Gledam i ne vjerujem.dr.van nostrand je napisao/la:kako se mlati milionskim iznosima
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Za Liverpool je supljak a ako ponudi neko cifru koju sam rekao on ide ali je odbijena malo manja ponuda, sta sam docekao

Valjda ce jedan od 6 klubova i dalje biti zainteresovan a mogli bi i podebljati malo ponudu
Valjda ce jedan od 6 klubova i dalje biti zainteresovan a mogli bi i podebljati malo ponudu
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 26 nov 2015, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ide Dulja za dosta vecu lovu nego Cimirot
to nije supljak
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
ali kad ide, sad na zimu ili ? - brate ako jos i on ode, ostadosmo mi bez pola tima, odose trojica suspendovanih, Benko, Krste, Samir, mahalska je da bi sa njim jos jedan mladi igrac mogao u Belgiju, prica se o Mihojevicu, mislim uredu je zaraditi al ovo bi bilo previse, nadam se da je pola mahalskih suplja 
Pyro is not a crime !
Nismo mi Dinamo da mozemo uzeti ,5-6 mil.km.
Sve do 3 mil km je super.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo ako dobijemo odredjenu cifru ali necemo iskreno sada, otici ce poslije europeTHEC je napisao/la:ali kad ide, sad na zimu ili ? - brate ako jos i on ode, ostadosmo mi bez pola tima, odose trojica suspendovanih, Benko, Krste, Samir, mahalska je da bi sa njim jos jedan mladi igrac mogao u Belgiju, prica se o Mihojevicu, mislim uredu je zaraditi al ovo bi bilo previse, nadam se da je pola mahalskih suplja
pa cimi je bio 1,3 a on je, u svijetu fudbala, daleko lakse za "stvoriti" od talenta kakav ima duljevic... tako da ja ti kazem, dan poslije galate smo mogli uzeti 1.5 mil i 10-15% iduceg transferaamypitar je napisao/la:Nismo mi Dinamo da mozemo uzeti ,5-6 mil.km.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Da ga ako Bog da golgeterska forma posluzi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ima da gori sve ako se Duljević teže povredi ili ako se vrati onoj letargiji u kojoj je znao biti prije nego je dobio čast da nosi kapitensku traku.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nemojte da vas iznenadjuju cifre, svi znaju ko je gazda u Sarajevu.
Nema vise prodaja za 100-200 000 eura najboljih igraca, to moze u Novom Sarajevu.
Najbolji igraci u Sarajevu sad kostaju milione eura.
Nema vise prodaja za 100-200 000 eura najboljih igraca, to moze u Novom Sarajevu.
Najbolji igraci u Sarajevu sad kostaju milione eura.
Pitanje je šta mi želimo u budućnosti, ako su to trofeji onda okosnica tima se mora zadržati, ako želimo dobru atmosferu u ekipi nezadovoljih se treba riješiti, a ako želimo da slažemo pare onda najbolje prodaj.
Uglavnom, ako želimo ovo prvo a želimo, onda Duljević se mora zadržati do kraja sezone ili do kraja nastupa u Evropi, Samir također. Možda trenutno nije standardan ali on ima ugovor do 2019 i zaista ne vidim razlog zašto požurivati sa njegovom prodajom. Uz osnaživanje kadra sa ovom dvojicom brazilaca mislim da na proljeće možemo biti samo jači, još jedan igrač koji će biti konkurencija na lijevoj starani i to je to.
Za ostvarivanje dobre atmosfere smo na dobrom putu, trojac koji je očito stvarao problem je na izlaznim vratima i uopće nije bitno kako će se sa njima riješiti situacija ako se koja kinta uzme dobro i jest a ako i ne opet smo u plusu jer ne plaćemo nekog ko igra kada mu se igra. Velkoski je u Sarajevu svoje odradio i to je jasno i nama i klubu i njemu, a ima još nekoliko mjeseci ugovora tako da je njegov odlazak najizvijesniji. I ne trebamo se prinuti za tu poziciju napadača, Bekić, Benko, Brazilac, Okić, tu su još i Osmanović, Čataković pa i Hadžić koji će naredne sezone sigurno puno više prilike dobijati.
Mene iskreno malo brine Benko, jes on najbolji strijelac ali priznat ćete da to nije onaj Benko iz prošle sezone, a već 32 godine, pa povreda,a plata fina... Ukoliko neko ponudi neko za njega neku kintu poslati čovjeka i zahvaliti mu se što nam je pomogao u ostvarivanju cilja. U tom slučaju bi nam se javila potreba za jednim napadačem. E sad da li tražiti nekog za klupe a uz brazilca gurati Bekića i omladince ili tražiti nekog ko je dostojna zamjena za Benku pa Ameru opet na kapaljku davati minute, ja bih se opredijelio za ovu prvu opciju.
A ako želimo ovo treće, onda prodaj sve redom pa pokupi ovo što valja iz PL i opet se pati i odigraj samo dvije utakmice u Evropi.
Uglavnom, ako želimo ovo prvo a želimo, onda Duljević se mora zadržati do kraja sezone ili do kraja nastupa u Evropi, Samir također. Možda trenutno nije standardan ali on ima ugovor do 2019 i zaista ne vidim razlog zašto požurivati sa njegovom prodajom. Uz osnaživanje kadra sa ovom dvojicom brazilaca mislim da na proljeće možemo biti samo jači, još jedan igrač koji će biti konkurencija na lijevoj starani i to je to.
Za ostvarivanje dobre atmosfere smo na dobrom putu, trojac koji je očito stvarao problem je na izlaznim vratima i uopće nije bitno kako će se sa njima riješiti situacija ako se koja kinta uzme dobro i jest a ako i ne opet smo u plusu jer ne plaćemo nekog ko igra kada mu se igra. Velkoski je u Sarajevu svoje odradio i to je jasno i nama i klubu i njemu, a ima još nekoliko mjeseci ugovora tako da je njegov odlazak najizvijesniji. I ne trebamo se prinuti za tu poziciju napadača, Bekić, Benko, Brazilac, Okić, tu su još i Osmanović, Čataković pa i Hadžić koji će naredne sezone sigurno puno više prilike dobijati.
Mene iskreno malo brine Benko, jes on najbolji strijelac ali priznat ćete da to nije onaj Benko iz prošle sezone, a već 32 godine, pa povreda,a plata fina... Ukoliko neko ponudi neko za njega neku kintu poslati čovjeka i zahvaliti mu se što nam je pomogao u ostvarivanju cilja. U tom slučaju bi nam se javila potreba za jednim napadačem. E sad da li tražiti nekog za klupe a uz brazilca gurati Bekića i omladince ili tražiti nekog ko je dostojna zamjena za Benku pa Ameru opet na kapaljku davati minute, ja bih se opredijelio za ovu prvu opciju.
A ako želimo ovo treće, onda prodaj sve redom pa pokupi ovo što valja iz PL i opet se pati i odigraj samo dvije utakmice u Evropi.
Ja bih vise volio titulu na kraju sezone, nego te milione. Osvajanjem trofeja kontinuirano, stvaramo predispozicije da budemo jos jaci, doguramo daleko u euro takmicenjima i sl. A ponuda ce biti, samo polako. Na pravom smo putu.
hilmo je napisao/la:Pitanje je šta mi želimo u budućnosti, ako su to trofeji onda okosnica tima se mora zadržati, ako želimo dobru atmosferu u ekipi nezadovoljih se treba riješiti, a ako želimo da slažemo pare onda najbolje prodaj.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
braco znate li kako nas pitare zovu mitar imal koji dusman da mu idrkamo litar

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Sport Avaz

Sutra

Sutra

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Znaci Dulja je na 3 mil eura procijenjen od strane Kluba? Kad bi se nasli na 2.5, plus neki procenat, odmah ga treba dati..jer lakse ce napredovati vani, to je cinjenica.
A kao zamjenu nek Jesa dovede nekog, moze se i odsteta platiti...cista racunica.
Mozda zvuci grubo, ali jos mi nismo infrastrukturalno za grupne faze, i ona jos nece biti prioritet (neko moje vidjenje)..bar dok se malo ne dignemo na veci nivo (tipa trening centar, konstanta u proizvodnji igraca i sl.).
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
A kao zamjenu nek Jesa dovede nekog, moze se i odsteta platiti...cista racunica.
Mozda zvuci grubo, ali jos mi nismo infrastrukturalno za grupne faze, i ona jos nece biti prioritet (neko moje vidjenje)..bar dok se malo ne dignemo na veci nivo (tipa trening centar, konstanta u proizvodnji igraca i sl.).
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Zdravko mamic zvani croacija dinamo i njemu slicni nikad vise nece kupit igraca FK SARAJEVA ispod 3m €.
Realna je cjena za Dulju 2.5 m € a ako klub moze da uzme tricu why not.
Realna je cjena za Dulju 2.5 m € a ako klub moze da uzme tricu why not.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.