rio_Ferdy88 je napisao/la:Fashion police, prekucali, undercut propisan zakonom
Prvi put u zivotu vidim ovako nesto, zato sam i podelio sa vama, kad se zavrsi prica na Bliskom istoku , mislim da su ovi iz Fashion Koreje sledeci.
Moderator/ica: insider
rio_Ferdy88 je napisao/la:Fashion police, prekucali, undercut propisan zakonom
Imali smo i mi nekad milion i nesto , pa nas razoruzali vatrogasci iz Dezele.DANTES je napisao/la:Trib ali oni imaju 2 miliona vojnika I nuklearno oružje. Teško njih smiješ čarkati
Šta bi sa preporukom? Ili da pitam messilluDonnie Darko je napisao/la:I ja sam prije dva mjeseca zamalo poništio devetku iz jednog od jačih predmeta sa godine.
A onda sam shvatio da ipak nisam poremećen

Vidovitauschtipak je napisao/la:Gubi l' LiverFool? [img]http://www.rajvosa-x.com/forum/images/smilies/164.gif[/img]
Evo vidim, minut i po' prije.Derdiyok je napisao/la: Vidovita
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Jooj brate gdje je izvadiBvB09 je napisao/la:@Derdiyok opet Dortmund izgubi
Ne gubi. Nisam ja uzalud žurila kući.uschtipak je napisao/la:Gubi l' Liverpool?
Pomiješali su ti se smjerovi i predmeti i profesori i sve.uschtipak je napisao/la:Ma isto je to. Znaci prerastao si Jadranku.![]()
E nije to nista, kad dodjes na master ucis MRS i MSFI, bukvalno citas to, ali ti se obija od glavu sve. Dodjes na ispit, lik skace okolo kao majmun, trazi bubice sa onom masinom. Moras ruke drzati na stolu, obje, ne smijes se pomac', jos samo disanje da zabrani.![]()
A finansijsko nije tesko, Sevala je fina i objasni bas, ne znam sto se raja toliko pogubi. A i ona sve sastavlja.
Pa tako je i kod mene, ova devetka što sam poništila među najtežim ispitima na toj godini. A one glupe predmete, gdje se skupljaju bodovi na nekim aktivnostima i sl., nešto se šupljira, tu 7-8. I nemam živaca ni da poništim. Ni volje. Ja poništavam samo ako volim da učim taj predmet.DANTES je napisao/la: Oooo štreberu![]()
Nikad ništa nisam poništio obično prijavio bih po 6 ispita i svih 6 položio. Prosjek je bio 8.
Najteži ispiti sve 9 i 10 a oni talaška sve 6 i 7..
Počeo i ti spavati. Ova zima te skroz poremetila.samo_lijevo je napisao/la:Guten Morgen
pride_of_merseyside je napisao/la: Počeo i ti spavati. Ova zima te skroz poremetila.
Trenutno korisnika/ca: Jabroni, VivaLaStella i 8 gostiju.