marconato je napisao/la:KpbKaka22 je napisao/la:
Navijaci Hajduka i Sarajeva nasli pricat za Dinamo dan te yebo protiv nakvog Slovana nisu mogli upucati,Sarajevo sve neki tim sa ambicijama u prvom pretkolo mlatno ih lech sa 30 % snage,Zvezda i Partizan vide lp svako 10 godina,jos se velicaju Pancevom,Piksijem ,Dzajicem

To da neko mozga i dangubi razmisljajuci o Dinamu je samo plod neke tvoje maste i fantazije...Ne znam na osnovu cega si zakljucio da neko od navijaca drugih klubova, pogotovo na ovoj temi, pise (negativno) o Dinamu?!
Kad vec uzimas druge klubove u usta, samo da ti postavim nekoliko pitanja...
1. Koliko je puta Dinamo prezimio u evropskim takmicenjima u poslednjih 20 god?
2. Kako je Dinamo ove sezone dosao do LŠ, odnosno koje protivnike je morao izbaciti na putu do LŠ?
3. Koliki je godisnji budžet Dinama?
Eto gdje dns dodes,vidis,procitas ,svi se prave pametni sve se prica protiv Dinama,kao kanta za napucavanje,da mi je znati ko ih je ove godine napuco izuzev Bayerna koji je drugi svjet za Dinama.
1.Nijednom.
2.Molde,Skenderbeu,slabiji protivnici,ali decko moj pa padali su i jaci protivnici,Dolazio je Ayax sa Suarezom,Huntelarom,Stamom pa su dobili svoje..Werder je pado u dvije utakmice samo ih je onaj klosar Norveski spasio onim najgorim dosudenim penalom ikad sviranom u Zagrebu.
Eto Sarajevo nema strasan Budzet ,pogledas ih samog gazdu kluba.
Dinamo svake godine je grupna faza lige prvaka ili Evropa lige ,Sarajevo Hajduk i kompanija i ne dozive jesen klubovi koji ispadaju od nekih kazastanaca,lijevih protivnika ,nemaju nista pricati za Dinamo,mogu tamo o razdoblju bivse Juge,ali zadnjih deset godina Dinama je daleko ispred svih klubova na Balkanu