HahahahahahahahahaDenchiNL je napisao/la:OlimpicMCMXLVI je napisao/la:Pa to vec i radimo, NK Travnik i NK Bosnaamypitar je napisao/la:Po meni ne bi bila losa opcija da guramo neki klub iz Premijer lige kao sto to radi Dinamo sa Lokomotivom.I onda pojacanja iz lige,ekstra talente iz Akademije gurati u taj tim.Pa ako se Ikande,Tatomirovic Puzigaca,Baric,Ostrakovic zajebavaju gurnes ih u drugi tim dok se ne poprave.
Ovako smo svi na gubitku.![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Neka oni svi igraju regionalnu ligu osim klubova iz BiH. Jer tu se definitivno nebi igrao fudbal, nego bi bilo vise pranje novca i utjecaji raznih lobija, a glavnu rijec bi vodili kao i prije Crvena zvezda, Partizan, Dinamo i Hajduk, nama ostalim sta nam ostane.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Regionalna liga je prava stvar..A sto se tice sranja, bez gostujucih navijaca nebi bilo nikakvih belaja..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Skraceno ostane nam k....ElCartel11 je napisao/la:Neka oni svi igraju regionalnu ligu osim klubova iz BiH. Jer tu se definitivno nebi igrao fudbal, nego bi bilo vise pranje novca i utjecaji raznih lobija, a glavnu rijec bi vodili kao i prije Crvena zvezda, Partizan, Dinamo i Hajduk, nama ostalim sta nam ostane.
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
GradKamena
- Kontakt:
Kani se Regionalne lige samo ulazi u nase klubove i bit ce to tip top liga!
-
belosevic28
- Kontakt:
Dobra stvar da se vracaju Benko i Mesa. Za Mesu je ovo zadnja sansa i nadajmo se da ce je iskoristiti.
Sto se tice igraca iz lige, potencijala svakako ima. Recimo Piric bi nam bio dugorocno rjesenje na poziciji gdje smo tanki...itd
Kakva crna regionalna, bilo bi belaja na sve strane.
Sto se tice igraca iz lige, potencijala svakako ima. Recimo Piric bi nam bio dugorocno rjesenje na poziciji gdje smo tanki...itd
Kakva crna regionalna, bilo bi belaja na sve strane.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Bolje prvi na selu nego zadnji u gradu. **** regionalnu ligu.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
kakva ba regionalna liga ... pa prije cemo zaratit ponovo nego fudbala poigrat ...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Dobro je to ako hoces da LP i LE da gledas na tv-u jer nasi klubovi ne bi ni predkola igrali.Rinuka je napisao/la:Regionalna liga je prava stvar..A sto se tice sranja, bez gostujucih navijaca nebi bilo nikakvih belaja..
Jedino da prvih 6 ide u kvalifikacije 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ma od te lige realno nema nista,i ne treba koji ce nam,i ako bude nesto od toga teba to eskivirati,vec je shooter sve rekao...
grb sto kuca,umjesto srca
Danas sam bio na treningu, Jesic je uigravao slijedece:

P.S. Prije cemo dobiti novi stadion nego sto ce se ta liga zaigrati. Zaboravite na regionalnu ligu.
P.S. Prije cemo dobiti novi stadion nego sto ce se ta liga zaigrati. Zaboravite na regionalnu ligu.
[youtube][/youtube]
18:54

18:54
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Evander je napisao/la:Danas sam bio na treningu, Jesic je uigravao slijedece:
Bojim se da je dzaba uigravao.
Po nasim terenima ne mozeš dva pasa sastaviti,a kamo li igrati tiki-taku.
Jel završen travnati teren na Butmiru.?

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
-
nukleusmember
- Kontakt:
hvali regionalnu drzhi se fildzana
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hebala vas regionalna,nemojte opet smarati sa tom pricom 
Kodro probo tika taku krahiro , moglo bi se ono da se kod lopta ne odbija od terena i od igrača u istom trenu 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- molotovljev
Baš suprotno od toga, jer RL je šansa za naše klubove, konkretno za FKS, da kroz RL izbori grupnu fazu LP ili EL.Iceplayer je napisao/la:Dobro je to ako hoces da LP i LE da gledas na tv-u jer nasi klubovi ne bi ni predkola igrali.Rinuka je napisao/la:Regionalna liga je prava stvar..A sto se tice sranja, bez gostujucih navijaca nebi bilo nikakvih belaja..
Biti šampion bosanske lige ne znači da ćeš igrati grupnu fazu, pa čak i treće pretkolo zahtjeva mnogo toga, o četvrtom da ne
pričamo... dok recimo kao šampion RL išao bi direktno u grupnu fazu LP, pa čak i treće mjesto garantuje mjesto u grupnoj fazi,
doduše u EL. Pretpostavljam da bi to ovako izgledalo: šampion RL igrao bi LP, drugoplasirani bi igrao kvalifikacije za LP.
Treći bi igrao EL, dok bi 4 i 5 tražili svoju šansu kroz kvalifikacije... Biti u top 5 u ovakvoj konkurenciji znači da vrijediš.
F.K.SARAJEVO
mogucnost da beton igrac iz splita zagreba javora cukarickog idt i nase lige igrala kod tebe ili drugog bh predstavnika i tako bi i reperzentacija akademija i drzava dobila na popularnnosti tako i igrace za nacionalni tim
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.