FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Stranica na fb...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- PitarBordo
- Kontakt:
https://www.facebook.com/FZ-Sports-Braz ... 572441208/Sarajlijc@ je napisao/la:Stranica na fb...
Ali je video obrisan..
Samo Saraj'vo.
Imas na kiksu njihov je video.Sarajlijc@ je napisao/la:Stranica na fb...
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Imas li link?Bolanos je napisao/la:Imas na kiksu njihov je video.Sarajlijc@ je napisao/la:Stranica na fb...
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Apsolutno mi, kako se zove, nimalo nece bit zao ako bude, hajd da kazem, nogiran jel.AdiFKS je napisao/la:Pa to. Strava. Zato samo blago trckaraju.I svi imaju klupske vunene kape. Crne, bordo-bijele, samo Harmony florescentnu ovu. Tacno se lik sam nudi da ga Jesic nogira. I onako Jesa i za sitne stvari ih kaznjava i 'bicuje'.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mario-ba ... ora/177033 znaci idemo jako idemo ludo jel ovo novi igrac na mjesto barica dolazi bek:) pravi jesa cistku samo takvu 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bi trebalo jer vec imamo 3 igraca na desnom beku ne racunajuci Barica. Trazi se lijevi bek, centralni vezni i desno krilo.Rule_hz je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/mario-ba ... ora/177033 znaci idemo jako idemo ludo jel ovo novi igrac na mjesto barica dolazi bek:) pravi jesa cistku samo takvu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
sve su prilike da ce i ahmad nogu dobit od jese pored akademaca koji ce inace cinit okosnicu klupe a slazem se sa tobom mislim da ce prioritet bit taj centralni i lijevi bek
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Rule_hz je napisao/la:sve su prilike da ce i ahmad nogu dobit od jese pored akademaca koji ce inace cinit okosnicu klupe a slazem se sa tobom mislim da ce prioritet bit taj centralni i lijevi bek
Po meni Kallasi sve bolje i bolje igra.
Super je odigrao protiv Galate,pretcao vise nego pola ekipe.U Zvorniku isto tako.On i Kadusic bi rijesili tu desnu stranu frlo dobro.Ali eto Jesic bolje zna i za to je placen.
Lijeva strana po meni prioritet,kao i ofanzivni vezni,ali Zeka Turkovic.
Jesic hoce da stranci budu bar 2x bolji igraci od domacih jer ih samo 6 u zapisniku moze imati. Zato ce se rijesavati nekih igraca. Okosnicu planira praviti od tih 3,4 stranca vrhunskog kvaliteta za nasu ligu naravno te od nasih mladih,perspektivnih i zeljnih borbe i igre nogometasa iz BiH. Ukratko.
Pokusat ce se vec ove zime dovesti neki igraci iz nase lige za koje se procijeni da imaju odredjeni potencijal i vec u tim mladjahnim godinama odredjeni kvalitet za prvi tim.
Vidite da cistka je krenula uveliko. Definitivno ce biti i pojacanja iz nase lige kija ce se ciniti cudnim, kao npr onda kad smo doveli Kovacevica, Rustemovica, Cimirota itd itd.
Duska moze potvrditi, ili Zukanovic svejedno
Pokusat ce se vec ove zime dovesti neki igraci iz nase lige za koje se procijeni da imaju odredjeni potencijal i vec u tim mladjahnim godinama odredjeni kvalitet za prvi tim.
Vidite da cistka je krenula uveliko. Definitivno ce biti i pojacanja iz nase lige kija ce se ciniti cudnim, kao npr onda kad smo doveli Kovacevica, Rustemovica, Cimirota itd itd.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Šta je s ostatkom družine jesu li oni na transfer listi ? Imam neki osjećaj da će nam ga Barić zabit kad odemo na gostovanje Vitezu .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Dovodženje Kovačevića,Cimirota i Rustemovića paša nije čudno to su bili najbolji igrači u svojim klubovima sa 20 godina.RuleHz je napisao/la:Jesic hoce da stranci budu bar 2x bolji igraci od domacih jer ih samo 6 u zapisniku moze imati. Zato ce se rijesavati nekih igraca. Okosnicu planira praviti od tih 3,4 stranca vrhunskog kvaliteta za nasu ligu naravno te od nasih mladih,perspektivnih i zeljnih borbe i igre nogometasa iz BiH. Ukratko.
Danas tu imaš :Simeunovića, Ordagića, Graovaca, Pirića, Jovića i Predragovića koji odskaću i još par igrača.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
- PitarBordo
- Kontakt:
Al' "dovodženje".... hahahaha, hajde kad neko izgovara tvrdo ili meko... Ali kad piše... 
Je l' igra Benko u nedjelju sigurno?
Je l' igra Benko u nedjelju sigurno?
Samo Saraj'vo.
-
GradKamena
- Kontakt:
Majstore dajte za Simeunovica 50 000 eura i vodite ga,od nas transport za Sarajevo !hzkg je napisao/la:Dovodženje Kovačevića,Cimirota i Rustemovića paša nije čudno to su bili najbolji igrači u svojim klubovima sa 20 godina.RuleHz je napisao/la:Jesic hoce da stranci budu bar 2x bolji igraci od domacih jer ih samo 6 u zapisniku moze imati. Zato ce se rijesavati nekih igraca. Okosnicu planira praviti od tih 3,4 stranca vrhunskog kvaliteta za nasu ligu naravno te od nasih mladih,perspektivnih i zeljnih borbe i igre nogometasa iz BiH. Ukratko.
Danas tu imaš :Simeunovića, Ordagića, Graovaca, Pirića, Jovića i Predragovića koji odskaću i još par igrača.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nece se bas toliko dovoditi iz nase lige jer smo i vise nego dobro popunjeni sa nasim akademcima a traze se igraci iz drugih liga trenutno, ako se ukaze dobra prilika sto da ne ali nece dok ne vidimo ko moze prihvatiti nasu ponudu od ostalih, ako ne prihvate onda se moramo okrenuti nasoj ligi ali sumnjam. Kao sto sam rekao uz 2 brazilca jos se traze pojacanja za 3 pozicije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Dobar je Deni
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Bio nekad, i to kad smo gledali Brzog i slične budalaše.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ma i ovaj Simeunovic se poceo prizivati ko svojevremeno Puric, pa na kraju kad smo doveli tog Purica on ni sjena nekadasnjeg igraca,evo imamo sad i Hebibovica, tako bi bilo i sa Denijem ko da gledam 
Pyro is not a crime !
Koji ba Simeunovic,pa i u svinjskom je na klupi il tribinama,gdje on odskace ibogati,cast Jovicu,Ordagicu,Piricu i svakako da ima jos igraca koji su potencijal ne treba duse grijesiti
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Pogresno si me shvatio prijatelju. Ne kazem da je cudno, nego pojedinci ocekuju da samo treba dovoditi izvana a i to da je igralo u ligama petice. Uvijek moras imati igrace kao sto su Bekici, Rustemovic, pa cak i kao Okic za stvaranje pozitivnog naboja i konkurencije. Zato ce kako sam shvatio ove zime se dosta dati na znacaju pronalasku takvih igraca, te afirmaciji igraca iz akademije u prvi tim. Kasnije cu pokusati napraviti spisak igraca na koje bi se trebala obratiti paznja i pokusati ih grupisati po nekim kriterijima.hzkg je napisao/la:Dovodženje Kovačevića,Cimirota i Rustemovića paša nije čudno to su bili najbolji igrači u svojim klubovima sa 20 godina.RuleHz je napisao/la:Jesic hoce da stranci budu bar 2x bolji igraci od domacih jer ih samo 6 u zapisniku moze imati. Zato ce se rijesavati nekih igraca. Okosnicu planira praviti od tih 3,4 stranca vrhunskog kvaliteta za nasu ligu naravno te od nasih mladih,perspektivnih i zeljnih borbe i igre nogometasa iz BiH. Ukratko.
Usput, Jovic nam je vec nudjen. Nisu ga odbili ali ni ponudili ugovor.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.