Pored Bogdanovića, Kosorić i Blagojević roviti, Tiago dobio udarac u list.
Interesantna izjava Zebe! Šta poslije?Nama je obećano da će do polusezone biti ispoštovano sve što je dogvooreno.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Interesantna izjava Zebe! Šta poslije?Nama je obećano da će do polusezone biti ispoštovano sve što je dogvooreno.
Drug Crnov koji slovi za jednog od najboljih igraca nase lige dodje iz druge hrvatske. Ovaj je iskusan u prvoj hrvatskoj ovakvi igraci ne dolaze u nasu ligu na probu. Prilicno sam siguran da bi ovaj bio pojacanje za bilo koju ekipu nasoj ligi pa tako ocekujem da bude pojacanje i nama. Navodno je sarno na dvije godine ali kako ovdje vole reci sacekajmo neka bude zvanicno.ublehas je napisao/la:
Što bi značilo da je došao na probu. To mi se sviđa, obzirom da se u zadnje vrijeme i nije naigrao.
Baš tako !ChWilla je napisao/la:ma nama ne treba joco na steroidima, nama je dovoljan joco kakav je bio u borcu i kakav znamo svi da može biti. ostao nam je žestoko dužan, ali on može vratiti dug.
obojicaHadzijalagic je napisao/la:Zajko ili Bekric na desetku ufff..
Mnogo cijenim Igora Pamića, jedan od najkvalitetnijih trenera u HNL-u! On je vodio Istru kada su Kramarića doveli, ali nije se dugo zadržao tamo, jedva polusezonu, nije se puno ni naigrao. Očito nije bio zadovoljan sa njim čim nije produžio, mada bi se moglo o tome polemisati jer niko ne zna tačno koji je razlog.DR.HOUSE je napisao/la:http://www.goal.com/hr/news/12352/hrvat ... ID=HP_BN_8
po ovim vec je potpisao,ali vazi tek od 1 januara ....
Iskreno, ja bi volio da je dosao nanprobu, kao I svaki drugi igrac koji nije skoro nikako igrao godinu dana. Nadam se (a tako sam I nesto cuo) da ce biti pojacanja ( bar po imenima), jer su ovo samo prinove. Svakako raduje sto igraci dolaze na probu, jer tako imamo mogucnost da jeftino pronadjemo nekog solidnog igraca.pile87 je napisao/la:Drug Crnov koji slovi za jednog od najboljih igraca nase lige dodje iz druge hrvatske. Ovaj je iskusan u prvoj hrvatskoj ovakvi igraci ne dolaze u nasu ligu na probu. Prilicno sam siguran da bi ovaj bio pojacanje za bilo koju ekipu nasoj ligi pa tako ocekujem da bude pojacanje i nama. Navodno je sarno na dvije godine ali kako ovdje vole reci sacekajmo neka bude zvanicno.ublehas je napisao/la:
Što bi značilo da je došao na probu. To mi se sviđa, obzirom da se u zadnje vrijeme i nije naigrao.
Kockasti nas nikad nisu izdaliublehas je napisao/la:Iskreno, ja bi volio da je dosao nanprobu, kao I svaki drugi igrac koji nije skoro nikako igrao godinu dana. Nadam se (a tako sam I nesto cuo) da ce biti pojacanja ( bar po imenima), jer su ovo samo prinove. Svakako raduje sto igraci dolaze na probu, jer tako imamo mogucnost da jeftino pronadjemo nekog solidnog igraca.pile87 je napisao/la:Drug Crnov koji slovi za jednog od najboljih igraca nase lige dodje iz druge hrvatske. Ovaj je iskusan u prvoj hrvatskoj ovakvi igraci ne dolaze u nasu ligu na probu. Prilicno sam siguran da bi ovaj bio pojacanje za bilo koju ekipu nasoj ligi pa tako ocekujem da bude pojacanje i nama. Navodno je sarno na dvije godine ali kako ovdje vole reci sacekajmo neka bude zvanicno.ublehas je napisao/la:
sad se ja moram zapitat gdje si ti gledao tu utakmicu, ako je neko prolazio po lijevoj strani on je prolazio, mozda je samo bio zrtva taktike pa izasao..cak sam na prvu kontao da se momak povrijedio jer je dobro ovamo prolijetao (bio 2 puta u ofsajdu)..struja je napisao/la:legendo ako si gledao utakmicu protiv goška sve ti je jasno,frajer ne zna jel pošao il došaoMuhamedTM je napisao/la:Nikako da skontam zar je Diatta toliko los da ni min nije dobio?
Sta ce biti s ovim igracima sto nikako ne dobiju ni min a samo griju klupu,uzimaju mjesto drugima . Ima ih barem 2-3.
pametnom je i išaret dovoljan,kad je izašao mi proigraliGator je napisao/la:Diata nije ni jedan prodor napravio na toj utakmici. Kočio napad, zavlačio se, ma nije čak ni protrcao u slobodan prostor. Kad je Tiagho dosao na njegovo mjesto tada smo i poveli.
Za Diatu sam govorio još kad je trebao doći da nije za nas. Momak ne zna osnove nogometa.
Složio bih se sa ovim, bio je spor, trom ... kao da je neki drugi igrač, isto kao da se ugojio, tako je izgledao. Pisao sam isto i ranije! Nešto je kao pokušavao jer su gotovo svi napadi išli preko te strane, ali to je bilo niđe veze. Mada je nekako djelovalo kao da je šepao kada je izlazio, jedva se vukao, sad ne znam da li je neka povreda bila u pitanju. Tiago je poslije odigrao za priče, radio šta je htio!Gator je napisao/la:Diata nije ni jedan prodor napravio na toj utakmici. Kočio napad, zavlačio se, ma nije čak ni protrcao u slobodan prostor. Kad je Tiagho dosao na njegovo mjesto tada smo i poveli.
Za Diatu sam govorio još kad je trebao doći da nije za nas. Momak ne zna osnove nogometa.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, AvantiBL, Kajkutenjoyer i 35 gostiju.