bilo dominantnijeg stopera.Donnie Darko je napisao/la: Osim što je Cannavaro ocjenjen kroz prizmu Italijanske reprezentacije![]()
Sneijder 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.