FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 26 nov 2015, 14:53

Na zalost jako ili vrlo mali je izbor kvalitetnih igraca, koji bi bili kvalitet za Sarajevo,a da su iz Premijer lige.Primjer je Hebibovic,Puric i mnogi drugi da ne nabrajam, koji su u svojim klubovima bil najbolji igraci, u Sarajevu ih nema nigdje.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 26 nov 2015, 14:55

amypitar je napisao/la:Na zalost jako ili vrlo mali je izbor kvalitetnih igraca, koji bi bili kvalitet za Sarajevo,a da su iz Premijer lige.Primjer je Hebibovic,Puric i mnogi drugi da ne nabrajam, koji su u svojim klubovima bil najbolji igraci, u Sarajevu ih nema nigdje.
Vrati ih tamo odakle su došli i opet će biti dobri. Jednostavno nisu kalibar za nas, ne uklapaju se.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 nov 2015, 14:57

amypitar je napisao/la:Na zalost jako ili vrlo mali je izbor kvalitetnih igraca, koji bi bili kvalitet za Sarajevo,a da su iz Premijer lige.Primjer je Hebibovic,Puric i mnogi drugi da ne nabrajam, koji su u svojim klubovima bil najbolji igraci, u Sarajevu ih nema nigdje.
Upravo zbog toga i govorim da se nece traziti u nasoj ligi igraci jer imamo 11 akademaca sa potpisanim ugovorima koji mogu odgovoriti zadatku. Ako sta izleti dobro i povoljno uzet ce se ali svakako da nije primarni cilj. Odstranit ce se mnogi igraci na pauzi da ne zauzimaju djaba prostor i platu jer ima igraca koji bi rado ovdje igrali za malo bolji iznos a ti im to mozes ponuditi ako se rijesis par igraca koji nista trenutno ne rade u Sarajevu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 nov 2015, 15:06

Po meni ne bi bila losa opcija da guramo neki klub iz Premijer lige kao sto to radi Dinamo sa Lokomotivom.I onda pojacanja iz lige,ekstra talente iz Akademije gurati u taj tim.Pa ako se Ikande,Tatomirovic Puzigaca,Baric,Ostrakovic zajebavaju gurnes ih u drugi tim dok se ne poprave.
Ovako smo svi na gubitku.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 26 nov 2015, 15:08

Nismo vise tim za pruzanje "milion"novih sansi igracima. On ako nema sam od sebe u glavi ne pomaze tu ni voda majko sa korita Ivanova. Jesicu samo deri.

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 26 nov 2015, 15:10

amypitar je napisao/la:Po meni ne bi bila losa opcija da guramo neki klub iz Premijer lige kao sto to radi Dinamo sa Lokomotivom.I onda pojacanja iz lige,ekstra talente iz Akademije gurati u taj tim.Pa ako se Ikande,Tatomirovic Puzigaca,Baric,Ostrakovic zajebavaju gurnes ih u drugi tim dok se ne poprave.
Pa to vec i radimo, NK Travnik i NK Bosna ;)
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 nov 2015, 15:14

Bosna Visoko nam je partner, nije Travnik iako imaju par nasih igraca
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 26 nov 2015, 15:34

MortemHz je napisao/la:Bosna Visoko nam je partner, nije Travnik iako imaju par nasih igraca
Aha I see, my bad... :mrgreen: Onda se slazem sa @amy da i nama treba takav jedan tim.
Po svijetu je sasvim normalno imati jednu ligu samo za rezervne igrace, i mi kao klub trebamo ozbiljno razmisljati na to.
Mislim da sam negdje ovdje na forumu citao da siroki formira svoj drugi tim, sto je po meni jako dobra stvar!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 26 nov 2015, 15:48

''U petak je zakazan sastanak predstavnika regionalnih fudbalskih saveza, a domaćin će biti Crna Gora.

Ovo je već treći sastanak, poslije onih održanih u Ljubljani i Opatiji, ovaj će biti u Budvi, a na njemu će biti predstavnici fudbalskih saveza BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Slovenije.

Na dnevnom redu bit će aktuelna pitanja u FIFE i UEFE te regionalna suradnja s posebnim osvrtom na mogućnost formiranja regionalne lige, te odigravanja utakmica između selekcija ovih saveza.

Vrijedi naglasiti da će na ovom sastanku biti prisutni i predstavnici saveza Albanije, Bugarske, Grčke, Kipra i Rumunije.''

Samo BHT PL! :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 nov 2015, 16:01

Što kaže kod mene haver regionalna liga bez Srbije je nešto što se hladno može organizovati... A UEFA će kad tad najterati manje saveze ovako da se ujedinjuju, jer lakše je organizovati kvalifikacije kad imaš duplo manje klubova i dependencija...
Samo Saraj'vo.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 nov 2015, 16:14

Dino Selimović; Sramota je što Sarajevo nema stadion kao Zenica

... Postoje li neke naznake da bi grad Sarajevo mogao dobiti svoj stadion u budućnosti?

Selimović: Ima nekoliko priča na tu temu. Komšije s Grbavice imaju svoj koncept razvoja stadiona. Fudbalski klub Sarajevo ima dvije ideje. Jedna je rekonstrukcija stadiona Asim Ferhatović Hase, a druga izgradnja Bordo Arene pored Zetre. Isto tako, čuo sam da postoje neke ideje da se stadion gradi na području Hrasnice. Ako se sjetimo prije godinu i pol dana, više političkih partija je u svoje prioritete stavljalo rekonstrukciju jednog od stadiona na području Kantona Sarajevo.

Treba biti realan ipak, radi se o ogromnim sredstvima. Izgradnja Bordo Arene koštala bi između 25 i 30 miliona eura, a velika rekonstrukcija stadiona Asim Ferhatović Hase oko 50 miliona eura.

U prevodu nema resenja,ni za jednu ni drugu opciju.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 nov 2015, 16:15

Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 nov 2015, 16:21

amypitar je napisao/la:Dino Selimović; Sramota je što Sarajevo nema stadion kao Zenica

... Postoje li neke naznake da bi grad Sarajevo mogao dobiti svoj stadion u budućnosti?

Selimović: Ima nekoliko priča na tu temu. Komšije s Grbavice imaju svoj koncept razvoja stadiona. Fudbalski klub Sarajevo ima dvije ideje. Jedna je rekonstrukcija stadiona Asim Ferhatović Hase, a druga izgradnja Bordo Arene pored Zetre. Isto tako, čuo sam da postoje neke ideje da se stadion gradi na području Hrasnice. Ako se sjetimo prije godinu i pol dana, više političkih partija je u svoje prioritete stavljalo rekonstrukciju jednog od stadiona na području Kantona Sarajevo.

Treba biti realan ipak, radi se o ogromnim sredstvima. Izgradnja Bordo Arene koštala bi između 25 i 30 miliona eura, a velika rekonstrukcija stadiona Asim Ferhatović Hase oko 50 miliona eura.

Ono što sam danima ovdje pisao... Ali mi se odgovaralo sa "ne brini, sve to ide"... Realno je da mi nećemo zapamtiti novi stadion, a ni pretjerano renovirano Koševo.
Samo Saraj'vo.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 26 nov 2015, 16:22

:cool: :cool:
slika

slika

:mrgreen:
slika

:thumbup:
slika

:cool:
slika

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 nov 2015, 16:28

amypitar je napisao/la:Dino Selimović; Sramota je što Sarajevo nema stadion kao Zenica

Ma nista cega nije svjestan svako ko realno razmislja.
Samo drzava je moze napraviti stadion, a to im nije u planu sigurno.

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 26 nov 2015, 16:34

MCMXLVI je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Bosna Visoko nam je partner, nije Travnik iako imaju par nasih igraca
Aha I see, my bad... :mrgreen: Onda se slazem sa @amy da i nama treba takav jedan tim.
Po svijetu je sasvim normalno imati jednu ligu samo za rezervne igrace, i mi kao klub trebamo ozbiljno razmisljati na to.
Mislim da sam negdje ovdje na forumu citao da siroki formira svoj drugi tim, sto je po meni jako dobra stvar!
U Sirokom je formiran novi klub vodi ga bivsi igrac Sirokog Vlado Hrkac.Vjerovatno ce ih Siroki pogurati.Ovdje u Hercegovini Siroki i Zrinjski salju igrace u Gosk,Brotnjo,Capljinu,Slogu,Branitelj to im dođu k‘o rezervne ekipe
The Maniacs 1987
FK Željezničar

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 nov 2015, 16:54

Po mom misljenju regionalnu liga treba al samo sa Bosanskim, hrvaskim i slovenskim klubovima. Iz svake drzave po 4 kluba i igrat play off za prvaka i za ispadanje.
SARAJEVO
siroki
Skretnica
Zrinjski
Dinamo
Hajduk
Rijeka
Osjek

Maribor
Olimpija
Tresnjevka (da i kone kome sta prodaju)
I jos jedan slovenski.

Vjerujem da bi se ovakva liga mogla igrat i da nebi bilo puno sranja sa navijacima. A stadioni bi bili poprilicno ispunjeni. Sa ovom ligom klubovi bi dosta bolje izgledali i u le i lp.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 nov 2015, 16:55

Pitar6785 je napisao/la:Po mom misljenju regionalnu liga treba al samo sa Bosanskim, hrvaskim i slovenskim klubovima. Iz svake drzave po 4 kluba i igrat play off za prvaka i za ispadanje.
SARAJEVO
siroki
Skretnica
Zrinjski
Dinamo
Hajduk
Rijeka
Osjek

Maribor
Olimpija
I jos jedan slovenski.

Vjerujem da bi se ovakva liga mogla igrat i da nebi bilo puno sranja sa navijacima. A stadioni bi bili poprilicno ispunjeni. Sa ovom ligom klubovi bi dosta bolje izgledali i u le i lp.
A čitam listu i čekam gdje će metnuti... hahahahahaha koji trol!
Samo Saraj'vo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 nov 2015, 17:04

MCMXLVI je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Po meni ne bi bila losa opcija da guramo neki klub iz Premijer lige kao sto to radi Dinamo sa Lokomotivom.I onda pojacanja iz lige,ekstra talente iz Akademije gurati u taj tim.Pa ako se Ikande,Tatomirovic Puzigaca,Baric,Ostrakovic zajebavaju gurnes ih u drugi tim dok se ne poprave.
Pa to vec i radimo, NK Travnik i NK Bosna ;)
Olimpic :lol: :D :thumbup: :kralj:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 26 nov 2015, 17:09

PitarBordo je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Po mom misljenju regionalnu liga treba al samo sa Bosanskim, hrvaskim i slovenskim klubovima. Iz svake drzave po 4 kluba i igrat play off za prvaka i za ispadanje.
SARAJEVO
siroki
Skretnica
Zrinjski
Dinamo
Hajduk
Rijeka
Osjek

Maribor
Olimpija
I jos jedan slovenski.

A čitam listu i čekam gdje će metnuti... hahahahahaha koji trol!
Kako ne bi bilo sranja,kone prijateljsku nemogu s ajdukom odigrati zbog sranja navijaca,a kamoli da je jos za bodove
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Valencia i 19 gostiju.