Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- King_James
- Kontakt:
Re: Browser igra: Football identity
Ima li iko odavde da igra za Team 6 posto sam ja posto Manager i volio bi da vidim ko su mi igraci!!!
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
- elninho_resTO
- Kontakt:
User Id mesanovicKing_James je napisao/la:Ima li iko odavde da igra za Team 6 posto sam ja posto Manager i volio bi da vidim ko su mi igraci!!!
User Full Name alen drakulic
mojne da ispadnem iz prve postave sefe..heheh
i sefe mjenjaj ime pod hitnoooo..cuj fk olimpik..nemoramo se ofirat
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
joj, trebao si prije reci ja bi nagovorio Divljaka da te kupi, ovako on kupio Amerikanca kao golmana.. bas bi bili tandem Rosonero, Bianconero i Rossoblu u timu..GriFFoNi je napisao/la:evo reg sam se i ja...i golman sam![]()
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
kako se zoveš !GriFFoNi je napisao/la:evo reg sam se i ja...i golman sam![]()
daj nick i pravo ime !
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
- senad_flamin
- Kontakt:
ejjj ljudi pozdrav...evo i ja sam se prijavio za ovu igru,malo mi je sad sve cudno jer neznam nista...prijavio sam se kao bek..pa ako moze ko da me kupi da vidim kako to ide...hvala... ime igraca: senad prez:flamini
-RIVALDO-
Ako ima neko da igra u timu 8 neka bude online u 20.25 jer igramo utakmicu u 20.30

- senad_flamin
- Kontakt:
ejj a mozel neko i mene kupiti ja sam novi i nezz nista o ovome.....jocker12 je napisao/la:Ako ima neko da igra u timu 8 neka bude online u 20.25 jer igramo utakmicu u 20.30![]()
![]()
-RIVALDO-
sto da te kupujemo kad ne znassenad_flamin je napisao/la:ejj a mozel neko i mene kupiti ja sam novi i nezz nista o ovome.....jocker12 je napisao/la:Ako ima neko da igra u timu 8 neka bude online u 20.25 jer igramo utakmicu u 20.30![]()
![]()
- senad_flamin
- Kontakt:
hehe daj naucicu se ccc...ustavri neznam o cemu se radi...kako se igra utakmica dobijem li izvjestaj sa utakmice ili ustavri igra se nesto slicno kao BECOM LEGEND na PES 2010 ak znas na sta mislim...jocker12 je napisao/la:sto da te kupujemo kad ne znassenad_flamin je napisao/la:ejj a mozel neko i mene kupiti ja sam novi i nezz nista o ovome.....jocker12 je napisao/la:Ako ima neko da igra u timu 8 neka bude online u 20.25 jer igramo utakmicu u 20.30![]()
![]()
-RIVALDO-
ne.. ovo ti je kao become a legend da postoji na manageru.. razgledaj citavu igru, istipkaj sve tipke.. sve provjeri.. svaki cosak i tako ces shvatiti kao i svi ostali.. 
- senad_flamin
- Kontakt:
ok shvatio sam taj dio znaci moje je sada samo da cekam neku ponududaffy je napisao/la:ne.. ovo ti je kao become a legend da postoji na manageru.. razgledaj citavu igru, istipkaj sve tipke.. sve provjeri.. svaki cosak i tako ces shvatiti kao i svi ostali..
-RIVALDO-
Dobit ces ponudu:D u toku dana ili sutrasenad_flamin je napisao/la:ok shvatio sam taj dio znaci moje je sada samo da cekam neku ponududaffy je napisao/la:ne.. ovo ti je kao become a legend da postoji na manageru.. razgledaj citavu igru, istipkaj sve tipke.. sve provjeri.. svaki cosak i tako ces shvatiti kao i svi ostali..![]()
![]()
![]()
Samo moram da nafatam MANAGERA:D
- senad_flamin
- Kontakt:
hvala punojunioR je napisao/la:Dobit ces ponudu:D u toku dana ili sutrasenad_flamin je napisao/la:ok shvatio sam taj dio znaci moje je sada samo da cekam neku ponududaffy je napisao/la:ne.. ovo ti je kao become a legend da postoji na manageru.. razgledaj citavu igru, istipkaj sve tipke.. sve provjeri.. svaki cosak i tako ces shvatiti kao i svi ostali..![]()
![]()
![]()
Samo moram da nafatam MANAGERA:D
-RIVALDO-
- senad_flamin
- Kontakt:
ajdeee ljudiii gdje su ti menadžerii neka mi neko ponudi ugovor...........

-RIVALDO-
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ne brini se ,dobićes ugovor kad tad ,a dotad cekaj i treniraj 
- senad_flamin
- Kontakt:
ma nadam se samo da to nece potrajat 7 dana jer zelim sto prije da igrambavarian_bk je napisao/la:Ne brini se ,dobićes ugovor kad tad ,a dotad cekaj i treniraj
-RIVALDO-
nece potrajati 7 dana..
- senad_flamin
- Kontakt:
mozetel mi objasniti kako to izgleda kada se igra utakmica jel to slicno sta sokkeru

Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
ako kome treba zadnji vezni (DM) ja se nudim

User ID:Amix
Full name:Amir Arnautovic
User ID:Amix
Full name:Amir Arnautovic
Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.