Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Bas sam ga pratio(Subica) mnogo brz i prodoran bek,mogao bi dobru karijeru napravit.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Jedini moderni bek koji moze igrati ili trenutno igra za reprezentaciju.Format je napisao/la:Bas sam ga pratio(Subica) mnogo brz i prodoran bek,mogao bi dobru karijeru napravit.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
U prevodu, jedini bek kojeg imamo a da podsjeća na Mujdžu iz najboljih dana, tj. opasan u oba pravca i stiže apsolutno sve.Bolanos je napisao/la:Jedini moderni bek koji moze igrati ili trenutno igra za reprezentaciju.
Najvjerovatnije će nam samo četiri igrača prezimiti u Evropi, Begović, Subić, Grahovac i Kolašinac.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bas ce se Aleksandar izmedju BiH i Srbije odluciti za BiH.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Da dodam sa tendencijom da bude puno bolji igrac od njega i da napravi duplo bolju karijeru.Virtu4l je napisao/la:U prevodu, jedini bek kojeg imamo a da podsjeća na Mujdžu iz najboljih dana, tj. opasan u oba pravca i stiže apsolutno sve.Bolanos je napisao/la:Jedini moderni bek koji moze igrati ili trenutno igra za reprezentaciju.
Najvjerovatnije će nam samo četiri igrača prezimiti u Evropi, Begović, Subić, Grahovac i Kolašinac.
Sto se tice drugog dijela posta, zalosno.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Dozovi se momčino.Greivis je napisao/la:Bas ce se Aleksandar izmedju BiH i Srbije odluciti za BiH.
Džeko i Pjanić to mogu popraviti, i Lulića sam zaboravioBolanos je napisao/la:Sto se tice drugog dijela posta, zalosno.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 26 nov 2015, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Srbija je realna opcija. Kolarov ulazi u godine a ne znam koga jos imaju.Virtu4l je napisao/la:Dozovi se momčino.Greivis je napisao/la:Bas ce se Aleksandar izmedju BiH i Srbije odluciti za BiH.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Antonov iz Grasshoppersa, 20 godina, ogroman talenat. Imaju i Mladenovića iz BATE Borisova, sasvim dovoljno. Kod nas bi obojica već imali nastupe za A tim.Greivis je napisao/la:Srbija je realna opcija. Kolarov ulazi u godine a ne znam koga jos imaju.
Subić je naš igrač, samo ga treba pozvati na vrijeme.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sedam igrača će nam prezimiti u Europi, ne znam šta bi vi.
Jedno 20 mjera
Jedno 20 mjera
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Goalgetter
- Kontakt:
Al cemo zato ljetovati pred TV-om, umjesto u Francuskoj.FaraonTM je napisao/la:Sedam igrača će nam prezimiti u Europi, ne znam šta bi vi.
Nije mi se činilo da ne žele ljetovati pred TV-om, ne znam za tebeGoalgetter je napisao/la:Al cemo zato ljetovati pred TV-om, umjesto u Francuskoj.FaraonTM je napisao/la:Sedam igrača će nam prezimiti u Europi, ne znam šta bi vi.
A evo prošlo je deset dana a meni i dalje svejedno što nećemo biti dole, samo mi naumpadne kako nam je igra izgledala u Dablinu i odmah mi je lakše
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Imaju još jednog Mladenovića.Virtu4l je napisao/la:Imaju i Mladenovića iz BATE Borisova, sasvim dovoljno. Kod nas bi obojica već imali nastupe za A tim.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Isti mi je qracGoalgetter je napisao/la:Al cemo zato ljetovati pred TV-om, umjesto u Francuskoj.FaraonTM je napisao/la:Sedam igrača će nam prezimiti u Europi, ne znam šta bi vi.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Selektor po Evropi trazi igrace, a pred nosom mu takav bek. Krajnje je vrijeme da Subic dobije poziv, da imamo bar jednog prodornog beka.
Lijevi bek Subic, lijevo krilo Duljevic. Ubijali bi po toj strani, brzi, prodorni igraci. Taman da se Zukanovic preseli na klupu i isprepadani Lulic.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- legenda reala
- Kontakt:
S druge strane Suljić i Berberović da se isprepadani Višća i Mujdža presele na klupu , na golu Delač mjenja isprepadanog Begovića, a Benko dobija dozvolu Fife i mjenja isprepadanog Džeku
extra
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Đe ti je Radovac
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemoj ovo shvatiti kao neku vrstu ljubomornosti ili neceg slicnog medjutim vidim da ti i mnogi drugi precjenjuju Harisove fizicke sposobnosti. Duljevic ako zeli napraviti iskorak iz nase lige i Sarajeva, odnosno, jeli, otici u neki stabilni evropski klub i tu uspjeti on MORA dosta jos poboljsati svoju kondiciju. Ima tu sigurno jedno pet kila viska sto bi morao da skine cim bi dosao u taj klub. U to sam vise nego siguran. On jest vrlo talentovan i ima smisla na njega racunati, ali opet kazem ubacivati ga vec sada u neki uzi krug A-repke je malo apsurdno. On mozda jest na momente eksplozivan i brz ali nema kondicije da nastavi u tom ritnu pa barem do 80:e. Ako vec planira biti starter u nekom drugum klubu ili A-repci u buducnosti, to jest. Sve u svemu vrijeme ce pokazati ali ovo sto ja pisem ima smisla, ja mislim, i to je nesto sto bi on kao i doduse mnogi ostali nasi mladi igraci iz nase lige morao/morali poboljsati ako zele da naprave neke iskorak u Evropi. Inace bi Haris mogoa da ostane u nekom buducem rangu Visce. To je, solidan igra, na trenutke fantastican, ali koji nema ni kuveta ni snage za nesto vise od onog srednjeg. To se isto podrazumjeva i za Bajica, samo sto on je drugciji tip igraca...Shooter je napisao/la:Lijevi bek Subic, lijevo krilo Duljevic. Ubijali bi po toj strani, brzi, prodorni igraci. Taman da se Zukanovic preseli na klupu i isprepadani Lulic.
A za Subica se slazem, mislim da Mesa nema radi cega da ceka vise sa njim. Vec na iduce okupljanje poslati poziv kao sto je uradio i sa Krunicem.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
[youtube][/youtube]
1:28, Subić

1:28, Subić
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Cijeli stadion je navijao da bude golAjzea je napisao/la:[youtube][/youtube]
1:28, Subić![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.