FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Optimističan sam . S obzirom da se reprogram mora skoro riješiti a Imamović je optimističan da će Azmir ostati, to bi trebalo da znači rješavanje tog problema. . .
Gradske vlasti trebaju da shvate da Sloboda nije samo klub Tuzlaka, nego mnogo šire. To trebaju da shvate jer grad ne čine samo panonska jezera, književni susreti, neki ljetni koncerti .. nego i klub, koji može donijeti gradu mnogo toga pozitivnijeg nego ovo ranije nabrojano. . . . .Osjeti se, da klub polako privlači i ostale koji nisu sa prebivalištem u Tuzli, a to mnogo korisnije nego panonska jezera, književni susreti . . . .Možda će neko reći, t'a je ta Sloboda, daleko smo mi od neke ozbiljnije organizacije, ali mnogo ozbiljniji ljudi to tako ne razmišljaju . . .
Gradske vlasti trebaju da shvate da Sloboda nije samo klub Tuzlaka, nego mnogo šire. To trebaju da shvate jer grad ne čine samo panonska jezera, književni susreti, neki ljetni koncerti .. nego i klub, koji može donijeti gradu mnogo toga pozitivnijeg nego ovo ranije nabrojano. . . . .Osjeti se, da klub polako privlači i ostale koji nisu sa prebivalištem u Tuzli, a to mnogo korisnije nego panonska jezera, književni susreti . . . .Možda će neko reći, t'a je ta Sloboda, daleko smo mi od neke ozbiljnije organizacije, ali mnogo ozbiljniji ljudi to tako ne razmišljaju . . .
-
- Interni moderator
- Kontakt:
U toku je sjednica Gradskog Vijeća... na dnevnom smo redu...U PRICI SMO...molite se a i vi sto ne vjerujete...Ako se ovo Abd završi pozitivno gledat će se veliki evropski klubovi...Sto na Tusnju što na Bilinom.... Ahaha...zato i vi Zeničani proucite sta
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Valjda ispadne dobro po nas..ajde Jasminr sad ili nikad.. da li zelis biti makar mali heroj ili ljiga do kraja zivota.
Pomozi BOZE
Pomozi BOZE

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma ja vjerujem da ce se sve ovo dobro zavrsit, ma ima da slavimo trofej na kraju sezone, a posto vjerujem da smo vrhunski talenti za film ma pucamo na najvise idemo po oscar u Los Angeles
. Vec vidim teskt u svim medijima.
Azmir Husic, glumacka ekipa filma Sloboda kao feniks
na celu sa reziserom Mramorom pokupila sve nagrade na ceremoniji dodjele oscara
Nakon što su zvijezde prošetale crvenim tepihom, u losanđeleskom Dolby Theatreu pod motom (''Iz pepela se dizemo, historiju pisemo'') sinoć je započela 91. dodjela Oscara. U kategoriji najboljeg filma pobjedu je odnijla drama ''Sloboda kao feniks'' rezisera Mramora koji je nagrađen i za najboljeg redatelja.
Zlatne kipiće za najbolju mušku i žensku glavnu ulogu kući su odnijeli Solinas (''Sloboda kao feniks'') i njegova supruga. U kategoriji najboljih sporednih uloga Oscare su osvojili glumac Mirvad Kuric koji je glumio Dadu u filmu (''Sloboda kao feniks'') i Zana Novakovic koja je glumila njegovu veliku ljubav
Za najbolji originalni i adaptirani scenariji nagrađen je takoder film "Sloboda kao feniks".
Svečanost proglašenja dobitnika u ukupno 24 kategorije vodio je popularni komičar Neil Patrick Harris.
Ono sto ce vjecno ostati u pamcenju sto se tice ove dodjele oscara, da po izlasku na scenu i primanje nagrada glumacka ekipa i reziser Mramor na celu sa Azmirom Husicem, umjesto uobicajnih drzanja govora, kratko su se zahvalili svima koji su ih podrzali i onda je u losanđeleskom Dolby Theatreu zaorilo oooooooo Volim te Slobodo nannana ti si nasa svetinja
Ta scena je obisla citavu zemaljsku kuglu jer prenos ove ceremonije bio je u preko 130 zemalja 

Azmir Husic, glumacka ekipa filma Sloboda kao feniks

Nakon što su zvijezde prošetale crvenim tepihom, u losanđeleskom Dolby Theatreu pod motom (''Iz pepela se dizemo, historiju pisemo'') sinoć je započela 91. dodjela Oscara. U kategoriji najboljeg filma pobjedu je odnijla drama ''Sloboda kao feniks'' rezisera Mramora koji je nagrađen i za najboljeg redatelja.
Zlatne kipiće za najbolju mušku i žensku glavnu ulogu kući su odnijeli Solinas (''Sloboda kao feniks'') i njegova supruga. U kategoriji najboljih sporednih uloga Oscare su osvojili glumac Mirvad Kuric koji je glumio Dadu u filmu (''Sloboda kao feniks'') i Zana Novakovic koja je glumila njegovu veliku ljubav

Za najbolji originalni i adaptirani scenariji nagrađen je takoder film "Sloboda kao feniks".
Svečanost proglašenja dobitnika u ukupno 24 kategorije vodio je popularni komičar Neil Patrick Harris.
Ono sto ce vjecno ostati u pamcenju sto se tice ove dodjele oscara, da po izlasku na scenu i primanje nagrada glumacka ekipa i reziser Mramor na celu sa Azmirom Husicem, umjesto uobicajnih drzanja govora, kratko su se zahvalili svima koji su ih podrzali i onda je u losanđeleskom Dolby Theatreu zaorilo oooooooo Volim te Slobodo nannana ti si nasa svetinja

Ima li ko kakvih informacija . .. ima nas koji radimo i ne znamo šta se dešava (TV, radio . . )
Kako se zove onaj portal Mirnesa Ajanovica. Oni su uzivo radili sjednice
Niko, niko, samo Sloboda
"O Azmiru najbolje govore rezultati Slobode. Prije dva dana smo ja i on razgovarali nekih sat vremena, a jučer smo imali i sastanak sa njegovim saradnicima. Optimističan sam i uvjeren sam da ćemo pronaći rješenje. Mnogo toga je urađeno u posljednje vrijeme. Sloboda nikada nije bila na samom vrhu i učinit ćemo sve da tamo ostane. Optimističan sam i po pitanju Azmirovog ostanka", rekao je za SportSport.ba prvi čovjek Grada Tuzle Jasmin Imamović.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Evo šta reče Azmir Husić . .
„Išli smo korak po korak, ali ja se ne zadovoljavam prosjekom. Od Slobode sam želio napraviti najbolji tim u BiH, da igramo evropske utakmice i da narod u Tuzli i Kantonu bude ponosan na nas. Fudbal je isto tako biznis i znam da bismo sa evropskom Slobodom otvorili nova radna mjesta. Da ljudi koji su bez zaposlenja sutra rade u Klubu i žive od svog posla. Klub nisu samo fudbaleri, već masa ljudi oko njih koji rade razne poslove. Takođe, sa jakom, evropskom Slobodom cijela Tuzla bi imala koristi. Zamislite samo koliko bi grad zaradio od turizma. Evropske utakmice se igraju ljeti između sezona. Hiljade ljudi iz Kantona i cijele BiH, navijači iz inostranstva, došli bi u Tuzlu da gledaju evropske utakmice”, objašnjava Husić i nastavlja„Ali eto, dođe i taj 23. novembar kada sam definitivno zaključio da sam ostao sam u toj borbi za evropsku Slobodu. Sam ne mogu jer stadion nije Slobodin, Klub nije moj i mojih saradnika, dugove koje smo uspjeli smanjiti, a ipak su ostali, nismo napravili mi, nego neki drugi, a sve to ima crno na bijelo. Ovu odluku teško sam donio, ona me boli jer volim Slobodu, ali realnost je prava: sam više ne mogu, a i ne daju mi. Zašto, to oni znaju, a tako sam bio blizu sa saradnicima da u Slobodu uvedemo zainteresovane investitore i partnere koji su prepoznali naš projekat „Zlatna karika“. Projekat koji su mnogi u Tuzli ismijali, a on je bio sa krajnjim ciljem da se stogodišnjica Kluba proslavi uz izlazak u Evropu. Prema igračima i stručnom štabu, moji saradnici i ja bili smo do današnjeg dana korektni, a tako će i biti do kraja ovog dijela takmičenja (18. kolo Slavija), a nakon toga garancije može dati samo onaj ko umjesto mene preuzme Slobodu. Vjerujem da će svi shvatiti ovaj moj potez i zato se na ovaj način obraćam svima preko službene klupske stranice, koja je uvijek otkako smo mi na čelu izlazili sa argumentiranim informacijama. Na kraju, sad je najvažnija Sloboda! Svim iskrenim navijačima i prijateljima Slobode želim sve najbolje!“, zaključuje Husić.
„Išli smo korak po korak, ali ja se ne zadovoljavam prosjekom. Od Slobode sam želio napraviti najbolji tim u BiH, da igramo evropske utakmice i da narod u Tuzli i Kantonu bude ponosan na nas. Fudbal je isto tako biznis i znam da bismo sa evropskom Slobodom otvorili nova radna mjesta. Da ljudi koji su bez zaposlenja sutra rade u Klubu i žive od svog posla. Klub nisu samo fudbaleri, već masa ljudi oko njih koji rade razne poslove. Takođe, sa jakom, evropskom Slobodom cijela Tuzla bi imala koristi. Zamislite samo koliko bi grad zaradio od turizma. Evropske utakmice se igraju ljeti između sezona. Hiljade ljudi iz Kantona i cijele BiH, navijači iz inostranstva, došli bi u Tuzlu da gledaju evropske utakmice”, objašnjava Husić i nastavlja„Ali eto, dođe i taj 23. novembar kada sam definitivno zaključio da sam ostao sam u toj borbi za evropsku Slobodu. Sam ne mogu jer stadion nije Slobodin, Klub nije moj i mojih saradnika, dugove koje smo uspjeli smanjiti, a ipak su ostali, nismo napravili mi, nego neki drugi, a sve to ima crno na bijelo. Ovu odluku teško sam donio, ona me boli jer volim Slobodu, ali realnost je prava: sam više ne mogu, a i ne daju mi. Zašto, to oni znaju, a tako sam bio blizu sa saradnicima da u Slobodu uvedemo zainteresovane investitore i partnere koji su prepoznali naš projekat „Zlatna karika“. Projekat koji su mnogi u Tuzli ismijali, a on je bio sa krajnjim ciljem da se stogodišnjica Kluba proslavi uz izlazak u Evropu. Prema igračima i stručnom štabu, moji saradnici i ja bili smo do današnjeg dana korektni, a tako će i biti do kraja ovog dijela takmičenja (18. kolo Slavija), a nakon toga garancije može dati samo onaj ko umjesto mene preuzme Slobodu. Vjerujem da će svi shvatiti ovaj moj potez i zato se na ovaj način obraćam svima preko službene klupske stranice, koja je uvijek otkako smo mi na čelu izlazili sa argumentiranim informacijama. Na kraju, sad je najvažnija Sloboda! Svim iskrenim navijačima i prijateljima Slobode želim sve najbolje!“, zaključuje Husić.
Sta se desilo na sjednici je li bilo glasanje ?
ovdje budu video snimci sa sjednica GV, tako da cemo imati priliku za koji dan dok postave vidjeti ko je i sta pricao u vezi nase tacke...
http://grad.tuzla.ba/video-snimci-grads ... eca-tuzla/
a ovdje imamo i stenograme
http://grad.tuzla.ba/stenogrami-sa-sjed ... eca-tuzla/
iako se naknadno postavlja, ne moze nam pobjeci podatak ko je sta rekao vezano za nasu tacku
http://grad.tuzla.ba/video-snimci-grads ... eca-tuzla/
a ovdje imamo i stenograme
http://grad.tuzla.ba/stenogrami-sa-sjed ... eca-tuzla/
iako se naknadno postavlja, ne moze nam pobjeci podatak ko je sta rekao vezano za nasu tacku
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Ljudi sta je nova danas ludnica na poslu.nemam vremena nizasta.
Imali ikakvih pomaka
Imali ikakvih pomaka
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Evo info iz prve ruke sa famozne sjednice. Tek sada se usvojila prva tacka dnevnog reda. Zamislite ko se sve dole nalazi kada im treba pola dana da usvoje jednu tacku
Problem koji je vezan sa SLobodu je naknadno ubacen u samu proceduru a jos nije ni blizu toga da se dodje na njen red. Kako mi javljaju nasa tacka je peta ili sesta po redu. Na programu je tek druga 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
situacija je i dalje ista..nedjelja 11.55h, ulaz besplatan
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Evo i Kamaleon na svojim vijestima govori o nedjelji i okupljanju.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
FK RUDAR PRIJEDOR - FK SLOBODA 28.11.2015. 13.00
...............................Sudija. Paradžik Goran Ljubuški
DELEGAT ..........................A-1 Bandić Toni Grude
Tepić Boro - Kotor Varoš................. A-2 Lazić Damir Brčko
POSMATRAČ SUĐENJA............ .............4 Jakupović Edin Bihać
Jaglica Slaviša - Banja Luka
...............................Sudija. Paradžik Goran Ljubuški
DELEGAT ..........................A-1 Bandić Toni Grude
Tepić Boro - Kotor Varoš................. A-2 Lazić Damir Brčko
POSMATRAČ SUĐENJA............ .............4 Jakupović Edin Bihać
Jaglica Slaviša - Banja Luka
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 26 nov 2015, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
+Radio Slon i to cijeli danemirzlaTu je napisao/la:Evo i Kamaleon na svojim vijestima govori o nedjelji i okupljanju.

Ako nas ne bude 5000 milja na okupljanju u nedjelju nismo nista postigli
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Današnji trening trajao je puna dva sata.Od 13-15.Radilo se punom parom.Ahmetović i Ivetić priključili su se ekipi.Sarić zbog povrede meniskusa nije trenirao.Tjera Šef Musemić, neda stati .Istina i igrači su u vrhunskoj formi i kondiciji.Naznaka ekipe koja će istrečati u Prijedoru data je danas.Odbrana standardna, vezni Ordagić ,Stjepanović , Kiso,Zeba,Veselinović i naravno centarfor Ibrahimović ,pardon Ahmetović.Naravno ovo i ne mora biti ovako, bit će kako Šef kaže i odredi.Sutra trening u 11:00 pa aBd.put Prijedora u Karantin.Sretno momci ,sretan vam put i da nam srca razgalite pobjedom.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 26 nov 2015, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.