FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Genie
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Genie » 27 nov 2015, 18:57

Bar neke koristi i od ovih "insajdera" sa njihovim pričama o "kanibalima", ako ništa, makar su ove novinare istjerali iz fotelja ne bi li kakvu ekskluzivu donijeli. :mrgreen: Par odličnih video intervjua su napravili, neka su malo pažnje i nama posvetili :oops: , dosta dobrih informacija.

Pored Bogdanovića, Kosorić i Blagojević roviti, Tiago dobio udarac u list. :damn:
Nama je obećano da će do polusezone biti ispoštovano sve što je dogvooreno.
Interesantna izjava Zebe! Šta poslije? :hmmmmm:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 nov 2015, 19:02

ublehas je napisao/la:
Što bi značilo da je došao na probu. To mi se sviđa, obzirom da se u zadnje vrijeme i nije naigrao.
Drug Crnov koji slovi za jednog od najboljih igraca nase lige dodje iz druge hrvatske. Ovaj je iskusan u prvoj hrvatskoj ovakvi igraci ne dolaze u nasu ligu na probu. Prilicno sam siguran da bi ovaj bio pojacanje za bilo koju ekipu nasoj ligi pa tako ocekujem da bude pojacanje i nama. Navodno je sarno na dvije godine ali kako ovdje vole reci sacekajmo neka bude zvanicno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 27 nov 2015, 19:05

http://www.goal.com/hr/news/12352/hrvat ... ID=HP_BN_8

po ovim vec je potpisao,ali vazi tek od 1 januara ....

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 27 nov 2015, 19:12

ChWilla je napisao/la:ma nama ne treba joco na steroidima, nama je dovoljan joco kakav je bio u borcu i kakav znamo svi da može biti. ostao nam je žestoko dužan, ali on može vratiti dug.
Baš tako ! :thumbup:
Ja se opet nekako nadam da će on eksplodirati :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 27 nov 2015, 19:17

Hadzijalagic je napisao/la:Zajko ili Bekric na desetku ufff..
obojica ;)

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 27 nov 2015, 19:18

Imam osjećaj da će nam Kramarić valjat pravo, nadam se da ne griješim..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 27 nov 2015, 19:26

DR.HOUSE je napisao/la:http://www.goal.com/hr/news/12352/hrvat ... ID=HP_BN_8

po ovim vec je potpisao,ali vazi tek od 1 januara ....
Mnogo cijenim Igora Pamića, jedan od najkvalitetnijih trenera u HNL-u! On je vodio Istru kada su Kramarića doveli, ali nije se dugo zadržao tamo, jedva polusezonu, nije se puno ni naigrao. Očito nije bio zadovoljan sa njim čim nije produžio, mada bi se moglo o tome polemisati jer niko ne zna tačno koji je razlog.

Meni lično, gledajući njegova videa, djeluje kao Mladenović II. Izraziti ljevak, desnu koristi samo ako je prisiljen i ako nema drugog izbora. Spor je samo tako, driblinga nikakvog nema a u prilike za centaršut dolazi samo nekim duplim pasovima saigrača, što kod naših "bosanskih bunkera" neće puno vode piti. Ako je ovo za potpis istina, naši su se baš zaletilili sa ovim potpisom, kao bekani. Niko sretniji od mene ako griješim, ovako isto smo se i sa Mladenovićem zaletili, vidjeli smo kako je ispalo. Ovaj potpis mi ništa lično ne predstavlja dok se ne pokaže na terenu, tek tada mogu suditi o njemu, do tada nemam neko pozitivno mišljenje o njemu.
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 27 nov 2015, 20:28, ukupno mijenjano 3 puta.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 27 nov 2015, 19:31

ja nemam nikakva ocekivanja vise tako da nikako gore barem kod mene ne moze tako da put vodi na gore :shifty: :shifty: :think: :think: :kafa:

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 27 nov 2015, 20:14

pile87 je napisao/la:
ublehas je napisao/la:
Što bi značilo da je došao na probu. To mi se sviđa, obzirom da se u zadnje vrijeme i nije naigrao.
Drug Crnov koji slovi za jednog od najboljih igraca nase lige dodje iz druge hrvatske. Ovaj je iskusan u prvoj hrvatskoj ovakvi igraci ne dolaze u nasu ligu na probu. Prilicno sam siguran da bi ovaj bio pojacanje za bilo koju ekipu nasoj ligi pa tako ocekujem da bude pojacanje i nama. Navodno je sarno na dvije godine ali kako ovdje vole reci sacekajmo neka bude zvanicno.
Iskreno, ja bi volio da je dosao nanprobu, kao I svaki drugi igrac koji nije skoro nikako igrao godinu dana. Nadam se (a tako sam I nesto cuo) da ce biti pojacanja ( bar po imenima), jer su ovo samo prinove. Svakako raduje sto igraci dolaze na probu, jer tako imamo mogucnost da jeftino pronadjemo nekog solidnog igraca.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 27 nov 2015, 20:18

slika
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 27 nov 2015, 20:31

ublehas je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
ublehas je napisao/la:
Iskreno, ja bi volio da je dosao nanprobu, kao I svaki drugi igrac koji nije skoro nikako igrao godinu dana. Nadam se (a tako sam I nesto cuo) da ce biti pojacanja ( bar po imenima), jer su ovo samo prinove. Svakako raduje sto igraci dolaze na probu, jer tako imamo mogucnost da jeftino pronadjemo nekog solidnog igraca.
Kockasti nas nikad nisu izdali

Rios

Post Postao/la Rios » 27 nov 2015, 20:33

Je li jos neko gledajuci ovaj klip Mailsona i ovo malo nesto sa treninga pomislio da bi on mogao i na poziciju 10!? :think: :mrgreen:

Uglavnom djeluje kao odlican tehnicar,dobra kontrola lopte,prijem,zna dati i dobar pas..Naravno sudeci samo po ovom klipu..Nisam primjetio da je nesto brz posebno..Uglavnom mogao bi biti dobro pojacanje :thumbup:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

KeepTheBlueFlag
Kontakt:

Post Postao/la KeepTheBlueFlag » 27 nov 2015, 20:39

Igracki kadar mnogo jaci na proljece :D

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 27 nov 2015, 20:54

struja je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Nikako da skontam zar je Diatta toliko los da ni min nije dobio?
Sta ce biti s ovim igracima sto nikako ne dobiju ni min a samo griju klupu,uzimaju mjesto drugima . Ima ih barem 2-3.
legendo ako si gledao utakmicu protiv goška sve ti je jasno,frajer ne zna jel pošao il došao
sad se ja moram zapitat gdje si ti gledao tu utakmicu, ako je neko prolazio po lijevoj strani on je prolazio, mozda je samo bio zrtva taktike pa izasao..cak sam na prvu kontao da se momak povrijedio jer je dobro ovamo prolijetao (bio 2 puta u ofsajdu)..
ispade on ne zna gdje udara kad igra..nesto je tu drugo u pitanju izgleda..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 27 nov 2015, 21:00

Diata nije ni jedan prodor napravio na toj utakmici. Kočio napad, zavlačio se, ma nije čak ni protrcao u slobodan prostor. Kad je Tiagho dosao na njegovo mjesto tada smo i poveli.
Za Diatu sam govorio još kad je trebao doći da nije za nas. Momak ne zna osnove nogometa.
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 27 nov 2015, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 27 nov 2015, 21:02

Skoro da nista nije pokazao do sada, jedino je Joco gori ahahah

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 27 nov 2015, 21:02

Gator je napisao/la:Diata nije ni jedan prodor napravio na toj utakmici. Kočio napad, zavlačio se, ma nije čak ni protrcao u slobodan prostor. Kad je Tiagho dosao na njegovo mjesto tada smo i poveli.
Za Diatu sam govorio još kad je trebao doći da nije za nas. Momak ne zna osnove nogometa.
pametnom je i išaret dovoljan,kad je izašao mi proigrali

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 27 nov 2015, 21:03

Valjao vi Bekric ako ce igrat a ne zajebavat se ,faki nam desetka koja zna dat gol i podvalit loptu,mangup neki

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 27 nov 2015, 21:09

Gator je napisao/la:Diata nije ni jedan prodor napravio na toj utakmici. Kočio napad, zavlačio se, ma nije čak ni protrcao u slobodan prostor. Kad je Tiagho dosao na njegovo mjesto tada smo i poveli.
Složio bih se sa ovim, bio je spor, trom ... kao da je neki drugi igrač, isto kao da se ugojio, tako je izgledao. Pisao sam isto i ranije! Nešto je kao pokušavao jer su gotovo svi napadi išli preko te strane, ali to je bilo niđe veze. Mada je nekako djelovalo kao da je šepao kada je izlazio, jedva se vukao, sad ne znam da li je neka povreda bila u pitanju. Tiago je poslije odigrao za priče, radio šta je htio!

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 27 nov 2015, 21:31

Zanimljivo je kako je loš prijelazni rok, odnosno bolje rečeno loša polusezonam utjecala na nas što se tiče pojačanja. Ovo ljeto za svakog igrača smo nalazili vrline koje bi mogle pomoći Želji, i za Livaju se pisalo pozitivno. Sad koje god pojačanje da stigne ili da se priča o bilo kome neće naići na dobrodošlicu, već na veliku dozu opreznosti. Da nam Benzema dođe mislim da bi bilo komentara da nije trebao dolaziti, jer je ova sex afera previše utjecala na njega, pa će biti gori od Stokića
Životni saputnik! 1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra, LjozeKontraOmnes, teamnorth1989 i 47 gostiju.