FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jesmo li dosli na zelenu granu ili nismo?
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Bogami meni se cini da ce biti prasine u oci i hajde zdravo...
Nemamo mi vremena za demagogiju jasmine
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Dobru šuplju baca, samo da bi što manje naroda došlo na skup u nedjelju.solinas je napisao/la:Bogami meni se cini da ce biti prasine u oci i hajde zdravo...
Al vi nabacujete crnjal to nije normalno..i ja znam da ce biti tesko sve.ovo,al pokusavam da nadjem malo pozitivnosti u svemu ovome..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja sam uvjek pozitivan bio i kada je gorilo znate me dobro.Ali nije mi sad do toga **** suplju,
maze nam oci.DVA su scenarija il su vec rijesili i cekaju,SA objavom,il nam J*** i ovo malo mozga.
Vremena nema.......ako nisu rjesili danas,kada misle,i kako javnost zasluzuje direktan odgovor **** filozofiju jasminovu
maze nam oci.DVA su scenarija il su vec rijesili i cekaju,SA objavom,il nam J*** i ovo malo mozga.
Vremena nema.......ako nisu rjesili danas,kada misle,i kako javnost zasluzuje direktan odgovor **** filozofiju jasminovu
Pa imal ko info. Jel završena sjednica. Sloboda je trebala bit peta tačka dnevnog reda
Niko, niko, samo Sloboda
Opet kazem, ovo je informacija koja je dosla direktno iz njihovih "klupa". U iducim danima ce se sastati sa predstavnicima Slobode+ovi sto predstavljaju klubove u OV. To moze biti sutra ili prekosutra. Iduce sedmice je vec prekasno
Sam taj izvor mi kaze: "Vjeruj mi da se dole igra puno igara i da je najbolje da se nadju face to face" i da ce biti sve puno jasnije 
Može li mi neko odgovoriti sad na ovo pitanje ?
Koliko je raje u Mejdanu skandiralo protiv Đasmina i kakva je bila njegova reakcija na sve to ?
Ne Bege Gutića, već isključivo Đasmina ?
Koliko je raje u Mejdanu skandiralo protiv Đasmina i kakva je bila njegova reakcija na sve to ?
Ne Bege Gutića, već isključivo Đasmina ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Pa ako je tačka dnevnog reda, znači nema pričanja prije sjednice, već na sjednici. Javno!krmpotich je napisao/la:Opet kazem, ovo je informacija koja je dosla direktno iz njihovih "klupa". U iducim danima ce se sastati sa predstavnicima Slobode+ovi sto predstavljaju klubove u OV. To moze biti sutra ili prekosutra. Iduce sedmice je vec prekasnoSam taj izvor mi kaze: "Vjeruj mi da se dole igra puno igara i da je najbolje da se nadju face to face" i da ce biti sve puno jasnije
Niko, niko, samo Sloboda
Ipak nije na dnevnom redu. Sjednica je jos u toku, tako da nama to nista ne znaci sem ove cifre koja je povecana za 1 milion. Da li cemo se mi uklopiti u taj milion vidjecemo vec sutra ili prekosutra...katarakta je napisao/la:
Pa ako je tačka dnevnog reda, znači nema pričanja prije sjednice, već na sjednici. Javno!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi u ponedeljak moramo potpisat reprogram.... To je zadnji dan za prijavu evropskih tekmi...Husic bi eventualno ostao u slučaju konkretnih dešavanja...konkretno je potpisivanje reprograma... Nek to neko prenese ovim uhljupima
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
TV 1 o Slobodi: Imamović i Šećerbegović nisu htjeli pred kameru (VIDEO)
Pobjeda je bolja od orgazma!
Probisvjet je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:krmpotich je napisao/la:Evo najnovija vijest: Razgovaralo se o Slobodi ali prije same sjednice i zakljucak je da ce se u iducim danima sastati sa predstavnicima Slobode na koje ce pozvati i predsjednike klubova OV. Njihov zakljucak od danas je da citiram: " Grad je puno pomogao u oporavku sporta u Tuzla, ali da niko ne bi trebao ucjenjivati sami grad". [/b]
Ove riječi o ucjeni se odnose na Predsjednika Husića.
Izravno se odnosi na Azmira, a neizravno na sve koji ga podrzavaju. Na sve one koji vole Slobodu, ali istinski bez koristi.
Da tako je ,ovo je razgovor gluvih i nijemih.
Ja volim FK Tuzla City
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Mudro će oni sačekat nedjelju,pratiti i vagati sta se dešava na protestu..koliko je raje na istom,kakva su razmišljanja i hoće li biti s r a nj a....zato u nedjelju moramo napunit plato istoka...bude li dobra cifra ljudi svi ce to bitniji mediji propratit a pritisak će se ponovo prenijeti na ološ
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sta su pomogli majke im se sjetim.Jutros sam postavio link,gdje frajer ih proziva da samo guraju sport da SDP predznakom...majku im yebem.
Uvijek mlin na svoju vodu okrecu.
Dobro je staragarda reko,izlupat i goni u tri piche materine i mi i oni..
Uvijek mlin na svoju vodu okrecu.
Dobro je staragarda reko,izlupat i goni u tri piche materine i mi i oni..
Zlatan Nalić sin tuzlanski
De postavi buraz taj Video nemoze se otvoritiGorki je napisao/la:TV 1 o Slobodi: Imamović i Šećerbegović nisu htjeli pred kameru (VIDEO)![]()
Je li u ponedeljak zadnji rok za potpis reprograma ?
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Imal sta öd te sjednice
[youtube][/youtube]solinas je napisao/la: De postavi buraz taj Video nemoze se otvoriti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.