aj bar priznasItalia je napisao/la:jebga, to mi najbolje ide![]()
Al duga je sezona, svaka utakmica zlata vrijedno iskustvo, a i mister pametan pa ga forsira. Doduse, nije Vidal tek tako pusten.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
aj bar priznasItalia je napisao/la:jebga, to mi najbolje ide![]()
Al duga je sezona, svaka utakmica zlata vrijedno iskustvo, a i mister pametan pa ga forsira. Doduse, nije Vidal tek tako pusten.
Ipak mislim da je bitno prvo mjesto, izbjegnes 2 diva kao sto su bajern i barselona..a sa svim ostalim se mozemo nositi..Pogba je napisao/la:@JuventinoVero u sridu post. Pogotovo oko Sturara, u ovakvim mecevima ce ga pohvaliti prekidanjem akcija, ali zato svi limiti ce izaci protiv ekipa koje napadamo. Zato ga ne bih volio vidjeti ni pod razno protiv Palerma. Pogotovo ne jer drugi truhnu na klupi.
Dybala je bio ok, ali bih ga ja ranije povukao, a i Max bi da nije Mandzo bio povrijedjen.
Marchisio mi se nije nikako svidio veceras. Postao je naglo premekan nakon povrede, agresive ni za lijeka.
Licht trcao i to je to.
Sandro i Pogba najbolji uz 2 sjajne Gigieve reakcije.
Moramo Alvara vratiti. To je fundamentalno.
Sto se tice pozicije, ni 1 mjesto nije sreca kada imas komplikovane ekipe kao PSG pa i United ili Arsenal ako uspije proci. Ne bojim se nijedne od njih specijalno, ali ih ne bih volio izvuci. Ipak sticem dojam da cemo bolje igrati s jacim protivnikom nego protiv tamo neke Benfice i slicnih.
55.6% - Juventus win percentage in Champions League under Max Allegri (W10 D5 L3), they had 37.5% under Antonio Conte.
Juventus have reached the Round of 16 for the 7th time in their last nine Champions League campaigns.
Patrice Evra has become the second French player to make 100 Champions League appearances (Thierry Henry, 112).
Hvala Laziu i napaćenom bratu LotituBy qualifying to Round of 16, Juventus have secured themselves at least 70m euros from CL revenue (excluding revenue from gate receipts).
Loš odnos evidentno.Allegri a Morata: «Se abbassi la testa ti tolgo dal campo, non importa se sbagli
Ondje je bilo obostrano povlačenje ili bolje rečeno odbrambeni igrač je povlačio Mandzukica za dres na ledjima, a Mandza mu samo svojom rukom napravio "polugu" kao u boriliackim sportovima. To se vidi na izrazu lica odbrambenog igraca. Onog momenta kada je pistio Mandzin dres, on je pao.Pogba je napisao/la:Inače je faul bio kod gola, baš sam gledao snimke na švicarskoj nekoj televiziji.
Ja nisam toliko zadovoljan kao vi, ali hajde. Iako nam nisu prijetili pretjerano ja nisam zadovoljan kako stojimo na sredini, a pogotovo kada je Marchisio pod pritiskom. Dybala fizički teško odgovara na igru Engleza.
Ja sam za uvođenje Cuadrada kako bi se i oni fokusirali na još jednu prijetnju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.