[youtube][/youtube]
Moderator/ica: insider

Jos se nisi dohavizoBvB09 je napisao/la:@uschtipak nemoj više padam u depresiju
Ma gotov sam evo šta slušamDerdiyok je napisao/la:Jos se nisi dohavizo Nastavi ti onda piti od muke
I ja padam u depresiju pisuci CV.BvB09 je napisao/la:@uschtipak nemoj više padam u depresiju
Ma zbog bivše nije zbog ove jbg ja sam kriv.uschtipak je napisao/la:Vala ne mo's bedaciti zbog cure koju znas sedam dana, al' nikako.
Nije ona kriva, ja sam kriv nisam znao da cijenim ono sto sam imao.Derdiyok je napisao/la:@Gundogan Pokusava da te utjesi al bezuspjesno. Ti si kriv i nosi se s posljedicama
Ma problemi sa bivšom ništa bitnobagrcavi je napisao/la:A sta je bilo BvB, nisam upratio jbg?
Ma ništa drug, zezamo se to je normala.Ma kakvo sikiranje, life goes on.Derdiyok je napisao/la:Ma zezam te malo, halali što pristajem na muku. U istim smo g.ovnima samo što meni ova kaže da me voli i dalje i da hoće da se promjenim, da budem opet onaj čovjek kojeg je zavoljela, vrijedan divljenja, a u sljedećem razgovoru da me ne voli, da sam najgore što joj se desilo u životu, da joj se ne približavam kad je vidim itdNemoj samo puno da se sJekiraš, ne daj da ti utiče na psihu.
Nisu pametni nikad ganjali prosjek.bagrcavi je napisao/la:A sta je bilo BvB, nisam upratio jbg?
Jjebote tito kad sam cuo koliki prosjek usinuta ima na fakultetu tacno sam se zapito dokle ide ovo nase skolstvo...Ko bi reko...
Kako si izračunao da je 1.2?Evolution87 je napisao/la:Ta cijena puta 1.2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.