Ovo nije bilo namjenjeno kao uvreda. Zašto si u konstantnom grču da neko nekoga proziva ili vrijeđa te neću pitati, jer bojim se da nisi dovoljno objektivan. Ovim da završimo ovu razmjenu, tema je Olimpic, sve moje offtopic postove te molim da prijaviš da budu uklonjeni, a ja sankcionisan. Zdičicavo.Mokroguz je napisao/la:Nisam se nasao uvrijedjenim. Pokusaj ponovo.PitarBordo je napisao/la:Toliko spinuješ da me tvoji postovi podsjećaju na stenograme testnih debata Foruma Mladih SDA.
Citas ti i dalje sta pisem, samo nemas odgovor ili ti je mrsko. Meni je sasvim u redu i jedan i drugi slucaj.
Olimpik Sarajevo
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Samo Saraj'vo.
Pa jesam donekle bio subjektivan u jednom postu. Je li to ono kad se ubaci ovako nesta?:PitarBordo je napisao/la:Ovo nije bilo namjenjeno kao uvreda. Zašto si u konstantnom grču da neko nekoga proziva ili vrijeđa te neću pitati, jer bojim se da nisi dovoljno objektivan. Ovim da završimo ovu razmjenu, tema je Olimpic, sve moje offtopic postove te molim da prijaviš da budu uklonjeni, a ja sankcionisan. Zdičicavo.
I kad spomenes da nemas prema svim klubovima iste kriterije mozda?PitarBordo je napisao/la:[...]To je moje mišljenje,[...]
Slazem se za insinuaciji da treba biti objektivan. Pretpostavljam da znas citati izmedju redova cim saljes takve poruke.
Ako se ne radi o vrijedjanju, sto si dvomislen, sto nisi direktan?
Ako jesam, sto mi govoris? Ako nisam, sto me uporedis?
Oni koji se sa tobom slazu, "skontat'" ce to oni sami. Ostali se ne slazu i ne moras im reci.
Ako nije uvreda, onda ti se to zove shitposting. Ne moram ti ja prijavljivati postove ako imas dobru namjeru izbrisati off-topic postove, sam mozes to uraditi, nego neces, hoces da izgleda k'o da ja kukam. Provaljen si, sta ces, desava se.
Ocigledno te odgovorima drzim k'o na lancu i stalno se vracas iako si "prestao da citas moje postove" prije nekoliko postova, zato eto ti zadnja rijec, ako te svrbi ici bez nje.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Koliko ti imas godina jarane?Mokroguz je napisao/la:Primorac je napisao/la:ako nestane olimpic nestaće i bih fudbal,jesil ti svjestan šta si napisao mokroguzDa, svjestan sam, i da, meni ce nestati. Nisam bio zainteresovan za nasu ligu prije Olimpica, Olimpic mi je dao interes, i kad nestane, nestaje i interes za ligu, ostali su mi svi tudji klubovi.[...]barem u mojim ocima[...]
PitarBordo je napisao/la:Brate moj lijepi ja ga prestao čitati kad poče razvrstavati klubove po religiji i reče da mu je Olimpic omiljeni jer ima boje njegove religije...
Kad si konacno pokazao kako nista ne razumijes, dobro je da si prestao citati da se diskusija s takvom osobom kao ti ne nastavlja, jer bi bila samo bezveze gubitak mog vremena.
Divljaju.pabizo je napisao/la:STRAŠNO,,,,,,,,Pa što je ovim ljudima što upadaju na našu stranicu pišu kojekakve gluposti.Mancini je napisao/la:Šta od teme uradiše!?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Link radi: http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/ČELIK: Adilović, Bajraktarević, Karić, Dedić, Selimović, Kojić, Popović, Bureković, Hećo, Jusić, Čolić.
OLIMPIC: Bandović, Merajić, Regoje, Muhafremović, Pandža, Smajić, Stanić, Karić, Bogičević, Handžić, Hadžić.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
E moj Olimpik **** vas grob koji vam je
- Jaozinho22
- Kontakt:
Momci izvinite na upadu na temu,šta vam je s Mufidom Salčinovićem koji je potpisao amaterski ugovor ove godine ? http://www.fsks.ba/index.php/novosti/it ... fk-olimpic
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Kako mislis? Ja ne znam da se nesta posebno desilo, posto i nema toliko informacije o juniorima na netu.Jaozinho22 je napisao/la:Momci izvinite na upadu na temu,šta vam je s Mufidom Salčinovićem koji je potpisao amaterski ugovor ove godine ? http://www.fsks.ba/index.php/novosti/it ... fk-olimpic
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Jaozinho22
- Kontakt:
Pa on i prije njega 2-3 momka su isto potpisali ugovore...sigurno da bi bili bolji od ovih primadona na terenu...u suštini kao da nemate veznog reda danas...a kad pogledaš na papir dosta kvalitetnih imena....Mokroguz je napisao/la:Kako mislis? Ja ne znam da se nesta posebno desilo, posto i nema toliko informacije o juniorima na netu.Jaozinho22 je napisao/la:Momci izvinite na upadu na temu,šta vam je s Mufidom Salčinovićem koji je potpisao amaterski ugovor ove godine ? http://www.fsks.ba/index.php/novosti/it ... fk-olimpic
Slazem se, i ja sam govorio da trebamo prvo u juniorima pogledati dali imamo pojacanja, pa tek kasnije dovoditi sa strane. Ali valjda nema strucnjaka koji to mogu prepoznati ili se boje dati sansu u ovakvoj situaciji ili sta ja znam, zato kontam Ciro nam treba posto je i slobodan i ima dobar auktoritet i sklopio je ovu danasnju okosnicu reprezentacije moze garant primjetiti i pogurati perspektivne juniore.
Uglavnom, podrzavam nase malde nade potpuno.
Uglavnom, podrzavam nase malde nade potpuno.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
I to je u sustini nas problem. Dodjes pred gol 10 puta u jednoj utakmici i ne das nijedan gol.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
I naravno, sta je jedan gubitak bez trolova.
Radujte se dok mozete.
Radujte se dok mozete.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Banditi ublehaški očekivano izgubili. Sada su već jednom nogom u nižem rangu. Ali od ublehaša ništa nije za iznenaditi. Ali se iskreno nadam da će ih predsjednik najmanje desetoricu otjerati iz kluba poslije idućeg kola, ako se bude igralo narednog vikenda. Kao što reče neko ovdje: Napredak je evidentan. Ali za niži rang takmičenja.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Jadovi bijedni.Mokroguz je napisao/la:I naravno, sta je jedan gubitak bez trolova.
Radujte se dok mozete.
Legle pare od Evrope, Nijaz isplatio premije i dio zaostalih plata i ljudi izgubili motiv, to je to. Znalo se da je osvajanje Kupa BiH bio vrhunac te ekipe, ali da ce tako brzo grohnuti bas i nije. Jos uvijek se moze stici luka spasa, posebno Vitez ako ga dobiju u medjusobnom mecu i ovi negdje kiksaju a Vukovi napokon proigraju. Nije realno da bas Olimpic ispadne.Mancini je napisao/la:Banditi ublehaški očekivano izgubili. Sada su već jednom nogom u nižem rangu. Ali od ublehaša ništa nije za iznenaditi. Ali se iskreno nadam da će ih predsjednik najmanje desetoricu otjerati iz kluba poslije idućeg kola, ako se bude igralo narednog vikenda. Kao što reče neko ovdje: Napredak je evidentan. Ali za niži rang takmičenja.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ne kontam čemu ona ubacivanja Smajića,na kraju i onog Brazilca ? Pa 20 puta loptu ubacili u 16 metara od tog više od pola pokušaja u peterac golmanu ? Hadžić se nekako najviše isticao i na kraju fula zicer,Karić solidan,Stana onako solidan,onaj igrač s brojem 24,Handzic reče komentatir krampa mrtva,nit doprinosi napadu nit odbrani....Raščić i Hadžic dali 1 gol do sad
Šteta za vukove...
Samo su sebe zeznuli. Prati Olimpic u narednom periodu pa ćeš vidjeti koliko će ih na kraju polusezone otkaz dobiti.Jaozinho22 je napisao/la:Ne kontam čemu ona ubacivanja Smajića,na kraju i onog Brazilca ? Pa 20 puta loptu ubacili u 16 metara od tog više od pola pokušaja u peterac golmanu ? Hadžić se nekako najviše isticao i na kraju fula zicer,Karić solidan,Stana onako solidan,onaj igrač s brojem 24,Handzic reče komentatir krampa mrtva,nit doprinosi napadu nit odbrani....Raščić i Hadžic dali 1 gol do sadŠteta za vukove...
Vitez jedino možete dobiti krađom kao u prvoj utakmici ove sezone.
Jeli te neko nešto pitao? Drhte svi od "strašnog" Viteza.HercUSrcu je napisao/la:Vitez jedino možete dobiti krađom kao u prvoj utakmici ove sezone.
- PitarBordo
- Kontakt:
Veoma blijeda partija danas, nekako se ne mogu oteti dojmu da je čak Čelik treba više razlike da ovo uzme. Čičkovo ulje 2 nije donio čak ni neki pozitivni šok koji se obično desi nakon promjene stratega, pogotovo kod nas... Ali mislim da su za Olimpic zovna odzvonila već.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.